Palin versus Obama - a star is born (1)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pelosi ma enerveaza si pe mine pt ca nu i-a adus in fata justitiei pe Bush si Chenney. Imi facusem planuri mari cu ea dar s-au desumflat toate.
Cred ca asta ma enerveaza cel mai tare la dems.Lipsa de balls.
La republicani ma enerveaza groaznic dublul standard.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Hai ca a rezolvat si criza financiara si acu vine diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Sarah are de oferit exact ce are si Obama, paine si circ a la Hollywood, si cam atata; si acuma are experienta in politica externa cat si Obama si obtinuta exact la fel, s-a intalnit cu Henry Kissinger si cu Karzai si gata!
Democratii, bunch of idiots, se bat ei singuri in alegeri; acum sunt intr-un dragut catch22: in timp ce baiatul lor face campanie si mai trage cate o fuga in care atipeste prin lungile sedinte plicticoase pe tema bailoutului ca el n-are nimic de spus oricum pana nu se hotarasc cei din fata lui, McCain came up with something. Bun, prost, greu de spus si oricum nimeni nu stie, daca o singura litera din planul lui McCain trece de congres el devine candidatul care si-a suspendat campania ca sa serveasca interesele alegatorului, care a avut curajul sa isi asume raspunderea, etc etc.
Obama in schimb, pe el il chinuie grija debate-ului, sa nu piarda ocazia sa mai abereze un pic, tema nu conteaza, ce e aia criza nu stie ca n-are de unde (la community center criza e de obicei o pana de curent sau similar).
In fine, tb sa plec la lucru, parerea mea e ca azi e o zi f importanta in campania prezidentiala americana.

Ce plan? A recunoscut singur ca n-a fost in stare sa citeasca propunerea initiala de 3 pagini a lui Paulson. Ieri in timpul discutiei cu Bush, Obama, and the rest, el n-a scos o vorba si cand l-a intrebat Obama ce parere are el zice ca: 'I support the principles that House Republicans are fighting for.' si cam atat... mare ajutor. A vazut ca o ia campania la vale si a zis sa mai ia o pauza, sa vada care-i treaba cu criza asta. Dupa el, the fundamentals are strong.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Andrada da, e strigator la cer ca sunt inca oameni care voteaza republicanii stiind ca vor continua aceeasi politica externa ( razboiul) si baga tara asta in rahat si mai mult.

Mi-e jena efectiv sa o ascult pe madam Palin, vorbeste ca un scolar in clasa a 5-a. E ridicola din toate punctele de vedere.

Nu e Obama perfect, dar votand democratii votez impotriva razboiului si asta mi-e deajuns.

Laura, Ramona si alti suporteri Mc Cain/Palin, voi cum va impacati cu ideea ca republicanii, odata ajunsi la putere vor continua sa "lupte" in afara granitelor? Sunteti OK cu asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui analuz

Ce plan? A recunoscut singur ca n-a fost in stare sa citeasca propunerea initiala de 3 pagini a lui Paulson

Am vazut aseara la tv si pe net ca scandalul de joi a inceput de la faptul ca republicanii au bagat la inaintare niste chestii noi, zise a veni de la McCain.
Nu a zis ca n-a fost in stare, ci ca n-a citit direct de pe hartie el personal (ceea ce nu e deloc acelasi lucru, are destul trepadusi care pot citi sa citeasca nu trei pagini, ci trei mii).

Despre razboi...pe mine de aia ma enerveaza democratii, ca au castigat alegerile in 2006 pe tema razboiului, fara sa faca nimic dupa aia (a, le-a venit ideea sa taie banii, sa trimita soldatii fara echipament si beneficii corespunzatoare sa isi riste viata).
Iar dupa ce le-au daramat turnurile din buricul New Yorkului si au murit doua mii si mai bine de oameni, voi chiar credeti ca se putea fara nici un fel de retaliation? Cum a negociat situatia Bush dupa aia e alta chestiune cu totul; plus structurile de genul NATO si UN sunt foarte anacronice.
Nu stiu ce s-a intamplat azi, fui bizi, in fine vom vedea dezbaterea deseara.
Have a good week end!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:

Citat:

Ce plan? A recunoscut singur ca n-a fost in stare sa citeasca propunerea initiala de 3 pagini a lui Paulson

Am vazut aseara la tv si pe net ca scandalul de joi a inceput de la faptul ca republicanii au bagat la inaintare niste chestii noi, zise a veni de la McCain.
Nu a zis ca n-a fost in stare, ci ca n-a citit direct de pe hartie el personal (ceea ce nu e deloc acelasi lucru, are destul trepadusi care pot citi sa citeasca nu trei pagini, ci trei mii).

