Si pampers si crema pentru fund?
Raspunsuri - Pagina 3
Lumy spune:
Intervin si eu ... Noi avem trei luni si jumatate si am folosit crema dupa fiecare schimbare de pampers! Nu mai zic de spalat! Ne spalam dupa fiecare caca sau pipi iar servetele le folosim in deplasare ! In masina , avion si citeodata si acasa! Nu avem si nici nu am avut nici o problema iar pampersul absoarbe foarte bine!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
ponicid spune:
Dupa ce am incercat zeci de metode am ajuns la urmatoarea care dupa parerea mea nu da gres: spalat la fund cu apa calda si sapun si daca este cazul un pic de crema de galbenele care este sfanta. Nici o alta crema nu a avut efectul ei desi am incercat zeci. Dar repet pielea trebuie sa fie curata. Spalatul fara sapun eu zic ca nu are acelasi efect ca si spalatul cu sapun. Fara sapun am spalat-o intr-o perioada cand se iritase foarte tare pentru ca dormise cu KK in Pampers.
Daniela, mamica de Ana-Maria
Denisa_35 spune:
De cand s-a nascut Alecu, am folosit numai scutece PAMPERS si crema SANOSAN (iar dupa nastere, avand pielea uscata, pana s-a cojit de tot, am folosit si uleiul din aceeasi gama). Am folosit aceasta crema fara exceptie si nu am avut nici un fel de probleme. De cand s-a nascut, am practicat spalatul cu sapun de bebei la fundulet dupa fiecare scaun, iar servetele umede imi sunt de folos doar cand suntem in deplasare. Nu a racit, nu s-a iritat de la sapun si are pielea fina, fina...Au fost si momente cand dupa cate un scaun mai acid s-a opartit foarte rau, si atunci am folosit unguentul "CUTADEN" care acum nu se mai fabrica dar au scos pe piata un inlocuitor "REVIKEN" cu compozitie identica! Iar pentru opareli din acelea urate, cel mai bun leac este albusul de ou batut spuma amestecat cu 1 lingura doua de ulei de masline de calitate1 Face minuni!
Pupici!
Denisa si copilul Alecu
adel spune:
eu asa spun ca nu e nevoie sa folosim crema dar eu pun crema baby de la farmacie si niciodata n-am avut probleme si fetita mea are 1 an.Eu n-am vazut fundulet rosu la fetita mea.