Palin versus Obama - a star is born (1)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Ce-mi place cum sariti toate la unison. Tot discriminare e, daca mergi la job interview n-au voie sa te intrebe chestia asta.
McCain nu are cancer, e bine-mersi. La fel si mama lui, de 96 de ani.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Cancer poate nu mai are, dar se pare ca da semne de Alzheimer http://www.youtube.com/watch?v=YOSYRm137Aw
si alte gafe ale lui McCain: http://www.youtube.com/watch?v=BKXNwPfMaRQ&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klavia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Vreau sa va spun ca mie imi place subiectul. E mare scandal, multe expresii urate...Ei, bine, imi place ca exista persoane care pun o gramada de suflet in alegerile astea, au pareri clare si "se bat" pentru un candidat sau altul...

Eheeee, asa a fost si in Romania in '90. Ce mai citeam ziare, ce ne mai certam....

Dar acum?! Na, ca vin alegerile si la noi. As vrea si eu sa ma bat pentru cineva, sa fiu convinsa ca unul e mai bun decat altul, sa cred in cineva...Dar eu cred ca toti politicienii nostri sunt la fel, toti au aceleasi interese care nu au nicio legatura cu interesele mele....

Serios, as vrea sa intru pe forum peste o luna-doua, sa ma cert si eu pentru cineva, sa am incredere si argumente ca e mai bun decat altii...Voi macar stiti cu cine votati.

eu am asistat intr-o dimineata la o discutie scurta si seaca intre 2 americani, intr-un cabinet medical - orasel mic.
amandoi in varsta, ea receptionera, el pacient.
el: ai urmarit aseara speech-ul lui Sarah Palin?
ea: nu...
el: a fost asa si pe dincolo. interesant. da tu cu cine tii?
ea: nu mai ascult la nici unul. stii, m-am saturat de "promises"...
sunt si ei satui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klavia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Tu te referi la faptul la tristetea americanilor in fata televizioarelor noaptea cind aveau 2 minute intregi de stiri triste!!! sau a celor 40,000 de copii iraqieni ucisi.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

mi se pare mie, dar de o vreme nu se mai da nici o stire despre razboi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

interesant... desi nu am incredere 100% in "modelele matematice"
http://www.livescience.com/culture/080919-next-president.html

http://www.livescience.com/culture/080918-financial-future.html

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lorelai, sa nu te mire daca iasa McCain, doar Bush a fost ales de 2 ori nu?Hope for the best, prepare for the worst!!

Ramona, sincera sa fiu, parerea mea e ca Hilary nu va fi aleasa niciodata presedinte.Nu atata timp cat patura religioasa are ceva de spus.
Mai ti minte interviul cu Jerry Falwell? Ala unde a spus ca 9/11 s-a intamplat datorita celor care fac avorturi si a gay-ilor din America. Cand a fost intrebat ce parere are despre Hilary ca si candidata la presedentie a adus aminte de incidentul cu Chelsea Clinton cand i-a luat un interviu scurt unui soldat venit din Iraq cu aceeasi intrebare si el a raspuns:
"3 things I fear, Osama, Obama and your mama".Acelasi raspuns l-a dat si Jerry Falwell.
Nu vor ei, evanghelistii, o femeie emancipata la conducere, stai linistita.

Edit ca am gasit ce a "vomitat" Falwell in interviul de care spuneam, cu Christiane Amanpour
http://www.rightwingwatch.org/2007/08/to_the_end_falwell_stand_right_by_his_911_comments.html

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asta e exagerare. Who cares ce zice nebunul ala? Hillary ar fi stat mai bine in polls decit Obama.
Eu sper sa mai aiba o sansa peste patru ani.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Asta e exagerare. Who cares ce zice nebunul ala? Hillary ar fi stat mai bine in polls decit Obama.
Eu sper sa mai aiba o sansa peste patru ani.

Are omu meu o vorba" you can sh*t in one hand and hope in the other, see witch one fills first" .Nu e exagerare, se numeste religious right si ma indoiesc amarnic ca ar fi stat mai bine.Acuma norocul nostru e ca Falwell a crapat dar au ramas atatia in urma...

Mergi la inceput

Elementary my dear Watson , acelasi lucru incercam sa ii spun Ramonei cand am trimis linkul mai devreme.Si Rick Davis e managerul campaniei McCain...
Responsabilii dezastrului financiar in care suntem sunt pretenarii/adviserii lui McCain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si atunci de ce-ti place de McCain?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput