Si pampers si crema pentru fund?
Am si eu o nedumerire... Am observat ca daca ii pun la bb crema pentru fund, capacitatea de absorbtie a pampersului scade! Voi cum procedati? Nu as vrea sa ii produc un eritem fesier bb-lui pentru ca pana acum nu am avut astfel de probleme. Noi folosim pampers si crema PENATEN. Aplicati crema in strat gros? Il sterg si cu servetele umede Pampers care au si ele crema.
ROMANA&BB MATEI
Raspunsuri
cristina liliana spune:
Nu stiu ce varsta are Matei,dar noi la inceput nu am folosit crema de fund ne ajuta doar crema de pe scutecul Pampers,dar odata cu diversificarea mai precis odata ce am inceput sa mancam carne si multe legume si fructe am inceput sa folosim si crema dar o aplici in strat subtire atat cat sa intre in piele.
Cristina si BB Cristian-1 an si 1 luna
GabrielaG spune:
Dar daca nu-i dai cu crema se irita la fundulet? BB al meu de un an si o luna nu are asemenea probleme, e drept ca a avut cateva tentative cand era mai mic, dar dupa ce s-a vindecat nu a mai patit nimic. Si totusi nu prea apuca sda facva in pampers KK, iarm daca face il schimb imediat si-l spal cu apa si sapun.
S-a iritat vara asta,dar mai spre brau si am pus-o pe seama calduri si a pampersului.
Sanatate multa,
Gabriela si baietii
Sobo spune:
Cand BB avea cateva luni se intampla sa se mai irite. Singura crema care-i facea bine era una preparata in farmacie ( nu stiu reteta dar este galben-maronie ) speciala pentru eritem fesier.
Ii dadeam cu crema doar cand era iritat, in rest lasam doar Pampers-ul ca atare. Dadeam in strat subtire si nu diminua prea tare capacitatea de absorbtie.
Sobo
romana_74 spune:
Va multumesc pentru raspunsuri!Matei are azi 6 saptamani si nu am incercat niciodata sa nu ii pun crema deci nu stiu daca se irita fara. Nu prea as incerca inainte sa imi spuneti daca e bine sa il las fara crema si e suficient sa il sterg numai cu servetele pampers si sa ii pun scutecul. Va pup si sa va creasca mari mogaldetele!
ROMANA&BB MATEI
roxette spune:
Si eu ii dadeam lui Andrei cu crema la fiecare schimbat in primele doua saptamani (acum are 2 luni si jumate). Dar dupa aia nu i-am mai dat deloc si n-a avut nici o problema cu iritatiile. Pampers-ul i-l schimb inainte de masa si il spal la fundulet doar cu apa calda bine de tot. Pana acum nu s-a iritat deloc.
crisotexa spune:
Romana,
Nu cred ca are sens sa-i dai cu Bephamtene daca nu are eritem. Eu ii mai dau din cand in cand, nu la fiecare schimbat, cu ulei sanosan si nu are iritatie. Cu crema ii dai numai daca are eritem si ai grija sa intinzi bine crema.
Pupa Crisa
ruxij spune:
Daca nu ii dai cu crema, neaparat tb. sa il speli la funduletz dupa kk. Bogdan are un an jumate si tot timpul i-am dat cu crema si il si spalam dupa fiecare kk, pentru ca altfel se irita imediat. Apropos de subiectul cu olitza, la olitza nu face inca si il mai las putzin asa. Depinde ce face bb al tau. Eu nu am observat ca scade capacitatea de absorbtie a pampersului din cauza cremei.
ruxij
Nicoleta spune:
Salut.
Uite cum fac eu, de cand s-a nascut bb: ii schimb pampersul dupa ce face caca sau cand este prea plin cu pipi. Il sterg cu servetele umede, in special dupa caca. Atat. Seara ii fac baita la fundulet sau pe intreg corpul, alternativ. Si bb n-a fost niciodata iritat la fundulet.
Voi sa faceti cum ii este mai bine bebelui vostru, insa aveti grija sa nu exagerati cu cremele si cu spalatul la fundulet in timpul zilei. Cremele pot scadea capacitatea pielii de a se apara singura de anumiti factori si spalatul - sa raceasca.
Nicoleta.
ruxij spune:
Spalatul nu "raceste". Asa zicea bunica-mea si mai zic si altele de varsta ei, dar itzi spun eu ca in secolul asta s-a descoperit ca nu raceste nici spalatul, nici statul fara caciulitza in casa si nici multe altele.
ruxij
puppe spune:
Andi (inca 5 saptamani, dar crestem noi!!) a stat in spital 7 zile dupa nastere si, desi avea Pampers, asistentele nu aveau timp sa o cremuiasca bine, asa ca am scos-o cu un fundulet rosu de ma durea pe mine sufletul.Acasa am dat-o cu crema cu borax (se prepara in farmacie)si inca folosesc si servetele umede, si crema, si Pampers, iar funduletul ei e fara nici o urma, toata ziua il pup!N-am observat sa scada gradul de absorbtie al scutecului de la crema...E adevarat ca o dau in strat subtire, si crema intra repede in piele.