Nou stil de viata (223)
Raspunsuri - Pagina 4
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielag Zuzi, n-ai mai intrat aseara sa ne spui cum ti-a fost ziua. No, acum va las, plec la birou. Va pup pe toate! Daniela |
Buna dimineatza tuturor.
Dana imi pare rau ca n-am mai intrat aseara, dar n=-am prea avut timp deoarece am primit mobila de dormitor a Isabellei si-a trebuit s-o asamblam/asezam in camera.
Pai, sa va zic ca ieri la 3:30 mi s-a facut foame. Chiar am gandit: Asa care va sa zica nu rezist decat 2-3 ore fara sa rontai ceva. Drept pentru care am luat o portocala si-am papat-o singurica. Apoi am plecat acasa (de la servici) si aici m-astepta surpriza : Mobila. Si m-am apucat cu F. s-o asez si sa-l ajut la una, alta si trebuie sa va spun ca pe la 6 mi-era o foame.... Da nu puteam sa plec din dormitor si sa-l las singur doar pentru ca mi s-a facut foame. Pe la 7 insa stomacul meu deja facea galagie dar l-am ignorat total. La 8 deja nu mai aveam decat o vaga unda de foame. Si chiar mi-am zis: uite ca se poate. Dar ca sa nu-l "termin psihic" pe stomac i-am dat un porumb fiert sa aibe de lucru. Si sa stiti ca m-am simtit chiar satula. Cand mi-a dat barbata-meu salata verde am luat vreo cateva guri de pofta si-am plasat-o mai departe. Asa ca ce sa zic sper sa reusesc seara sa mananc mai putin.
Si pentru ca diseara n-am sa mai am mobila de aranjat, am sa plec de-acasa pana la biblioteca pe jos (1.5 ore) in ritm alert si sigur n-o sa-mi mai fie foame cand ma intorc.
revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Tzuni spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mephala30
de ce? si n-o sa mai intreb never de tine, Carmen, Iustin & Teodor |
... pt c-ai povestit in alte parti cum a fost la gratareala
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Tzuni spune:
citat din mesajul lui mephala30 da' ce? vrei si tu in camara cu mine? 2 pe-un borcan? ca albinutzele, |
...daca ai camara cat livingul, viu. Altfel...nu-mi incape
Si io ma balonez de la fructe. Habar n-am de ce....cre ca fermenteaza in burta si de-aia...
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui Tzuni Zuziliceo, hai, trezirea si la slabit cu tine! Adu-ti aminte ce subtirica erai mireasa, la nunta, si sa vezi ca o sa vrei sa te pui pe slabit! Sunt convinsa ca F ar vrea sa stranga iar in brate o asa printesa, nu? Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog |
Mai, mai , dar de unde stii tu cum aratam eu mireasa?
Cuba 2008
Tzuni spune:
in urma cu cativa ani ne-ai aratat poze de la nunta, mai stii?
carina spune:
Salutare,
Abia am apucat si eu sa respir de azi dimineata.
Doina: La multi ani si sa ti se implineasca toate dorintele!
Carmen: daca mananc multe fructe asa patesc si eu. Nu-i cam mult 1kg de struguri? Eu cred ca as exploda.
Tzuni: http://andaoana.blogspot.com/. Dar sa stii ca imi e si rusine de cand n-am mai scris ceva. Sper sa reusesc sa imi mai ordonez un pic viata si sa ma ocup de el. Si eu sunt dependenta ca si tine de munca, si de aia e asa vraiste viata mea.
Vik: bine ai venit inapoi.
Criss: felicitari pentru consecventa si cumintenie
Daniela: felicitari ca reusesti sa te abtii.
Zuzi: unde esti? Hai la raport.
Meniul meu de azi:
un sandvis mic cu quark si sunca de curcan si un minichec cu zmeura (facut in casa, fara unt si cu o parte faina integrala).
frigarui de pui cu legume (vinete, zuchini si ardei) cu pastai si salata de castraveti
diseara inca nu stiu ca s-ar putea sa trebuiasca sa ne intalnim cu socrul in oras la masa.
Va pup si ma intorc la munci,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Zuzilici spune:
La ora asta nu mai stiu nimic. M-am trezit c-o durere de cap de-mi bubuie nu alta. Mai rau e ca am si senzatie de voma de la ea. . Cu alte cuvine mi-e rau si nu-s deloc in apele mele. Imi ard obrajii si-n Canada e o epidemie de listeriosis care are simptomele pe care le simt eu azi. Durere acuta de cap, febra si stare de voma. Deja au murit vreo 10 cred. Dar sa nu exageram!
Doina Sa ne traiesti, sanatoasa, fericiti si atat cat vrei tu de slaba.
Lou drum bun si distractie placuta pe unde pleci.
Anda buan dimineatza. Esti deja in weekend sau te-ascunzi cu treburi?
Meniul de azi:
MD : cafea + 1 pahar de protein shake. Nu mi-e foame, mi-e rau.
P - suntem invitati la restaurant deoarece avem o petrecere de baby shower pentru o graviduta. E un restaurant italian pe care sefi il viziteaza frecvent si care se pare ca e mai dietetic.
C - sper sa ma opresc doar la un porumb fiert si-o vizita la librarie.
revin.
Cuba 2008
Zuzilici[/b] de Isabella Maria (21.04.2006)[/b]
Zuzilici spune:
Ok am citit mai mult despre boala asta si se pare ca trebuie sa bei multe lichide ca sa nu te deshidratezi.
Inca nu mi-e foarte foame dar oare ar trebui sa manac un pahar de cereale cu lapte ca sa nu devorez pranzul? Anda?
Tzuni ai perfecta dreptate. Am uitat complet de pozele mele. Ar trebui sa-mi fac un album cu ele. M-am uitat pe albumul mireselor de pe DC. Care mai de care mai frumoasa. E una chiar foarte sexy.
Revin.
Cuba 2008
mephala30 spune:
Anda am exagerat, aveam castronul cu struguri in fatza cand am postat si foamea mare, asa incat am crezut ca-l dau gata pe tot. M-am oprit dupa 4 ciorchini potriviti.
Tzuni camara e de fapt juma de cc debara, nu-ti convine?
Carmen, Iustin & Teodor
Zuzilici spune:
Carmen cum stai cu muraturile? Ai terminat? Pe mine ma bate gandul sa-mi fac o salata de iarna. Singurul lucru care ma sperie e faptul c-o sa am cam mult de tocat. 'Nazdravanii ce mai fac?"
Delidana sper s-ajungi la concertul Depeche Mode cat mai curand. Adica sper ca zvonul sa se adevereasca si tu sa fi in tara, cand vin ei. Sa canti si sa traiesti "depeche mode" si pentru mine.
Mi-e rau. Am luat o pastila de vit. C. La munca toti spun ca e posibil sa fie doar o raceala. E posibil ce sa zic. Dar mi-e rau... de pic.
Revin.
Cuba 2008