Despre razboi...pe mine de aia ma enerveaza democratii, ca au castigat alegerile in 2006 pe tema razboiului, fara sa faca nimic dupa aia (a, le-a venit ideea sa taie banii, sa trimita soldatii fara echipament si beneficii corespunzatoare sa isi riste viata).
Iar dupa ce le-au daramat turnurile din buricul New Yorkului si au murit doua mii si mai bine de oameni, voi chiar credeti ca se putea fara nici un fel de retaliation? Cum a negociat situatia Bush dupa aia e alta chestiune cu totul; plus structurile de genul NATO si UN sunt foarte anacronice.
Nu stiu ce s-a intamplat azi, fui bizi, in fine vom vedea dezbaterea deseara.
Have a good week end!

Ce retaliation in Iraq? Ce treaba a avut Iraq-ul cu atentatele? Am inteles de Afghanistan... dar au lasat treaba neterminata acolo si acum au inceput problemele serioase. Biden zicea de anul trecut ca trebuie sa se concentreze pe Pakistan si ei au inceput ca vor razboi cu Iran-ul si alte prostii: http://www.youtube.com/watch?v=sQqglI4RdKw.

Iar legat de bailout, trebuiau sa vina cu propunerile noi de luni, nu acum. Acum erau aproape de o intelegere si apare el pe cal alb, marele salvator. Plus ca sunt apa de ploaie propunerile lui, nu rezolva nimic daca reduc taxele pe capital gains si alte chestii de genul asta. Nu fac decat sa prelungeasca negocierile degeaba. Nu ca as fi de acord cu bailout-ul, dar ori fac ceva, ori doar se prefac...

Daca castiga iar republicanii cred ca ma orientez spre alta tara cand termin aici :). Abia astept debate-ul diseara. Numai bine!

Mergi la inceput

Citat:

Ce retaliation in Iraq? Ce treaba a avut Iraq-ul cu atentatele?

The way I see it, Iraq-ul a avut o mare treaba in sensu' ca avea un dictator in frunte.
Biden zicea degeaba, guvernul Pakistanului mereu a cooperat cu americanii, au luat bani de la americani sa trainuiasca trupe sa-i anihileze pe teroristi, nu ataca nimeni aliati. Din asta se vede cat de pafaristi sunt democratii pe la politicile externe zilele astea.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Ce retaliation in Iraq? Ce treaba a avut Iraq-ul cu atentatele?

The way I see it, Iraq-ul a avut o mare treaba in sensu' ca avea un dictator in frunte.
Biden zicea degeaba, guvernul Pakistanului mereu a cooperat cu americanii, au luat bani de la americani sa trainuiasca trupe sa-i anihileze pe teroristi, nu ataca nimeni aliati. Din asta se vede cat de pafaristi sunt democratii pe la politicile externe zilele astea.

Pai stai putin, ce legatura avea Saddam cu atentatele?
Alea erau ale lui Osama(care btw, familia lui e foarte buddy-buddy cu Bush-ii).Apoi ce s-au gandit ei, decat sa il pedepseasca pe adevaratul terorist(ca doar intr-un fel era ca si family pt Bush) mai bine invadeaza Iraq-ul ca si asa stau pe trilioane de galoane de petrol.Au inventat povestea cu armele de distrugere in masa, au prostit bine congresul and you've got yourself a war my friend.Si uite asa dupa 5 ani lumea a uitat de Osama, banii de pe petrol curg, CEOs isi umple buzunarele, lobby-istii la fel and they lived happily ever after.Si nimeni nu ii tin accountable.

Llaura, nu te amagi ca nu sunt bani pt razboi.Sunt garla numai ca nu merg la soldati, ci la contracting companies.Stii cat se ofera sa fi contractor in Iraq? $30.000/luna, bani care vin tot de la unchiu' Sam.
De ce sa ii plateasca atat de bine pe prstii de soldati care oricum trebuie sa isi faca treaba, doar sunt inrolati.Mai bine sa se dea bani grei mercenarilor care fac numai prostii pe acolo...vezi scandalul Blackwater.

Mergi la inceput

Si McCain face parte din acelasi sistem ranced.

Mergi la inceput

Maica, nu va mai uitati la Michael Moore.
Cei mai mari furnizori de petrol ai US sunt Canada si Arabia Saudita...n-o prea inteleg pe asta cu curg banii din petrol, in lume sunt vreo zece companii mari care exploateaza petrol peste tot (afara de statele unde industria asta e nationalizata), poate au avut un acces mai facil la resursele din Iraq, asta da, dar Haliburton e si aici de ex, Exxon-Mobile e si aici, etc etc, nu stau afacerile lor in Iraq neaparat si musai.
Cu contractele de reconstructie asa e.
Saddam avea o mare treaba, in sensul ca fiind un dictator odios (nu stiu nimic despre sinistra sotie) interventia impotriva lui s-a facut in numele binelui.
Btw, imi place mult principala idee economica a lui Obama, "facem bani la buget marind taxele companiilor petroliere"...poate are si o idee cum sa-i determine sa nu mareasca preturile?! ca altfel tot votantul de rand plateste si asta (sau cum ii zice acum, Main Street).

Mergi la inceput