Nou stil de viata (221)
Raspunsuri - Pagina 18
louisea spune:
Lou, asta e buna de pus in rama.
Trimis poze la doritoare..
Caro spor in continuare si ambitie. Da tare esti scumpa la vorba :)
Daniela
Anky sanatate multa
Tzuni drum bun si distractie placuta
Dalina bine ai venit!!
Ma duc si eu la ( a se citi inot :) Se scrie cu un singur N sau cu doi?
Ps. Ce ziceti de www.click.ro/Vedetisme/bikini/geri-halliwell-dezvaluie-privitorilor-un-trup-perfect" target="_blank">d-soara?
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
hcclara spune:
lou, si eu vreau sa te cunosc, asa ca astept link...
Anky, sanatate! da mere e voie sa mananci? mai bine o banana, ceai de menta...
la noi ploua, nu stim ce facem inca in we, daca e timp frumos duminica, mergem in schwarzwald!
Tzuni, mie imi place la nunti! lume imbracata fumos, muzica, mancare buna! hai mobilizarea, si te asteptam sa ne povestesti!
CRISCOSTY spune:
Lou ai fost haioasa la faza cu bucatelele Am mancat putin, pe cuvant de pionier Vreau si eu sa te cunosc, astept poze
Delia nu stiu daca mai vine cineva, asa vroiam sa facem maine o mica petrecere si ptr. ziua mea. Din pacate a murit un unchi al sotului meu asaa ca vom amana probabil ptr. marti sau ptr. sambata viitoare.
Tzuni sa te distrezi maine, asteptam poze.
Anky, Laura, Daniela multumesc frumos ptr. urari
Caro bafta in continuare.
Cuscra cum stai cu curatenia?
Meniul de azi:
- o felie paine cu salata de vinete si o rosie
- o bucata mica de pizza
- pepene verde
- salata de rosii, castraveti, ardei cu cas
Sport...am sarit peste ca sunt cu rusii pe cap, dar am dat cu aspiratorul la greu
Va pup...o seara placuta!
Crys si Dany
hcclara spune:
Crys, condoleante, imi pare rau pt unchiul sotului tau!
lou, m-am bucurat sa te cunosc!
ma duc sa pregatesc copii de culcarica!
Noapte buna!
larissa_79 spune:
louisea, vreau si eu poze cu tine!
Eu is suparata in seara asta. Vara trecuta aveam 56 de kg la mare. Acum iata-ma la 60 de kg. Bine macar ca stau doar 2 zile. Si am inceput cura de la 64.4. Tot stau sa ma gandesc cum am reusit sa ma ingras in halul asta fara sa ma opresc la timp si cum sa fac sa nu se mai intample!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Zuzilici spune:
Buna ziua dragelor! E vineri. Abia astept s-ajung acasa sa ma joc cu bebelina mea. Imi cam lipseste cateodata. E asa de scumpa!
Lou noi ne cunoastem dar nu strica sa-mi mai reimprospatezi memoria cu un link!
Anda m-ai dat pe spate cu cate bunatati gatesti. Cand o sa fac 40 nu vii pe la mine sa m-ajuti la pregatiri? Petrecere frumoasa!
Anky inca nu stiu ce-o sa-mi iau. Tebuie sa ma consult si cu jumatatea ca poate o folosim amandoi.
Tzuni cam fara chef azi. Ne urmaresti din umbra? Ce sa-ti zic distractie placuta la nunta. Sper sa merite sa mergi .
Doina weekend placut la tara si aniversare fericita.
Crys foarte practic cadoul tau si poza inramata se incadreaza perfect in chestiile de birotica si totusi e ceva intim si personal. Bravos!
Gabi iaca si cu tine ... de la caldura ti se trage durerea de cap? Sau poate de la tensiune? Stii ca puseurile de tensiune dau dureri de cap, nu? Cum stai cu ea?
Claudia ce vrednicuta esti. Auzi, dar fierul asta calca singur? Eu n-am prea inteles nimic din linkul care l-ai pus ca stau tare prost cu germana...suntem cam paralele. Ai ceva si-n engleza? Spor la gatit ardeii.
Ioana e intotdeauna o placere pentru mine sa te citesc oricat de putin. Asa ca...scrie cand ai timp.
Tlaura treci inapoi pe listuta? Esti sigura ca ai nevoie?
Daniela multumesc de sfat. Daca ma mai cacai mult cred ca la sala am sa ajung.
Dalina multumim ca ne-ai impartasit din experienta ta. Deci totul fiert da roade... atunci prajeala.
