Nou stil de viata (223)
Raspunsuri - Pagina 3
louisea spune:
Delia Vad ca au modificat fereastra pt raspunsuri. Trebuie sa dai "arata toata lista de emoticonuri"
Ce de sport mai faci!! Ma simt ca un baby pe langa tine la cat fac eu :)
Tzuni am uitat sa-ti zic ca te-am admirat in poze. Esti o draguta si-ti sta f bine cu culoarea aia. Sper sa-ti atingi telul curand ca ai devenit asa ambitioasa
PS. ascunde cantarul ala :)
Eu va urez week-end placut alaturi de cei dragi.. Noi plecam cateva zile..
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Delidana spune:
Tzuni, vacanta inca n-a trecut, nu vreau sa ma gindesc la cit timp mi-a mai ramas aici ca ma apuca gindurile negre. Intr-un fel abia astept sa ma intorc in tara, mi-e dor de colege, prieteni, daaaa, si de tine mai Tzuni-cea-ocupata-pina-peste-cap si de Meri cea cuminte. Vreau sa merg mult pe jos, sa ma plimb prin parcuri, sa ma duc la teatru...eh, aveti grija ce va doriti...
Lou, am gasit lista cea mare da' nu gaseam emoticonu'- acum l-am dibuit.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
vikinga spune:
Buna fetelor!Am citit din urma, nu chiar tot, Gabi, Deli, Anky va salut si eu:)Deli m-a amuzat ce ai zis ca de la jumate in sus esti f bine si de la jumate in jos parca ar fi de la o alta femeie hahah exact ca la mine, 2 parti distincte numa' ca invers:)) Asa ca hai s afacem noi femeia perfecta tu dai jumatea de sus si eu pe aia de jos, vedem care sta mai bine la decolteu si pe urma o setam cu 2 variante: blond ondulat si inchis la culoare si drept. Zi si tu nu-i idee buna, pe asta o trimitem la sala si la baluri si cealalta varianta mai dolofana sta acasa si maninca de toate:))Eu tot grasa sunt, recunosc ca maninc de toate, nu chiar porcesc dar exact asa cum imi prieste si simt, ba ceva dulce, ba piinica dar macar fac sport. Atita bun. Am 71kg, e clar ca trebuie sa mai fac ceva foame sa ajung sub 70kg, ce mai, trebuie sa mai reduc portiile si poftele. Azi si miine am ceva iesiri, e un club nou deschis si tre sa-l incerc, miine o iesire cu fetele, obisnuim sa facem o data pe luna ori la 2 sapt frauen abend, seara doamnelor si ne adunam cite 6-7 si ne incingem la birfe si distractii pe undeva. Fetelor un concurs mai facem si noi? Tot s-au dus vacantele, hai poate ne organizam cumva. Miss sfirsit de vara ca nu vreau sa ma gindesc inca la toamna! Ori un bobocel tras printr-un inel, asa ca de 15 septembrie.pup u allVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
Tzuni spune:
louisea, vad ca esti cu ochii pe mine! Ups! O sa fiu si mai atenta de-acum cu mancatul!
Delidana, crede-ma ca in vara asta mi-am dat seama definitiv ca-s dependenta de munca. E groaznic sa nu muncesc, sa nu-mi pun creierul in functiune la capacitate maxima! Meri te pupa si te anunta ca de 3 zile n-a mai facut pipi in pampers! Doar la olitza!
Vikingo, in sfarsit ai aparut! Incepusem sa cred c-ai fugit cu vreun artist in lumea larga! Si io as vrea un concurs. Si m-am mai gandit...poate faci cu Delia schimb de jumatate de corp si scoateti din voi doua femei perfecte!
Mephala, ce faci? Stai in camara si-ti mananci zacusca?
Zuziliceo, hai, trezirea si la slabit cu tine! Adu-ti aminte ce subtirica erai mireasa, la nunta, si sa vezi ca o sa vrei sa te pui pe slabit! Sunt convinsa ca F ar vrea sa stranga iar in brate o asa printesa, nu?
Criscosty, te pup. Tu ce mananci azi?
Gabrielama, ocupata? Azi am fost la cumparaturi si cand sa cer cremwursti, mi-ai rasarit in minte si...n-am mai luat! Am luat pulpe de pui la rotisor. De-astea ma lasi sa pap?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Mephala |
de ce? si n-o sa mai intreb never de tine,
Carmen, Iustin & Teodor
mephala30 spune:
citat din mesajul lui Tzuni Mephala, ce faci? Stai in camara si-ti mananci zacusca? |
nu!!!
am facut niste suc de rosii (am cules ieri doua galeti, din gradina lui taica-miu).
da' ce? vrei si tu in camara cu mine? 2 pe-un borcan? ca albinutzele,
Carmen, Iustin & Teodor
mephala30 spune:
pana acum am mancat aproape 1 kg de struguri, mici si negri; of course, din gradina faimoasa, ...sa ma opresc?
ce-mi dati daca ma opresc?
Carmen, Iustin & Teodor
Delidana spune:
citat din mesajul lui mephala30 pana acum am mancat aproape 1 kg de struguri, mici si negri; of course, din gradina faimoasa, ...sa ma opresc? ce-mi dati daca ma opresc? Carmen, Iustin & Teodor |
Iti dau eu o juma' de pepene la schimb, ce zici?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
citat din mesajul lui Delidana Iti dau eu o juma' de pepene la schimb, ce zici? |
nu, mersi, am 2 pepeni in balcon, , si unul in frigider. Mi-ajung, nu-mi mai trebuie...
intrebare importanta, :
va balonati atunci cand mancati fructe?
cum spuneam: azi am mancat struguri si-am baut suc de fructe/legume (mere, morcov, grapefruit). Plus un pahar de suc de rosii, nefiert.
Am o burta, mama-mama! De fapt, 5 burti intr-una singura, asa arat, nu ma vedeti?
Carmen, Iustin & Teodor
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Sunt pe fuga ca plec la mama, asa ca tot pe fuga urez si eu La Multi ani! Doina, cu sanatate, fericire si nororc alaturi de cei dragi!
Va pup!
Revin diseara!