Palin versus Obama - a star is born (1)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pardon, Iraq-ul are rezerve de 112 bilioane de barili si sunt zone neforate ce ar putea contine inca 100 bilioane.Asta il pune pe locul 2 in productia de petrol.Americanii nu sug la tzatza asta mare??

Eu una as prefera sa platesc taxe mai mari decat sa fim datori pana in gat chinezilor!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Citat:
citat din mesajul lui analuz

Ce retaliation in Iraq? Ce treaba a avut Iraq-ul cu atentatele?

The way I see it, Iraq-ul a avut o mare treaba in sensu' ca avea un dictator in frunte.
Biden zicea degeaba, guvernul Pakistanului mereu a cooperat cu americanii, au luat bani de la americani sa trainuiasca trupe sa-i anihileze pe teroristi, nu ataca nimeni aliati. Din asta se vede cat de pafaristi sunt democratii pe la politicile externe zilele astea.

Tocmai ca Biden e singurul care a realizat din timp ca sunt probleme!
Tu ai mai citit stirile recent? Situatia cu Pakistanul e pe muchie de cutit!
http://www.nytimes.com/2008/09/26/world/asia/26military.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Llaura, citeste cu atentie. Planul de marire a taxelor nu afecteaza 90% din populatia americii, mai mult citiva vor da mai putin.
In rest cred ca esti singura care mai crede ca interventia din Iraq a fost pentru binele lor. 80,000 de parinti ramasi fara copii, n-ar fi reusit Saddam in 5000 de ani. Cind 12 arabi au omorit 2000 de oameni au fost numiti teroristi. Cum se numesc cei care sustin uciderea a 260,000 de oameni din Iraq? Now cine e odiosul?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Macar asa am aflat si eu de unde vin cele 9 puncte diferenta ale lui Black, asa ca acuma n-o s-o mai suspectez c-a lipsit de la scoala la lectia cu scaderea

Am urmarit cu interes postul, si cel mai tare m-a marcat intrebarea retorica - cum se face ca din 300 mil, s-au gasit doar "astia" 4 ? Ma intrebasem si eu mai demult - si desi e explicabil fenomenul, totusi ma irita un pic : cum se face ca tot apar fiii, nevestele samd en tete de liste la alegeri, de parca ne-am afla in plina dinastie chinezeasca ?
In acest peisaj, lipsit de o figura emblematica puternica, ma gandesc ca e mai util sa te ghidezi dupa programul unuia sau al altuia - mai degraba decat dupa facies-ul fiecaruia. Mi-a placut mult realismul lui Raly "Nu e Obama perfect, dar votand democratii votez impotriva razboiului si asta mi-e deajuns." In franta cel putin ar mai fi optiunea vot alb, dar sincer nu cred ca e de mare folos. Pe de alta parte, cred ca o atitudine gen il votez pe X ca nu-l suport pe Y, fara absolut nici un argument legat de programul lui X, fara nici o speranta pusa in ceea ce ar putea face X ca sa-i mearga Americii mai bine, e mai "daunatoare", mai fara de folos decat un vot alb.

Sant curioasa ce va fi la noapte, da nu destul cat sa ma scol la 5 dimineata cand va fi transmis la noi, asa ca astept cu nerabdare postarile voastre de maine. E drept ca daca erau alegeri in Bangladesh habar n-avea nimeni, da venind vorba de big power US, parca ne simtim dintr-o data mai implicati, chiar si noi astia de peste meleaguri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui raly

Andrada da, e strigator la cer ca sunt inca oameni care voteaza republicanii stiind ca vor continua aceeasi politica externa ( razboiul) si baga tara asta in rahat si mai mult.

Mi-e jena efectiv sa o ascult pe madam Palin, vorbeste ca un scolar in clasa a 5-a. E ridicola din toate punctele de vedere.

Nu e Obama perfect, dar votand democratii votez impotriva razboiului si asta mi-e deajuns.

Laura, Ramona si alti suporteri Mc Cain/Palin, voi cum va impacati cu ideea ca republicanii, odata ajunsi la putere vor continua sa "lupte" in afara granitelor? Sunteti OK cu asta?

raly

Raly, daca l-ai asculta mai cu atentie pe McCain ai intelege ca el nu doreste razboi. Nu vrea nici sa fuga cu coada intre picioare din Irak, ori asta e altceva.

Daca ai urmari si campania lui Obama, ai intelege ca si el va mai fi acolo mult si bine. Iti amintesti de tanti aia care zise adevarul si acum nu mai e in campania lui?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Probleme au fost in Pakistan mereu, insa guvernul local a jucat cartea aliantei cu US, americanii au oferit ajutor financiar si militar, iar ei au combatut de mama focului.
Gunoiul a inceput sa iasa de sub pres de cand cu bomba de la Marriott, si acum situatia e pe muchie de cutit, ceea ce stie si stia toata lumea nu numai Joe Biden. Americanii in Pakistan au facut exact pe dos decat in Iraq, cu rezultate cel putin la fel de dezastruoase.

