Nou stil de viata (221)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Meniul de azi:
dimineata: 2 mere+ pufuleti de la copil ( cam jum de punga)
pranz: 1 rosie+ 1 ardel + 2 felii de paine
o sa pap salata de vinete cand va fi gata.

cina: apa plata
Dimineata cantarul arata 60.2 kg.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, lasa dom'le gindurile sumbre, imbraca-te frumos si distreaza-te! Cica se pierd multe calorii la dans.

"Crys o bucatica nu se simte asa tare.. numa daca e mancata dupa o alta bucatica si inainte de o alta bucatica"
Lou, asta e buna de pus in rama.
In seara asta n-am facut sport ca ma cam doare un picior - cred ca am fortat un pic cu sportul azi la sala asa ca stau cuminte ca n-am incotro.
O fi regele Tailandei cel mai bogat dar e si cel mai batrin monarh si e cam bolnav, saracul.

Crys, aveti invitati weekendul asta? Petrecere frumoasa va doresc!

Claudia, nu stii pina nu incerci.

Carina, ocupata?

Carolinah, nu ne mai zici nimic?

Gabi, ai reusit sa te mobilizezi?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Delia: daaaaa
Lou: vreau si eu link
Va pup,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carina, spor la treaba atunci! Hai ca mai e un pic si vine weekendu' - nu-i asa Gabi?

Lou, vreau si eu linkul, ca tot mi-a amintit Carina.

Mai sinteti careva prin zona, haideti la un ceai/suc/fruct...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

ooooooops, m-a prins Delia ca citeam de zor pe ascuns

Sunt cuminte, disciplinata, mananc exact ca la instructiuni, m-am obisnuit sa fiu mai mult flamanda (mananc bine insa, in jur de 1300 de cal/zi), fac sport zilnic etc.

Asa ca sper ca in 2-3 luni sa imi vad visul cu ochii

Acum caut o sala unde sa fac ceva exercitii de asa zis aerobic modern: pilates, pump, step up etc. de cateva ori pe saptamana. Stiti vreo sala in zona Pipera-Baneasa. In afara de World Class si Atlantis, ca pe astea le-am incercat, dar sunt usor prohibitive dpdv financiar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Criscosty,LA MULTI ANI !,sa fiti fericiti pina la adinci batrineti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Eu sunt prin zona, mananc o nectarina. Saptamana asta am renuntat doar la dulciuri si patiserie, dar fructe mananc. Ca tot ma intreba Lou. (Ciocolata, neagra sau nu, nu mananc saptamana asta, pentru ca oricat mi-ar placea, intra tot in categoria dulciuri si vreau sa vad ca nu mor daca renunt temporar la ele).

Crys si Tumpi, sa fiti fericite langa jumatatile voastre!

Larissa, lasa pufuletii , ca nu-s buni! Mai bine o salata greceasca/bulgareasca (legume + putina branza) in loc. Anda a dat la un moment dat numarul de calorii pentru pufuleti si m-am speriat (parca undeva in jur de 500 kcal/100 gr). La acelasi aport caloric, mai bine o salata. E mai sanatoasa. Mai ales ca astazi mi se pare ca ai mancat cam putin.

Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Fetelor,ma uit sa vad ce poze am,trebuie sa le descarc,sincer nu prea imi place sa ma pozez.
Azi m-am trezit cu stomacul pe dos,mi-a mers burta toata ziua si ma simt ca naiba, am niste frisoane...brrr.Nu am putut sa maninc nimic azi,in afara de mere si am baut ceai,nici apa nu imi trebuie.Mda..tin post,ca tot e vineri. In plus,mi-au venit si rusii cu trei zile inainte de data normala
Nici nu merg azi la sala,ma inlocuieste o colega.
Tzuni,distractie placuta la nunta lui Marutza si drum bun pina la Tg.Jiu.
Carolinah,felicitari pentru sportul zilnic.
Zuzi,ce aparat iti iei pina la urma ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

eu m-am operat de fiere in 2007, la fix 9 luni dupa nastere. Am stat zece zile numai cu perfuzii si apoi am urmat un regim strict, doar cu legume si carne alba, fiarta, cu un pic de ulei de masline peste, in farfurie.
Am slabit 10 kg intr-o luna.

Acum, de cate ori vreau sa slabesc incateva zile, urmez "regimul" din nou.
Important: niciodata dulciuri si paine!! (doar paste si cartofi, eventual...

Mergi la inceput

Tumpi,LA MULTI ANI !!!! si pentru voi,sa fiti fericiti pina la adinci batrineti si tot binele din lume.

Mergi la inceput