Si pampers si crema pentru fund?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Eu pe Alex il stergeam cu servetele umede dupa ce facea kaki...si porma il dadeam la fundik cu ulei de bucatarie fiert (sau cu un ulei de la sanosan) si gata. baie ii faceam seara....De pe la 1 an nu l-am mai dat cu ulei...il sterg la fundic si gata.....a, am uitat....nu s-a iritat niciodata :-)))

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu o dau cu crema dupa kk...dar cred ca ar trebui sa renunt, o spal dupa kkk si o sterg dupa pipi.
Unde ai gasit Penaten in Ro?

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri si cred ca o sa renunt sa ii dau cu crema in strat gros, ca de acolo cred ca e buba! Crema Penaten nu am cumparat-o din Romania si nici nu am vazut la noi produse din gama Penaten. Oricum sunt foarte bune toate, eu le folosesc de la inceput si sunt tare multumita! Va pupi pe toate si mai vorbim!

ROMANA&BB MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta spune:

Eu ii dau cu crema dupa baie,iar ziua folosesc pampers si servetele umede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu asa ma gandesc, nu este sanatos sa speli copilul la fundulet dupa fiecare caca (mai ales acum, ca s-au inventat servetelele umede). Cat despre raceala... eu stiu o fetita care, de la atata spalat, a facut cistita... Este adevarat, era mai mare, 2-3 ani.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

spalatul la funduletz este cea mai buna metoda, dupa parerea mea. Cu apa simpla fara sapun, la temperatura camerei. Nu are cum sa raceasca. Noi am dat cu crema, doar cand au fost probleme cu iritatia. Si eu cred ca datul cu crema permanent, scade capacitatea pielii de a se apara singura. Servetelele umede au fost inventate pentru confortul nostru, si le folosim cu mare placere!, dar spalatul la funduletz dupa kk e sfant!

Sanatate!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Eu sint pentru spalatul pe fundulet de fiecare data cind se schimba scutecul. Crema e bine sa o folosim dar nu exagerat.

va doresc fundulte simpatice

Romana si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

spre rusinea mea e prima oara cand intru la rubrica asta!
si deja am invatat ceva nou.

mi-era atat de teama sa nu cumva sa se irite la fundulet,incat o dadeam cu crema la fiecare schimbat,invariabil!e drept ca pielicica ei arat foarte bine,dar nu as vrea nici sa-i creez un soi de dependenta,mai ales cand am vazut ca cele mai multe dintre voi nu procedeaza asa.deci ma voi limita si eu la servetele umede si baita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by romana_74

Va multumesc pentru raspunsuri si cred ca o sa renunt sa ii dau cu crema in strat gros, ca de acolo cred ca e buba! Crema Penaten nu am cumparat-o din Romania si nici nu am vazut la noi produse din gama Penaten. Oricum sunt foarte bune toate, eu le folosesc de la inceput si sunt tare multumita! Va pupi pe toate si mai vorbim!

ROMANA&BB MATEI

Si noi am primit din Germania...Pacat ca nu e si la noi, imi facusem sperante!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Noi folosim crema doar cand se irita, in rest spalat sau sters cu servetele umede si punem pampersul. Cand se irita folosim cutaden si in 2 zile ii trece.

Mergi la inceput