Nou stil de viata (224)
Raspunsuri - Pagina 9
Tzuni spune:
Gabi, as manca Pringelsurile alea cu cutie cu tot! Vezi ca daca le golesti te poti juca cu ele, stiai? Pui capacul, strangi de cutie si capacul zboara! Daca eram acolo, faceam concurs care arunca mai departe!
Multumesc pt gandurile bune, Gabi!
Va multumesc si voua, EftimieC, Delidana, Mephala, Vik, Criscosty, Violeta, tlaura...de fapt va multumesc TUTUROR, doar mi-ati fost alaturi inca de la inceput cand nu aveam decat gandul adoptiei! Moaaaaama, ce tanara si ce slaba eram atunci!
Ma duc sa ma bag in pat. Incerc sa adorm, desi nu prea cred ca o sa pot. Am ajuns acasa de la munca pe la 10 jumate in seara asta. Meri a auzit ca misun prin casa si ca niciodata s-a trezit bocind "mami, mami". Am luat-o in brate si s-a liptit de sanii mei mai ceva ca o caramea! Draga de ea... I-am povestit ca maine ma duc sa ma fac de tot mamica ei. Nu stiu ce-a inteles, dar tot zicea "bine, bine..." Mi-a adormit in brate. Ma gandesc ca daca judecatorul face urat sunt in stare sa-l iau de gat!
Maine sunt citata in tribunal la ora 9, dar cine stie cand imi vine randul... Va dau vesti cat de repede pot. Doamne ajuta sa fie totul bine. Pt Maria vreau asta!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Gabrielama spune:
Tzuni, bocesc aici singura in fata calculatorului... Of of of, o sa fie bine, o sa vezi!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielama Tzuni, bocesc aici singura in fata calculatorului... Of of of, o sa fie bine, o sa vezi! Gabi There is no taste like the taste of being thin! |
Mey, nu boci, ca nu-i cazul! Mai bine papa un chips cu gandul la noi! Orice-ar fi, o sa lupt pt Meri pana la capat! O sa fie bine, gandesc pozitiv! Maine ma fac duoamna, ma duc la tribunal in rochita si aranjata nitzel.. daca ar fi fost dupa mine mergeam in blugi si cu rucsacul in spate! Apropo, stii ca am primit de la Mara ta rucsacelul ala in forma de oaie? Ei bine, draga mea, nu ne miscam 1 mm din casa fara oaie! Peste tot o luam in spate! De ziua ei abia am convins-o sa nu o puna cand era cu rochita eleganta...
PS. Am uitat sa-ti spun: daca te joci cu cutiile de Pringels, o sa vezi k capacele fac "poc" cand le arunci!
Delidana spune:
Anky, te inteleg perfect; eu dupa concertul DM aveam o stare euforico-depresiva de care n-am scapat usor (imi dorisem mult prea mult sa-i vad cintind in realitate ).
Tzuni, ma gindesc la tine. Nu stiam ca Meri a inceput sa-ti zica mama, e minunat!
Zuzi, asa pateste si sotul meu cind maninca pizza, se simte letargic si somnoros - cred ca pica greu la stomac; daca chiar ai pofta ar fi mult mai bine sa-ti faci tu acasa si sa poti controla ce si cit pui in ea.
Nu mai retin cine m-a intrebat de shobo - pot sa va spun ca nu s-a mai intors. Drum bun si viata lunga ii doresc, dar nu la mine-n casa.
Lou, mai caut pe site-uri cu frizuri, in principiu as vrea ceva cu breton ca pe asta n-am mai incercat-o de mult si cred ca mi s-ar potrivi pentru ca am fata rotunda si fruntea lata. Daca stii ceva site-uri interesante, nu ezita sa le postezi.
Daniela, exact la genul acela de dieta ma refeream si eu, cind maninci 3 lulele si alea la ore fixe. Cum te mai simti azi?
Crys, uitasem ca ai avut probleme cu stomacul, sper ca ti-a trecut si poti sa-ti vezi de sport in continuare.
Carmen, sanatate multa lui Teo.
Va pup, am plecat la sala.
Astazi probabil ca o sa-mi refaca sotul computerul asa ca daca ajungeti la pagina 21 si n-am aparut, rog urmatoarea serifa sa preja stacheta.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Neata! Sa aveti o zi frumoasa!
Am pregatit ceai/cafea/sucuri/apa cu lamaie, astept sa va treziti....
Delidana, Meri imi zice "mami" de mult, dar daca o intreb cine sunt eu, spune "Ela" si rade smechereste... I-a auzit pe prietenii mei....
Va pup pe toate!
tlaura spune:
'Neata dragele mele!
In primul rand as vrea sa urez celor noi sosite "BINE ATI VENIT"! Sa slabiti frumos si sanatos!
Va las sucuri ceai cafele si merg sa citesc din urma, caci iar nu mai pot tine pasul cu voi!
danielag spune:
Buna dimineata!
Tzuni, ma gandesc si eu la voi si sper din tot sufletul sa ne spui ca de azi esti definitiv mama lui Meri.
Eu sunt mai bine, de obicei imi trece dupa ce dorm serios. Multumesc ca ati intrebat.
Ma duc la munci, mai povestim pe seara. Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa azi.
Daniela
tlaura spune:
Tzuni, iti tin pumnii azi, si ma gandesc la voi! daca ai nevoie de cineva care sa depuna marturie in favoarea ta, eu vin cu placere! Oricum, sunt sigura ca se rezolva, nici nu ma gandesc altfel!
Danielag, te simti mai bine acum?
Mephala, te-am votat la concurs; se pare ca sunteti printre primii!
Criscosty, citeam ca fetita ta nu se simte foarte bine; cum mai e acum?
Eu trebuie sa ii fac copro. lui Andrei pentru gradi, si de 2 zile nu a facut treaba mare, El care facea zilnic! Nu stiu ce sa-i dau ca sa-l ajute.
Violeta, nu pot sa cred ce putin ai mancat ieri! Io as fi lesinat!
Eftimie C, felicitari pentru contractul de munca! Da si tu o bere!
Si eu trebuie sa-mi gasesc un job; fetelor daca auziti de vre-un post la resurse umane, managment, spuneti-mi si mie. M-am saturat de stat acasa!
Fetelor, va pup pe toate si va urez o zi cat mai buna!
rolo spune:
Tzuni toate gandurile bune si toata energia mea pozitiva vin spre tine. Tin pumnii stransi azi. Sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Doamne ajuta sa fiti amandoua fericite.
Zuzi, Criscosty rosu sa fie!!
Pup restul fetelor
mephala30 spune:
hai, salut! Multzam de ceaiul pregatit, acum il savurez si apoi plec la munca, .
meniul:
-ceai verde
-o nectarina
-fasole verde cu usturoi, suc de rosii si pulpa de pui
-3 feliutze de cascaval cu rosie si ardei gras
-un mar
D-na Tzuni, bafta azi!
D-na Gabi, PB e un serial dragut...nu e pentru tine, :), n-ai timp de el...
Tlaura, multumesc de vot, tie si celorlalte fete care l-au votat pe Teo, .
Delia, multumesc, , vad ca am avut o noapte linistita, sper sa nu-l mai deranjeze burtica.
Crys, te simti mai bine?
Eftimie, bafta la masa negocierilor salariale!
Violeta, felicitari pentru inscrierea la master, bafta!
Anda, esti la munca?
revin in jurul pranzului...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2