Pantera, uite aici:
www.eia.doe.gov/pub/oil_gas/petroleum/data_publications/company_level_imports/current/import.html" target="_blank"> US oil imports - top 15

Am citit planul economic al lui Obama de pe obama punct com sau cum are el; primul pct este marirea drastica a taxelor pt companiile petroliere. Care ghici ce vor face? vor mari taxele fraierului de la pompa si ale fraierilor care isi incalzesc casele. Deci 100% din populatie va plati pt asta.
(Eu nu mor de dragul companiilor petroliere dar zilele trecute am vazut un interviu cu un mare CEO sau similar care explica el cum ca de fapt se cam inchid pe zero pt ca profitul merge in royalties, in deschiderea de noi sites si in tehnologii noi care sa reduca environmental footprint. Asa ca nu mai ramane si pt taxa Obama, pe aia platiti-o voi).
Oricum discutia asta cu taxele e deja outdated, daca au aprobat bailoutul taxele vor creste in US semnificativ oricum, asortat cu o minunata inflatie. Sper sa ma insel (nu ma pricep sa prezic ce se va intampla daca nu aproba bailoutul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
[br
Raly, daca l-ai asculta mai cu atentie pe McCain ai intelege ca el nu doreste razboi. Nu vrea nici sa fuga cu coada intre picioare din Irak, ori asta e altceva.

Palin a zis ca avem victorie in Iraq, acu putem sa plecam?
Razboiul nu e olimpiada, daca mai stam nu cistigam aurul la paralele sa reparam onoarea, mai omorim altii in loc sa zicem oops, sorry wrong country, wrong time, wrong war,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Cind 12 arabi au omorit 2000 de oameni au fost numiti teroristi. Cum se numesc cei care sustin uciderea a 260,000 de oameni din Iraq? Now cine e odiosul?
A

Andrada, pe statele cui de plata se aflau oare cei 12 arabi? Ca si turnurile alea mamut de steel nu cazura ele doar de la incendiul declansat de doua avioane cu kerosen... Au fost explosive plantate intentionat in turnuri luni de zile in avans pt. o demolare controlata acoperita in parfum de atac terorist. Eu, ori de cate ori priveam la TV prabusirea turnurilor, ma minunam cat de "norocosi" au fost newyorkezii ca in cadere turnurile alea nu au distrus alte cladiri in jur - la aglomeratia de zgarie nori din NY asa ceva se cheama "miracol". Si tot interesant a fost cum turnurile alea au cazut cuminte dsi frumos exact "in their footprint" - a dracu' noroc. Numai ca si chestia cu footprint-ul e o alta caracteristica a demolarilor controlate. Iar otelul ala din care era facuta structura de rezistenta a WTC avea nevoie de temperaturi de peste 1500 grade Celsius pt a se topi. Kerosenul ala in arderi prelungite abia atingea 800 grade celsius la ardere. Unde e diferenta? Ca din punct de vedere matematic si stiintific nu face sens...

Si apropo, stiti cu cati bani s-a ales Larry Silverstein (lease holder-ul de la World Trade Centre) de pe urma atacurilor "teroriste"? Vreo 6 bilioane de dolari. Nu e un profit chiar rau pt. o cele 50 de milioane pe care le bagase in WTC ca investment initial... Si-a scos investitia de vreo 120 de ori (asta da noroc in business). Interesant e faptul ca in vara dinaintea atacurilor teroriste Silverstein a avut grija sa isi rescrie contractul de asigurare astfel incat sa stipuleze in mod explicit clauza de daspagubire in caz de atacuri teroriste. Si tot interesant era ca municipalitatea New York-ului ii pusese in vedere ca in decurs de 1 an trebuia sa curete cele doua turnuri unde isi aflau sediul sute de office-uri, de azbest care era cancerinogen. Toate bune si frumoase, numai ca inlaturarea azbestului costa nici mai mult nici mai putin decat 1 billion de dolari. Ca sa nu mai mentionam faptul ca WTC continea records cu rezultatele investigatiilor catorva scandaluri financiare (Enron et co) - dosare care fura date disparute odata cu prabusirea turnurilor. Prin urmare si-asa deci, atacurile "teroriste" cazura taman la tanc, spre satisfactia reciproca a tuturor partilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Ramona, sa nu mi-o iei in nume de rau, dar chiar ma bucur ca in sfarsit - dupa multe pagini - iti citesc o postare cu o apreciere a pozitiei lui McCain - cat de timida o fi ea.

Llaura, ce se vrea statistica ta : o combatere a ideii ca US s-a dus in Irak pt petrol? Daca da, te rog exprim-o clar- pt d-astia mai prosti ca mine aflati in ceata citindu-te... nu de alta dar s-ar putea sa mai creada unu s-altu' ca locul 6 "e bun mancati-as"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eu vroiam numai o detaliere a ce inseamna "americanii s-au dus in Iraq pt petrol".

Mergi la inceput