Palin versus Obama - a star is born (1)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Mai, io nu mai zic decat "MERCI DC". Uite cum aflu io de conspiratiile mondiale, ca s-asa nu deschid tv decat din ani in pasti si nici nu mai stiam cine-i ministrul economiei fr ! Merci Angela T ! Si fiind asa in verva, te intreb : ce sa deduc - ca Bush e un tampit ca s-a luat de Sadam in loc sa se ia de entrepreneurii/ asiguratorii turnurilor care aveau interese financiare babane ? That's the point?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Eu vroiam numai o detaliere a ce inseamna "americanii s-au dus in Iraq pt petrol".

detaliaza-mi te rog ca tot nu pricep detalierea. Nu stiu dac-am inteles bine ce-ai vrut sa spui. Dau si eu cu presupusul : o fi faptul ca numai locul 1,2,3 si eventual 4-mentiune "se pune"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui avmaria

Mai, io nu mai zic decat "MERCI DC". Uite cum aflu io de conspiratiile mondiale, ca s-asa nu deschid tv decat din ani in pasti si nici nu mai stiam cine-i ministrul economiei fr ! Merci Angela T ! Si fiind asa in verva, te intreb : ce sa deduc - ca Bush e un tampit ca s-a luat de Sadam in loc sa se ia de entrepreneurii/ asiguratorii turnurilor care aveau interese financiare babane ? That's the point?

Cu placere - si-alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Eu vroiam numai o detaliere a ce inseamna "americanii s-au dus in Iraq pt petrol".

detaliaza-mi te rog ca tot nu pricep detalierea. Nu stiu dac-am inteles bine ce-ai vrut sa spui. Dau si eu cu presupusul : o fi faptul ca numai locul 1,2,3 si eventual 4-mentiune "se pune"?

De obicei import inseamna ceva platit, nu prada de razboi.
Ce inseamna "americanii s-au dus in Iraq pt petrol?"
De ex Total are operatiuni in Iran, de aici rezulta ca "francezii s-au dus in Iran pt petrol?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Citat:

sa intelegi ca totul se fabrica in interesul "unora"...si ca nimic nu este intimplator...si ca ..chiar daca s-a vrut un atentat terorist, s-a stiut de el si special "a fost si un pic ajutat" ..toto spre bine omului

Mergi la inceput

Llaura, hai ca o plagiez pe reporterita americana care a interviewat-o pe Palin, si te mai "intreb inca o data" : concret, la subiect, ce reprezinta statistica din mesajul tau ? Concret, in ce consta detalierea respectiva a podiumului, ce trebuie sa deducem din aceste cifre, matematic vorbind, strict legat de subiectul "americanii s-au dus in Iraq pt petrol?" Caci presupun ca nu e vorba de nisip in ochi ci de o gandire de sine statatoare, care poate fi argumentata.
"De ex Total are operatiuni in Iran, de aici rezulta ca "francezii s-au dus in Iran pt petrol?" - Ce legatura are asta cu faptul ca tu sustii ca americanii NU s-au dus in Irak pt petrol pt ca-s pe locul 6 la import ? Sau vrei de fapt sa spui ca daca francezii s-au dus / sau nu s-au dus in Iran pt petrol inseamna ca americanii / sau oricare alt popor s-au dus / sau nu s-au dus in Irak pt petrol... Cam asa ceva?

Mergi la inceput

Kim, ok ... si dupa ce am inteles asta, io totusi cu cine votez (virtual ofcorz) ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..of...asta este problema..din pacate cu cel care se pare ca ar fi mai bun pt majoritatea populatiei si nu cu cel care ar reprezenta interesele unor grupuri mai mari sau mai mici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Acum au vazut si altii de ce votam pentru McCain si nu pentru Obama

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Yeap, Obama are nevoie sa ia lectii de la McCain
- sa inceapa fiecare propozitie cu "Senator McCain doesn't seem to understand" si nu sa inceapa direct cu explicatii la subiect.
- sa ignore total prezenta candidatului oponent si sa se adreseze doar mediatorului ca doar cu ala are loc debate-ul.
- si cel mai important, sa priceapa ca debate nu este despre issues ci despre care e mai tare in gura.

McCain si-a luat-o peste freza la politica externa, Georgia, Russia, Afganistan cu toata laudarosenia despre cata experienta are. Bush taman ce se intalni cu presedintele afgan si McCain numeste Afganistanul "a failed state". McCain nu se intalneste cu Iranul fara preconditions, la care Obama a inceput sa explice ce-s alea preconditions, ca nu inseamna ca-l chemi la un ceai (audienta a avut hard time sa se abtina sa nu rada) ci ca intalnirea nu are loc daca celalalt nu este de acord cu conditiile impuse. McCain nu vrea sa se intalneasca cu aliatii: Spania. Si cu Iraq-ul o tinea una si buna ca americanu' tre sa inteleaga ca daca pierdem razboiul din Iraq ii dam nas Al Quedaei. Hello! Razboiul ala deja l-am pierdut. Si care-i treaba cu sud coreenii care-s mai inalti decat nord coreenii cu 3 inches? Si ca-l compara la un moment dat pe Obama cu Bush? Tre' sa apara transcriptul ca mi-au scapat cateva faze.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput