Nou stil de viata (223)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Zuzi ai grija de tine. Mai bine lapte cu cereale.
Alina: imi pare rau. Eu stiu ca se poate daca osul e integru. El poate sa nu fie integru nici dupa extractie proaspata (la mine era partial integru dupa o luna si a trebuit sa puna ceva membrana ca sa fie totul ok) sau poate fi integru si la cativa ani dupa. Stomatologul iti face ceva analiza a osului inainte si iti spune daca e ok sau nu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici,nu vreau sa te deranjezi in mod special pentru mine, caci nu stiu daca mai am resurse s-o fac. Cel mult as mai pune cateva borcanele de gogosari in sos.
Maine pregatesc alta portie de zacusca si sincer, m-am saturat, :).
Multumesc de intentie, .

Delia, maine te servesc cu struguri si zacusca, daca accepti, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Salutare, natiune !
Am aparut si eu, copil ratacitor dupa 2 luni de vacanta-mutat-chestii.
Ma mai primiti inapoi ?

Greutatea actuala : 49,2.

Cu drag de toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

bine-ai revenit, Mik, .
V-ati mutat?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Seara buna! Am facut o plimbare lungaaaa, ma dor picioarele de mor, dar a fost si bine

Tzuni azi am mancat asa:
- un iaurt activia cu 2 biscuiti cu cereale
- fasole galbena cu piept de pui
- struguri, o nectarina
- sunca de pui cu o rosie...si am baut ceai de soc cu lamaie si multa apa cu lamaie. Cand ne arati poze cu tine de la nunti? Dar poze cu Meri?
Lou, Delia, Anda va multumesc ptr. cuvintele frumoase Chiar vreau sa reusesc, de data asta trebuie sa reusesc
Zuzi sanatate..sper ca maine sa te simti mai bine.
CarmenE bine ca ai dat un semn de viata, ma gandeam ca ai patit ceva...te asteptam cat mai curand alaturi de noi
Mik bine ai revenit
Carmen ce vrednicuta esti..bravo M-ai intrebat zilele trecute in ce grupa v-a fi Dany..scuze ca nu ti-am raspuns. Dany v-a fi in grupa mijlocie...Iustin tot la fel, nu?
Alina drum bun catre Iasi.
Yubi ce ai gatit bun?

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Roxana si Mik, bine ati revenit!

Zuzi, cum te mai simti? Am citit ce ai scris de dimineata si mi se pare buna ideea cu "marsul" pe care ti l-ai programat seara. Dupa ce faci miscare mai intens nu poti manca imediat si, oricum, nu poti manca prea mult (mie mi se facea rau daca mancam prea repede dupa ce faceam miscare sustinuta, trebuia sa mai astept cateva ore, si daca era seara mai saream peste). In legatura cu dilema Activia vs. lapte cu cereale, eu iti spun parerea mea: mie nu-mi plac deloc iaurturile cu fructe / cereale gata preparate din comert. Prefer sa le amestec eu. Ca sa-ti dai seama ca nu-s ok, incearca sa mananci unul dar sa nu fie rece, de la frigider. Eu simt imediat in el adaosul de amidon si/sau gelatina. Rece de la frigider nu se simte, si pe asta mizeaza si ei.

Cris, vad ca ti-a intrat in rutina miscarea zilnica. Felicitari si tine-o tot asa! In schimb am citit ca te rasfeti si vroiam sa iti spun ca te poti rasfata si cu cateva patratele de ciocolata, nu e nevoie de o tableta intreaga!

Gabi, felicitari ca te tii de treaba!

Eu maine trebuie sa fac o prajitura pentru o doamna careia i-am promis de mult, pentru ca prajitura in cauza e preferata dansei. Sa vedem cum realizez aceasta operatie fara sa ling blidele . Dar trebuie sa reusesc, ca nici astazi nu am calcat pe de laturi si ar fi pacat sa o fac maine. (Ciocolata mea cu menta ma asteapta cumintica in frigider pentru duminica.)

Va pup pe toate si va urez o seara frumoasa.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Vai, Daniela am scris ca mananc o tableta intreaga? De fapt vroiam sa scriu o patratica, in fiecare zi ma rasfat cu o patratica de cioco amaruie. Nici daca asi vrea, n-asi putea sa mananc una intreaga O seara frumoasa si tie

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Cris, eu asa intelesesem si nu mi s-a parut nimic nelalocul lui, cunoscandu-ma pe mine, si stiind ca eu pot sa mananc o ciocolata pe zi . Acum am inteles .

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna seara fete dragi.Am venit de la Mc' unde si-a sarbatorit Delia ziua de nastere si am deschis si eu calculatorul prima data dupa nu stiu cate zile...Am avut iar o saptamana plina,joi a asteptat "saraca" piticutza pana seara cand am venit eu de la "munci" sa poata sufla in lumanari si sa pape tort de cioco' asa cum si-a dorit iar azi m-a inlocuit o colega de munca seara,sa pot merge si eu la petrecere.
Am reusit sa citesc din urma cateva pagini si va multumesc tuturor din tot sufletul pt urari,sunteti niste dulcele ca intotdeauna si va aduceti aminte intotdeauna de noi.Va multumesc inca o data si va doresc si eu voua si puiilor vostrii,toata sanatatea si fericirea din lume.
Fug la nani ca deja vad ecranul in ceatza.
V-am tzucat si s-aveti un weekend placut.

PS:Doina iti doresc si tie un sincer "La multi ani" cu sanatate,fericire si impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna...dimineata!

Tzuni, ma bucur ca n-ai cumparat crenwursti!! Asa ca idee - sunca de curcan de la Angst, din gama Santivia, are 107 calorii/100 grame; aceiasi cantitate de crenwursti, are 280 de calorii! Ca sa nu mai vorbim din ce's facuti!

Delia, da am fost la Ploiesti si am adus-o pe Mara acasa; am facut cumparaturi, ne-am vazut si cu niste prietenii, asa ca am ajuns acasa la 10.30. Spalat, culcat copil, am mai strans pe aici si iaca, e 12 si 20.

Pe seara am fost la o carciuma si am mancat Salata Cesar, dar fara dresing - adica un soi de salata verde cu pui la gratar.

Maine la pranz fac pastrav.

Raportez -700 de grame de la inceputul saptamanii!

Noapte buna!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput