Nou stil de viata (223)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anda Am posibilitatea sa mananc un iaurt Activia in loc de cereale cu lapte. Sa mananc iaurtul cu cereale?
Mi-e cam foame...

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

tuturor si sarbatoritelor !

Anda ,merg pe urmele tale,trebuie sa fac si eu un implant si vreau sa te intreb pe tine (ca stomatologii nu spun )daca este (stii cumva) indicata interventia pe o extractie mai veche de 6 luni.Sincer ,am cautat pe net si nu am gasit nicio parere legata de acest aspect. Rog, spune-mi ce stii.

zuzi, ,succes pe baricade :)noi facem galerie

delia,m-a amuzat teribil shobo.

Maine plec la Iasi impreuna cu domnisoarele mele. Carmen ,sa nu chemi ploaia ,da?
Stii daca este deschis Palatul Culturii ?

Va doresc We placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, cum e salata de iarna, cum o faci?
Imi pare rau ca nu te simti bine.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Carmen cum stai cu muraturile? Ai terminat? Pe mine ma bate gandul sa-mi fac o salata de iarna. Singurul lucru care ma sperie e faptul c-o sa am cam mult de tocat. 'Nazdravanii ce mai fac?"

Delidana sper s-ajungi la concertul Depeche Mode cat mai curand. Adica sper ca zvonul sa se adevereasca si tu sa fi in tara, cand vin ei. Sa canti si sa traiesti "depeche mode" si pentru mine.

Mi-e rau. Am luat o pastila de vit. C. La munca toti spun ca e posibil sa fie doar o raceala. E posibil ce sa zic. Dar mi-e rau... de pic.

Revin.

Cuba 2008

ai incercat asta?http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&c=1162&pid=17360&med=sem&orig=mcn&brd=ts&ctyp=ad&ctn=ro&vir=no&referrer=google&src=topshop_ad278

Si.. sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare !Acum am terminat de gatit si sunt rupta de oboseala (de dimineata am fost la servici).Incerc sa mai gasesc resurse sa ma duc si la Doina , la multi ani si multa sanatate !Meniul de azi :MD - 175 g iaurt (2%) + cereale fitnees cu ciocolataP - paine prajita cu margarina ,cascaval afumat si putin pateu vegetalG - 1 chifteluta de dovlecelC - mancarica de cartofi cu pipote si putina paineG - gris cu lapteZuzilici - multa sanatate ,sa iti treaca starea de rau cat mai repede O pt. toate doamnele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Alina din cate stiu eu, Palatul Culturii e inchis, se fac renovari. Despre vreme, e cam innorat, s-ar putea sa ploua...cu ce ocazie prin Iasi?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzi, imi pare rau ca nu ti-e bine. Ia-o usurel si maninca ceva - mie oricare din variante mi se pare ok, dar as alege cereale cu lapte in loc de iaurt.

Anda, fata muncitoare.

Carmen, sa-ti fie de bine strugurii, n-ai vrut sa-mi dai si mie, ntz, ntz.

Gabi, esti prin zona sau ai plecat la Ploiesti?

Alina, distractie placuta la Iasi.

Yubi, sa ai spor la sala!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nu ma dati disparuta ca n-am patit nimic, doar am o perioada super aglomerata la servici, acasa stam tot mai putin, pentru ca ne impartim intre vizite la mama pentru a sta cu Edi(abia astept sa inceapa gradinita si sa-l luam acasa), la nasa pentru a o ajuta sa treaca peste suferinta, sala de sport pe care nu vreau s-o neglijez....si multii prieteni veniti in vacanta de prin strainataturi.
Weekend-ul trecut am fost la Vatra Dornei, in asta facem pomenirea de 40zile pentru nasu' si eu nu mai apuc sa stau sa va citesc si sa barfim
In rest suntem ok, atat cat se poate.
LA MULTI ANI si multe urari de bine, tuturor celor care si-au serbat sau isi serbeaza ziua de nastere in ultimul timp!Violeta,Crys,Delia(de Ioana) si Nastad sa fiti sanatoase,fericite si iubite fetelor!

Pup gasca si promit de luni sa-mi fac mai mult timp pentru voi.

Mergi la inceput

Alina multumesc frumos! Drum bun la Iesi si distractie placuta alaturi de domnisoarele tale. Spune-i Mehalei din partea noastra daca o vezi pesonal.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Alina N-am incercat aparatul dar stiu sigur ca nui-i nici unul ceea ce pare a fi. Adica majoruitatea sunt doar de reclama.

Mephala sa stii ca reteta exacta o am acasa dar din cate imi aduc amine se toaca julien : 3 kg de morcovi, 3 teline mari cu tot cu frunza, 3 kg gogonele (cuburi), parca se pune si 3 kg ardei....Si de-aici nu prea mai stiu ce se pune. Se face la foc o solutie din sare, otet, apa, foi de dafin, boabe de piper. Si se pune peste toata compozitia asa fierbinte cum e. Se lasa 24 ore la macerat apoi se pune in borcane. Zeama ramasa se pune la sfarsit in borcane sa acopere salata. Se lasa la rece pana mai in iana (vreo luna de zile)cand e numai buna de mancat.
Daca vrei reteta exacta ti-o mai scriu o data de-acasa. E o salata minunata si F e in stare sa manance un borcan de unul singur.

Delidana multumesc. Am sa optez atunci pentru cereale cu 1/2 lapte si 1/2 apa. Las iaurtul pentru dupa-amiaza daca mi-o fi foame. E ora 11:30 si eu n-am mancat nimic.
Cuba 2008

Mergi la inceput