Palin versus Obama - a star is born (1)
Raspunsuri - Pagina 25
Andrada spune:
The heck cu economia, sanatate, asigurari sociale, razboi.
Oh asta cu Nafta e un deal-breaker ptr mine.
Ramona J spune:
Blackpanterro, al' de l-a ajutat sa-l aleaga pe VP era de la unul din astea Fannie Mae sau Freddie Mac.
Obama a primit donatii de vreo trei ori mai multe de la toate firmele astea de pe Wall Street.
Andrada, pentru mine deal-breaker e lipsa de caracter. Cu asta nu pot eu sa deal.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CriPOD spune:
Cu un candidat de shaptejceva si fo 4 melanoame la activ, cu un "trophy" VP care capitalizeaza pe "looks" si empatie pentru intamplarile personale fara sa ofere nimic de valoare si fara sa fi obtinut pozitia pe merit, ambii apartinand unui partid care a pus US pe butuci in ultimii 8 ani si a impartit roadele frateste, cu tot globul, cred ca e adevarat ca s-au linistit canadienii... Sunt fo 8 ani de cand ma tot minunez, cel mai tare cand a fost reales puppetul de Bush si mi se pare surreal. Io propun sa ne dea si noua drept de vot pt presedintele US, caz doara tragem si noi ponoasele, nu?
Andrada spune:
Si iarasi ne intoarcem...McCain a facut ad-ul ala ajutindu-se de colaje foto si de minciuni. In realitate Obama n-are si n-a avut nici o legatura cu indivizii respectivi, McCain insa da. Sau poate o fi trecut vreodata Obama pe la Washington pe linga ei, dar asta nu-i scade din credibilitate. Obama are caracter,Palin e aia care-l da jos cind isi pune paltonul de moose.
Cum nu oricine care citeste subiecte cu nou-nascuti de 10 kile, sugari la dieta Atkins, excesul de bere si fenobarbital in alimentatia copilului universal de Ion Creanga...etc are morala indoielnica.
Subiectele astea sint ca un accident de tren, can't stop watching...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Nu Ramona eu vorbeam de asta. Cine e in fruntea campaniei McCain...
http://hk.youtube.com/watch?v=8C9mXdEm_4s&feature=user
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Nu ne putem lamuri si eu am treaba.
Nu stiu cine-i Gica ala de pe Youtube, dar check the facts cu Obama.
Mqqm, sint de acord cu ce spui. McCain nu e Bush.
Bye, va mai scriu eu.
Andrada spune:
mqqm-ule stii cum e ca sa demonstrezi o teorie trebuie mai intii sa existe posibilitatea sa fie falsa.
Ramona ca sa convingi ca Obama n-are caracter trebuie sa aduci argumente ca altfel iti spun io ca are ca i l-am vazut/pipait/masurat/cintarit...etc.
Agamita Dandanache-care era cum zicea Caragiale: mai prost decit Farfuridi si mai canalie decit Catavencu
"In sanatatea alegatorilor… cari au probat patriotism si mi-au acordat…(nu nemereste) asta… cum sa zic de!… zi-i pe nume de!… a! sufradzele lor; eu care familia mea de la patuzsopt in Camera, si ei ca rumanul impartial, care va sa zica… cum am zite… in sfarsit sa traieasca! (Urale si ciocniri.)"
Ramona J spune:
Uitai sa va zic despre "McCain nu e bun ca-i prea batrin". E la fel de jignitor cu "Obama nu-i bun ca-i negru".
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Uitai sa va zic despre "McCain nu e bun ca-i prea batrin". E la fel de jignitor cu "Obama nu-i bun ca-i negru". The best thing you can do for your children is to love your wife. |
Absolut, de ex daca Obama se face prea negru Biden ii ia locul.
Negru, batrin same difference.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CriPOD spune:
E bun ca-i batran, cum nu! Doar ca tre' sa faci niste "risk assessment". Nu cred ca poti face asta cu pigmentii lui Obama...