Nou stil de viata (221)
Raspunsuri - Pagina 19
hcclara spune:
Neata!
lou, mersi de cafea!
Violeta, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!
Vik, am de unde cumpara, la Metro se gasesc si proasepete si congelate! si mi s-a pus pata pe paella de zici ca sunt acuma gravida!
Larissa, pai daca esti acum ca in pozele de anul trecut, esti bine!nu esti grasa deloc!
Crys, la multi ani pt voi doi!
pupici la toate!
Delidana spune:
Salutare, Claudia si Lou, vad ca deocamdata doar voi v-ati trezit.
Eu am fost si azi la sala, am facut asa:
- 1 ora exercitii cu usoare, exercitii pentru abdomen si picioare (am fost singura "doritoare" la cursul asta si antrenorul a profitat de ocazie si m-a pus la munca, printre altele am facut si flotari si astea sint greleeee.... )
- 1 ora pilates
De saptamina viitoare incerc sa merg seara, sa vad daca-mi reuseste.
Azi stau pe acasa, ma uit la filme, citesc, etc...
Voi ce planuri aveti?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Va invit la un pahar de sampanie rece Va multumesc inca o data ptr. urari
Violeta la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Lou esti o draguta, imi place tunsoarea ta
Delia date fiind imprejurarile azi vom sarbatori in trei, cred ca o plimbare in parc si apoi la o terasa. Acum sotul a trebuit sa plece un pic la servici, asa ca ne vedem mai tarziu. O zi relaxanta sa ai
Claudia, Vik
larissa aratai tare bine acum un an si sunt convinsa ca si acum arati la fel de bine...succes in continuare.
Ioana cand ai un pic de timp baga un ochi si pe la noi, ne vei lipsi
O zi minunata va doresc!
Crys si Dany
louisea spune:
Merge cam aiurea forumu la mine Vad ca Crys a fost ultima care a scris dar imi apare ca sunt numai 18 pagini scrise si nu pot sa ma duc direct la pagina 19
Una alta va invidiez ca aveti vreme buna.. la noi ploua, a plouat de la inceputul lui august si se anunta ploaie in continuare.. Vreau soare
Delia eu ma ocup de proiect
Al meu sot a plecat la servici si sunt sigura pana dupa-masa asa ca profit ca-i liniste
Ce carte citesti? Ai terminat Moby-Dick? (parca aia citeai, nu?)
Crys merci de sampanie!! Am pus-o in frigider pt mai tarziu :)
O zi placuta sa aveti
La multi ani Violeta!!
Gusta esti cu pregatirile de nunta?
Gabi cum e cu aparatu?
Claudia am vazut si la noi la stiri despre fetita disparuta... uff.. Sper sa-l gaseasca.
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
larissa_79 spune:
fetele sunteti voi dragute cu aprecieri bune! Acum nu..nu arat asa...pe aproape. Am 4 kg in plus....nu e o dif imensa ca m-a ajutat putin sportul si crema dar totusi e. Hainele nu imi vin, costumul de baie da...ceea ce e ok!
Oricum sunt decisa ca dupa concediu sa continui pentru ca mi s-a diminuat f tare pofta de mancare. Asta e si ideea sa mananc mai putin si din toate. Dimineata chiar am exersat autocontrolul. Mi-am pus mult in farfurie si am mancat cam jumatate. S-a micsorat si stomacul, ceea ce pentru mine e f f important. Ca asa daca mananc multe salate si alte cele si stomacul e tot mare, prima data cand gatesc pentru sot devorez o farfurie mare plina de papa. Eu nu ma pot abtine si gatesc destul de des, pentru ca ne place la amandoi mancarea gatita.
Eu lucrez de acasa, la PC all day dar imi fac timp si de copil si de casa ( nu am bona inca).
Delidana, acum da e usor cu sportul dar daca va veni un bebe ( nu stiu ce planuri aveti) nu va mai fi atat de simplu cel putin o perioada. Eu una nu as miza ever pe 3 ore de sport zilnic ca nu le am nicicum. 20 de min e tot ce imi pot permite deocamdata Si....daca le-as face tot anul ar fi super ok. Dar nu le fac.
In alta ordine de idei mie nu imi plac femeile cu corp atletic sau f atletic ci cele ce au un corp super de nici nu stii daca merg la sala sau nu. Sunt mai feminine nu? Sau e doar parerea mea. Nu mi-a placut niciodata corpul instructoarelor de fitness, masculinizat asa nu stiu cum.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Delidana spune:
Buna,
Lou, succes cu proiectul.
Nu, n-am terminat cartea, sint abia la jumatate, se vede ce tragere de inima am. Daca era o carte de-a lui Stephen King intr-o saptamina maxim era gata. Moby Dick ma plictiseste ceva de speriat dar ne-a zis un prof la facultate ca o vom avea de citit in anul 2 asa ca imi fac temele acum, cind am timp si pot s-o citesc cite putin in fiecare zi.
In rest imi mai ocup timpul cu traducerea unei carticele de povesti din spaniola in engleza - e bine ca asa imi mai exersez si eu cunostintele.
Crys, unde ati fost la plimbare?
Larissa, eu fac sport asa intensiv acum pentru ca am timp si vreau sa mai slabesc citeva kg si in plus sint in vacanta. Cind incep din nou facultatea n-o sa mai am asa mult timp liber dar pina atunci profit la maxim, de ce nu? Crede-ma, ca sa ajungi asa musculoasa iti trebuie ani de antrenamente serioase, nu asa, mers de citeva ori pe saptamina la sala o ora - doua (ca stiu ca mai mult n-o sa am timp cind ma intorc in Romania). Iar in doua luni de mers la sala zilnic cite 3 ore, asa cum fac eu acum, nu te faci musculoasa.
Cit despre bebe, mai sint citiva ani pina o sa vina asa ca nu e cazul sa ma gindesc la asta acum....
Azi am mai jucat o ora de badminton cu sotul si apoi am fugarit amindoi o minge de fotbal pe afara, ca deh, acum se duce si el cu baietii la fotbal si vrea sa fie in forma.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Gabrielama spune:
buna ziulica, domnite dragute!
Io am fost plecata pana la ploiesti, de ieri dupa-amiaza, sa duc copila la mama, caci azi mergem la o nunta. Nu cu Tzuni, la o alta nunta, in Bucuresti.
Asa ca am fost la coafor, manechiura si pedichiura si cam intr-o juma de ora incep sa ma gatesc.
Revin maine, mai pe larga.
La multi ani Violeta, sa ti se implineasca toate dorintele!
La multi ani celor doua doamne - stiu ele care - pentru anii de casatorie! La mai multi si foarte fericiti!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
larissa_79 spune:
delidana, anul 2 de facultate da' cati ani ai draguta mea? eu am terminat anul 4 de fac de 6 ani!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Delidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 delidana, anul 2 de facultate da' cati ani ai draguta mea? eu am terminat anul 4 de fac de 6 ani! Larisa si Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
Sa-ti fie de bine. Scrie undeva ca toata lumea trebuie sa termine facultatea pina la 25 de ani?
Delidana spune:
Gabi, distractie placuta la nunta! Sint convinsa ca arati super, aranjata si gata de petrecere!