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
larissa_79 spune:
Anda, de ce ai vrut sa slabesti tu atat de mult? La 1.72 de kg mi s-ar parea super ok un 56 de kg. Hai 55. Si mie din pozele actuale mi se pare ca esti o idee mai slaba decat ar trebui ca sa arati superb. M-am gandit mult daca sa iti spun sau nu si am decis sa iti spun pentru ca eu la randul meu apreciez mult sinceritatea si modul celorlalti de a vedea lucrurile. Si iti spun asta pentru ca esti foarte aproape, mai aproape decat noi toate de realizabil, adica un corp superb. E mai usor sa te ingrasi decat sa slabesti! De acord cu mine fetele?
Si pentru delidana am un gand. Din ceea ce stiu eu, sportul este f bun, 3 ore pe zi ok. Numai ca..daca intrerupi e jale....mai jale decat daca nu faceai deloc. Te ingrasi mult mai repede. Eu am fost prin facultate o per la sala, regulat si cand m-am lasat...a fost cam nasol...
Eu is tot cu apa plata in nas! N-am gasit hotel...inca!
Eu nu stiu daca am precizat initial. Nu vreau neaparat 55 de kg, vreau un corp armonios. Daca e asa la 56 e ok. Daca la 53 iarasi ok. Anul trecut aveam 56 dar fara sport, crema...nemultumita si atunci.
Da' acum nici nu mai zic. N-am nici haine de mers la mare..nik nu imi vine. Nik, nik! Doar tricourile ca la mine big problem e la picioare si fundulet.
Plec la nani...maine e o zi grea....vine soacra cu bunatati. Dar...de maine sunt in concediu....e ok daca mai calc pe langa???
Am pus si eu cateva poze cu mine de la mare de anul trecut. Inca alaptam atunci si eram f f obosita. Drept urmare scuzati fata. Eu am senzatia ca pozele ma fac mai slaba...eram mai plinuta in realitate si pielea nu era asa faina cum pare in poze.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
S-o ajutam pe Alexia!
vikinga spune:
Crys, Tumpi la multi ani!Va salut fetele! Vad ca tot singura am ramas la categoria medie, s-a lipit de mine nu alta..Deli uite ca iar ne potrivim la partea cu sportul, pt ca si eu ma gindeam daca nu cumva ar trebui sa-l mut seara. Nu stiu daca are de a face cu ora la care se face sport, dar programul e mai organizat asa. De ex daca ultima masa e la 6 seara si mergi la sport de la 8 la 10, dupa ce vii acasa, mai faci un dus, te mai relaxezi un pic, pofta de mincare oricum vine la vreo ora jumate doua dupa sport si daca iei o carte si te bagi in pat, ai toate sansele sa ramii sfinta pina dimineata, fara o aluna ori alte ciguleli. La chestia cu orele fixe nu prea vad logica, pt ca fiecare avem alt program, as vedea altfel un sfat al nutritionistului care foloseste termeni de genul la o ora dupa trezire, la 4 ore dupa micul dejun, nu mincati cu 4 ore inainte de somn, etc. Vad ca-s in perioada buna cu sportul, nu fac chiar 3 ore, am timp numai de 2 ore insa intensiv, de ex mers pe banda inclinata la maxim, (aici e treapta 15, nu stiu daca-s standard dar pe aproape tre sa fie) si viteza 5,5-6, ok ajung la asta dupa 10 minute de incalzire la o inclinare treptata, incep intotdeauna de la inclinare 5 si viteza 5, asa setez initial. Pe urma cind obosesc in pozitia nordik wolking fac o alergare rapida de 10 minute, la inclinare de 2,5 si viteza ..nu stiu vreo 10-12. Ajung dupa o ora de banda la vreo 650kcal cu vreo 2 incetiniri de tras sufletul. Pe urma o ora de step, tae bo ori aerobic, imi fac programul dupa profele mai in forta. La mine nu poate exista slabit fara sport, nu-s multumita de rezultate si cum ziceai si tu delia, chiar daca dureaza ceva timp am rabdare! Greutatea mea normala e undeva la 65kg si stiu ca ultimele kg is cele mai dificile de dat jos si apoi recunosc, stau pe loc pt ca ma abat de la o dieta de bun simt. Fur cum s-ar zice, normal ca nu ma stie nimeni, doar cintarul a doua ziZuzi intre eliptica si banda mi-ar fi greu sa aleg, dar banda din poza pusa de tine nu mi s-a parut cine stie ce, cred ca seamana cu una de la o sala din ro de acum hat ani in urma cind mergeam la o sala mai fara pretentii. Si aveam senzatia ca se desprinde, ca tremura banda de cauciuc pe instalatie si nu eram acum cine stie ce de dolofana, dar o banda de mers tre sa poata fi folosita si la alergat, ca at cind esti in forma o sa vrei sa faci niste sprinturi, daca tot iei, ia ceva mai bun. Ori vezi ce oferte pt eliptica ai, posibil sa iei una buna la un pret mai bunicel. Te oboseste f repede, transpiri bine, pune tot corpul in miscare(eu nici la banda nu-mi sustin miinile, incerc sa-mi imprim o miscare completa), so eliptica e o treaba buna. Ok, nu la program usurel, de la mediu in sus, daca faci juma de ora pt inceput e f bine! Si incearca sa te uiti pe site-uri profesioniste, ca aparatele pt fitness pt acasa is ceva mai altfel.Claudia, dau reteta de paella cu mare placere, tu sa-mi spui doar daca iti plac fructele d emare, reteta mea e a familiei sotului de pe partea spaniola, o reteta din zona valenciei. Si sa-mi zici daca ai d eunde sa cumperi chestii proaspete, un calamar ceva:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
Delidana spune:
'Neata,
Violeta, sa fii sanatoasa, iubita si sa ti se implineasca toate dorintele!
Distractie placuta in continuare la mare!
Vik, sa stii ca o sa incerc sa merg seara la sport, cu exceptia zilelor de marti si joi cind joc badminton. Nu cred ca e o idee buna sa merg de la 20.00 la 22.00 pentru ca din cite stiu corpului ii trebuie minim 2 ore sa se calmeze inainte de culcare (asta ar insemna sa dorm pe la 12 noaptea - mie la 22.00 mi se inchid ochii) si in al doilea rind eu n-am masina si n-as vrea sa umblu pe strazi la ora aia.
Pe banda de alergat incep la viteza 5 si ajung la 6-6.2 maxim, cu inclinare 7-8 (cred ca se poate inclinare mai mare de 15 pentru ca aparatele astea de la sala sint digitale - maxima la care am facut a fost 10). Si asa mi se pare destul de solicitant. De alergat mai mult de 4 minute odata nu pot deocamdata, simt ca ma sufoc si trebuie sa ma opresc dar o sa incerc sa mai lucrez la capitolul asta. Dupa ce ma dau jos de pe banda nu mai sint buna de nimic, de aceea o las ultima.
Seara o sa incerc sa maninc doar o salata din vegetale exclusiv, iar la prinz o sa mai tai din portie.
Problema e ca acum merg la sala dimineata, apoi cind vin mi-e o foame de nu vad bine si maninc cam mult, iar seara maninc iar, deci 2 mese dupa efort...in loc de una, cum ar fi daca as face efort seara...hmmm
Asa, fizic ma simt bine, simt ca s-a modelat corpul, mai ales la brate, si forma picioarelor e un pic mai curbata - in interior.
Larissa, eu am mai fost la sala ani buni, anul trecut am intrerupt si un an de zile n-am mai facut sport decit ocazional insa mergeam mult pe jos, ori de cite ori aveam ocazia. Nu m-am ingrasat pentru ca mincam la fel ca atunci cind mergeam la sala, adica sanatos. Am inceput sa pun pe mine cind a venit sesiunea de vara si a trebuit sa stau in casa sa invat, am facut miscare mai putina, am mai scapat si la dulciuri si uite asa m-am ingrasat vreo 3 kg. Cu astea ma lupt acum.
Ti-am vazut pozele de la mare, arati super! Nici prea grasa nici prea slaba, numai bine!
Lou, si tu esti tare simpatica, ti-am mai zis-o.
Dalina, mi se pare cam drastic meniul tau dar probabil tu l-ai tinut sub supraveghere medicala si trebuia neaparat sa slabesti intr-un timp scurt. Eu de exemplu nu ma vad mincind numai vegetale si carne fiarta, in conditiile in care mai fac si citeva ore de sport pe zi. Si in plus, mi se pare ca exista un risc mai mare sa te ingrasi dupa aceea, cind incepi sa maninci mai diversificat, ca doar n-o sa traiesti toata viata doar cu legume si carne fiarta.
Crys, condoleante pentru unchiul sotului.
Va pup, am plecat la sala.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
louisea spune:
Neata somnoroaselor
Trezireeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa
Va las ceai, cafea si ce mai doriti
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci