Palin versus Obama - a star is born (1)
Raspunsuri - Pagina 26
blackpanterro spune:
Nu as spune asta, faptul ca esti negru nu iti aduce moartea naturala, dar daca ai 72 de ani si cancer esti foarte aproape de tanti cu coasa.
Oricum pt tine e win-win situation ca ramane Palin presedinte si tu esti ok cu asta.Bine ca e frumoasa, o sa gasesca ea pe cineva sa o ajute, ca pe o damsel in distress.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
CriPOD spune:
Hai ca am scris de-odata, A.
Ma duc la alte trebi acu, scuze de imixtiune.
Ramona J spune:
Ce-mi place cum sariti toate la unison. Tot discriminare e, daca mergi la job interview n-au voie sa te intrebe chestia asta.
McCain nu are cancer, e bine-mersi. La fel si mama lui, de 96 de ani.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Totusi, daca moare McCain o votam pe Hillary. E si asta win-win.
blackpanterro spune:
Numai daca moare pana in noiembrie, daca nu suntem stuck cu madam "pittbull"
Ramona J spune:
Lasa mai, nu moare el asa repede!
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Tot discriminare e, daca mergi la job interview n-au voie sa te intrebe chestia asta. |
Cum sa nu de ex judecatorii in Alaska si Arizona (de unde vin McCain si Palin si alte 40 de state) nu au voie sa candideze dupa 70 de ani si sint automatic pensionati daca ajuns la 70 de ani.
Cu alte cuvinte el va alege (ca presedinte) si a fost aleasa (ca guvernatoare) de unii care nu au voie sa aiba aceeasi virsta ca si McCain,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
kim222 spune:
Andrada..sigur nu este amuzant, incredibil este pentru mine este ce aud la showul lui Bill Maher..cum USA nu mai produce nimic de 30 de ani, cum americanii nu inteleg implicatiile Patriot Actului..cum 66% cred in Arca lui Noe..masura cea mai comunista din toate timpurile (nationalizarea bancilor falimetare...daca tot nationalizeaza..what about Exxon?)
Iar pentru mine infricosetor este altceva..cum America din 300 milioane populatie ..a reusit sa-i scoata la inaintare DOAR pe aceste 4 personaje..Eu nu pot pricepe..mereu ma gindesc invariabil..ce pretentii sa mai ai de la Romania?
De asta am hotarit sa mergem pt prima data la vot..din pacate doar sa alegem nu pe cel mai bun...dar pe unul categoric mai bun decit Mc Cain
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Iar pentru mine infricosetor este altceva..cum America din 300 milioane populatie ..a reusit sa-i scoata la inaintare DOAR pe aceste 4 personaje.. |
N-am absolut nici o idee. Poate a fost o miscare inspre "congeniality" (esuata fireste) dupa esecurile intelectualilor Kerry si Gore?
Barem ei erau votati cu "sinceritate". Obama (cum zici si tu) e votat de cei impotriva lui Hilary sau McCain iar McCain de cei impotriva lui Obama (si a musulmanilor, si a homosexualilor si a...si a...).
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
"De asta am hotarit sa mergem pt prima data la vot..din pacate doar sa alegem nu pe cel mai bun...dar pe unul categoric mai bun decit Mc Cain"
Amen to that!