Nou stil de viata (224)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

sunt cu o ora in urma fata de Bucuresti, asa ca iaca, apuc sa va zic Neata si sa va urez o zi minunata!

Carmen, hai ca nu's asa ocupata. Numai sa nu fie filmul prea dur, ca io de cand am nascut am devenit sensibiloasa rau si nu pot sa vad filme triste... Creierasul meu a luat-o pe campii.

Tzuni, stii tu... nu mai scriu ca iar ma pun pe bocit! Ma bucur ca lui Meri ii place oita!

Am aflat ca in ianuarie plec in US ; n-am mai fost de mult si chiar mi-e dor de tara aia!!

Gata, ma duc la treaba! Sa aveti o zi buna. Ma intorc la noapte!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Tzuni DD sa fie cu tine azi

Delia ma uit si revin

Daniela multa sanatate.
Ai incercat ceaiul verde cu arome? Ala simplu si mie mi se pare amar. Oricum eu pun un plic cam la 2-3 cani de apa..

Carmen cum mai e Teo? multa sanatate si lui

Laura bafta la gasit job

Revin..

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata,
Raportez meniul de ieri:
-4 nectarine
-1 farfurie de bors cu cartofi cu o felie de paine
-un pun de seminte prajite. La ele am baut doar o gura de bere.

Azi nu stiu, am la mine 2 mere
Tzuni sunt cu gandurile bune la tine
Mephalaservici usor
Zuzulici sa scot biciul?
Va pe toate celalalte.
SUnt in zona cu ochiul pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata tuturor!
Multumesc pentru primire si urari.
Tzuni... ganduri bune si energie pozitiva pentru tine! Sa te ajute Dumnezeu sa-ti atingi telul! Esti un model pentru mine.
Meniul de azi: md-o felie de sunca piept pui+2 feliute mici telemea+o rosie (nu-mi vine a crede ca am mancat de diminetata!)
pranz-cam la fel, ca in santierul de acasa nu am gasit timp sa prepar altceva)
cina- probabil o salata si niste ton.
E cam monoton, e drept, si nici macar fructe pentru o gustare nu am apucat sa cumpar...dar ma revansez eu maine.
Acum ma lupt sa beau apa pt ca de cca o luna nu mai pot bea, au inceput sa ma supere si rinichii din cauza asta, sunt constienta de greseala si incerc sa remediez.
Pup fete, o zi buna!

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Tzuni, suntem cu sufletul alaturi de tine.

Fetelor, am fost ieri prima oara la aerobic... am zis ca mor! Eu care ma consideram destul de sportiva. Yeah, right...

Au fost 90 de min de pump and step, adica aprox 45 de min de exercitii pe cutia de step, plus 45 de min de exercitii de fitness in grup pt toate grupele de muschi, toate intr-un ritm criminal. cand am terminat si era sa-mi dau duhul, imi spune una din fete: esi prima oara? da' ai avut curaj sa vii la clasa asta care e cea mai grea din toate... great, sunt fata desteapta, am ales-o pe cea mai grea la inceput.

Anyways, a fost f fain, desi greu de mi-a crapat capul. Urmatoarea clasa la care ma duc vineri este de cardio sculpt, orice ar fi si aia. Da' suna bine, insa nu stiu daca ma voi mai putea misca atunci.

Meniul meu zilnic dat de nutritionist este de 1400 cal aprox si ar trebui sa arate cam asa:

MD (ora 7:30) - cereale integrale/paine, lapte/iaurt si legume, o felie transparenta de sunca slaba
Snack (ora 10:30) - fruct, paine/covrigi/bis fara zahar 20-30 g
Pranz(ora 13) - carne cam cat podul palmei/peste cat o palma, multe legume, putina paine/orez/cartofi/paste
Snack (ora 16:30) - iaurt, fruct, paine/covrigi/bis fara zahar 20-30 g
Cina (ora 19:30) - carne/ou/branza cu legume si fruct (in niciun caz paine/cartof/orez/paste etc seara)

Eu nu mananc legumele si nici sunca dimineata, nu mananc iaurt la snackul de dupa-amiaza, ci cateodata la cina si iau cina dupa ora 8, ca nu am timp mai devreme. Si la snacks mananc crackers integrali gata portionati in pungute mici de 25 g (de ex Mulino Blanco).

Dar una peste alte m-am obisnuit asa, mi-e f bine, ma simt mai usoara chiar decat imi arata cantarul, am energie cat cuprinde si mi se pare ca e un stil de viata, nu o dieta.

Dulciuri nu am voie deloc teoretic in fata de slabire, si pana acum m-am tinut, mai putin, cum stiti, la aniversare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Tzuni ...Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Va salut si va doresc o zi minunata.
Sper ca reusesc sa intru dupa pranz ca acus n-am timp nici sa respir.
Tzuni: astept vestile bune. Sampania e la rece de mult.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Tzuni,toate gandurile bune catre tine.Banuiesc ca la ora asta ai terminat,asteptam vestea cea mare.
Am citit tot ce ati scris,multumesc fetelor care au intrebat de mine.Incerc sa ma adun si sa revin printre voi.M-ar bate si pe mine gandul unui concurs dar nu stiu daca am sa reusesc sa ma tin de treaba.
O zi buna va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele...sunt la a doua cafea deja si intru sa scriu mai mult. Scuze pentru ieri ca am bagat doar doua randuri, eram pe fuga mare.
Sa o iau metodic....

TZUNI, am citit din urma si iti tin pumnii sa fie totul bine ! O sa pandesc sa vad cand ne dai vesti bune !

Citat:
MamicaDulce pe unde esti? La munci? Hai nu vii la concurs??? Ce face Marc? A inceput scoala?

Zuzuliciule, fi-meu e mandru ca e prescolar...mai avem un an de gradi.Are doar 5 ani jumate...si deja un program ucigas,(pentru mine), dar deh, doar una bucata cupil amAdica...in afara de gradinita full time merge la dansuri moderne,la karate(de 2 ori/sapt),la logoped ,la engleza si la handbal. Pentru el e ok,miscare, contacte,prieteni noi,ceva fain in fiecare zi...dar pentru mine numai alergatura si..asteptat cu ceasurile pe la usi.
Eu am la fel cursuri la scoala si cucoane...imi e ziua prea scurta, ajungem aproape in fiecare seara pe la 6-7 acasa,cand trebuie sa ma apuc de gatit.Calcat?spalat?-noaptea. Rezultatul e ca sunt tot timpul franta si pe fuga.

Ok...vreau si eu la concurs...cine ma vrea in echipa ca sigur slabescDe voie de nevoie fac dieta...una din alergatura si lipsa de timp, a doua ca sunt in mare belea, mi-am bagat tooooti banii intr-o chestie misto si suntem abia in 4, eu sunt sarac-lipita am numai destul pentru puisor, eu cu sotzul mancam salata luna asta
Tot raul inspre bine, amandoi trebuie sa slabim

Am doua ore libere acum ma duc sa frec baia ca e jale si sa pun o masina de rufe.
Mai intru sa vad de Tzuni si de echipe.

Va salut pe toate si va pup cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gata. Sunt MAMA! Yuuuupiiiiiiii

Totul a decurs extrem de repede: am fost citata la ora 9 si la 9.30 eram gata. Am avut parte de-o judecatoare draguta care mi-a zambit si si-a dat rapid ok-ul pt adoptie. Din pacate, insa, intru sub incidenta legii nemodificate, asa ca biologica va primi datele mele. Prin urmare, in anii viitori planuiesc sa ma mut. Si, poate ...sa ma marit, cine stie?

Mah, nu stiu cum v-ati simtit voi cand ati nascut, da io azi am avut niste emotii si-o bucurie cum n-am mai avut in viata mea. Si s-au amplificat cand in sala de judecata a intrat sefa mea, producatoarea de la show-ul lui marutza. N-a vrut sa ma lase singura intr-o zi atat de importanta. Si-apoi si mesajele voastre! SUNTETI GROZAVE SI N-AM VORBE SA VA MULTUMESC!

Ramne sa primesc acasa sentinta finala (sau cum i-o spune) si sa merg s-o trec pe Meri pe numele meu, apoi sa-i fac pasaport si rapid o rezervare pt vacanta de iarna. Intr-o tara calda, undeva...

Sunt in zona.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput