Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)
Raspunsuri - Pagina 19
miki68 spune:
Am coleeet! Ma duc acusica la posta.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Am coleeet! Ma duc acusica la posta. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Asteptam sa vedem ce ai primit
socrate spune:
Fetelor apropo de cadouri eu am primit setul acela de plaja roz. Miroase ingrozitor. Am spalat geanta si am scos-o pe balcon.
Tot pute.
Sa vedem cred ca mai spal odata geanta.
Sebastian
anne16 spune:
Din cate am inteles de la celelalte fete care au primit genti si seturi de plaja care miros ca le-au lasat afara cateva zile si le-a disparut mirosul...
socrate spune:
Atunci nu are dacat sa atarne pe sarma pana ii dispare mirosul.
Ms de lamuriri.
Sebastian
Brigit spune:
socrate, la fel am patit si eu , am spalat-o si mirosul e tot acolo
am bagat-o iar in balsam, azi sta la inmuiat toata ziua, doar-doar!
April
Emma are nevoie de ajutor !
miki68 spune:
I'm back! Am luat comanda din 17 plecata de la ei, cum a mai zis cineva ieri, pe 30. Am luat niste www.laredoute.fr/vente-baskets-g6de-g-unit.aspx?productid=324117174&documentid=473908&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">"adidasi" Reebok G-Unit albi pt. sot, www.laredoute.fr/vente-veste-la-boutique-style-couture.aspx?productid=324094545&documentid=321408&single=false&categoryid=23110494" target="_blank">sacoul asta mar. 42, lucrat nasol (parca l-ar fi facut croitoreasa satului), oricum mi-e mic. Mi-am mai luat www.laredoute.fr/vente-pyjama-manches-courtes-comme-le-jour.aspx?productid=324131828&documentid=207608&single=false&categoryid=22939156" target="_blank">pijama comme le jour frumoasa si www.laredoute.fr/vente-pyjama-maille-jersey-tipster-under.aspx?productid=324132127&documentid=207608&single=false&categoryid=22939156" target="_blank">pijamaua tipster care nu e asa frumoasa ca cealalta. In rest am mai avut 2 perechi de slapi de aia de 1 euro, 4 sacouri galbene si 2 jachete de alea ca geaca de blugi rouge cerise pentru niste colege. In loc de gilet, asa cum zic si frantuzoaicele, am primit iar trench-ul ala negru
cristina d.
miki68 spune:
Uitam sa va zic ca a venit airmail. Dar nu vad nici o diferenta, ca tot mult a facut. A plecat de la posta lor pe 2.08 cu destinatia Otopeni si a intrat in Ro.-Bir.schimb pe 18.08. Am vrut si eu sa vad zborul asta RO382 cand a venit, dar nu merge situl aeroportului. Cine stie unde a zacut 16 zile...
cristina d.
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Imi place ceasul dar imi este ciuda ca este defect(astept sa vina socrul meu sa-l repare). Mi-am luat si eu geanta alba, abia astept sa o primesc Sper sa vina ea, nu altceva in loc |
la urmatoarea comanda, daca mai merge codul, iau ceasul de mana pt femei, vazusem mai demult poza postata aici de cineva si mi-a placut.
iar geanta alba o port de 2-3 ori pe sapt, sunt foarte multumita. cam dezordine in ea, dar efectul merita
dintre cadourile lr imi mai place si pledul cafeniu cu imprimeu cu floricele, asa sintetic cum e el, e numai bun pe post de pilota de vara, de 1 persoana, de un nani de dupa-amiaza :) sau de acoperit salteaua din camera lu fi'miu cand nu e el acasa...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc