Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Am coleeet! Ma duc acusica la posta.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Am coleeet! Ma duc acusica la posta.

cristina d.

Asteptam sa vedem ce ai primit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor apropo de cadouri eu am primit setul acela de plaja roz. Miroase ingrozitor. Am spalat geanta si am scos-o pe balcon.
Tot pute.
Sa vedem cred ca mai spal odata geanta.

Sebastian

Mergi la inceput

Din cate am inteles de la celelalte fete care au primit genti si seturi de plaja care miros ca le-au lasat afara cateva zile si le-a disparut mirosul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Atunci nu are dacat sa atarne pe sarma pana ii dispare mirosul.
Ms de lamuriri.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

socrate, la fel am patit si eu , am spalat-o si mirosul e tot acolo

am bagat-o iar in balsam, azi sta la inmuiat toata ziua, doar-doar!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Cristina, ai luat coletul?

Mergi la inceput

I'm back! Am luat comanda din 17 plecata de la ei, cum a mai zis cineva ieri, pe 30. Am luat niste www.laredoute.fr/vente-baskets-g6de-g-unit.aspx?productid=324117174&documentid=473908&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">"adidasi" Reebok G-Unit albi pt. sot, www.laredoute.fr/vente-veste-la-boutique-style-couture.aspx?productid=324094545&documentid=321408&single=false&categoryid=23110494" target="_blank">sacoul asta mar. 42, lucrat nasol (parca l-ar fi facut croitoreasa satului), oricum mi-e mic. Mi-am mai luat www.laredoute.fr/vente-pyjama-manches-courtes-comme-le-jour.aspx?productid=324131828&documentid=207608&single=false&categoryid=22939156" target="_blank">pijama comme le jour frumoasa si www.laredoute.fr/vente-pyjama-maille-jersey-tipster-under.aspx?productid=324132127&documentid=207608&single=false&categoryid=22939156" target="_blank">pijamaua tipster care nu e asa frumoasa ca cealalta. In rest am mai avut 2 perechi de slapi de aia de 1 euro, 4 sacouri galbene si 2 jachete de alea ca geaca de blugi rouge cerise pentru niste colege. In loc de gilet, asa cum zic si frantuzoaicele, am primit iar trench-ul ala negru

cristina d.

Mergi la inceput

Uitam sa va zic ca a venit airmail. Dar nu vad nici o diferenta, ca tot mult a facut. A plecat de la posta lor pe 2.08 cu destinatia Otopeni si a intrat in Ro.-Bir.schimb pe 18.08. Am vrut si eu sa vad zborul asta RO382 cand a venit, dar nu merge situl aeroportului. Cine stie unde a zacut 16 zile...

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Imi place ceasul dar imi este ciuda ca este defect(astept sa vina socrul meu sa-l repare).
Mi-am luat si eu geanta alba, abia astept sa o primesc Sper sa vina ea, nu altceva in loc

la urmatoarea comanda, daca mai merge codul, iau ceasul de mana pt femei, vazusem mai demult poza postata aici de cineva si mi-a placut.
iar geanta alba o port de 2-3 ori pe sapt, sunt foarte multumita. cam dezordine in ea, dar efectul merita
dintre cadourile lr imi mai place si pledul cafeniu cu imprimeu cu floricele, asa sintetic cum e el, e numai bun pe post de pilota de vara, de 1 persoana, de un nani de dupa-amiaza :) sau de acoperit salteaua din camera lu fi'miu cand nu e el acasa...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput