Nou stil de viata (221)
Raspunsuri - Pagina 16
louisea spune:
Gabi bei destule lichide? Poate de la asta te doare capul.. mai ales daca tot cald e in Ro
Spor la treaba
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
gusta spune:
Neatza.
Gabriela eu am o oboseala care nu se mai termina in mine si niste dureri infioratoare de cap si tot asa si sper sa mai treaca.Poate un pic de odihna mai mult nu ar strica.
Zuzi nu am poze facute ca va aratam ,dar sa vedem ce facem in weekend si poate fac cateva daca iti este asa dor de mine.EU nu am sfat cu aparatele sport ca la mine le sterg de praf dar de folosit nu.
Anda o gramada de bunatati faci sa imi trimiti si mie o bucatica.
Lou interesant ce ai zis tu acolo cu caloriile .Eu debea astept sa o duc pe Mara la gradi sa incep mersul pe jos.Lou si mie poze cu tine nu vrei sa imi arati.
Claudia la fel cum a zis si Anky iti spun si eu aici nu ii lasa sa plece singuri si daca ii ia altcineva trebuie sa anunti.Iar de fetita nici nu stiu ce as putea spune.Si daca vrei poti incerca si calcatorul pe rufele mele.
Anky il vopseam nici o problema.Si eu ma inscriu sa vad o poza cu noua tunsoare.
Delia felicitari pentru spor si pentru ambitie.
Ioana hai ca nu trebuie sa pleci din lista chiar daca scri mai putin.
Nastad weekend placut si tie.
Larrisa ai gasit unde plecati pana la urma.
Cuscra ce faci azi?
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Am emotii din ce in ce mai multe.Eu de felul meu sunt o perfectionista si imi doresc sa fie totul bine si totul sa fie la locul lui si lista poate continua asa ca astept sa se faca 1 septembrie sa incep sa fac curatenie generala si ultimele cumparaturi .Plus ca eu voi orna sala si acasa si voi face tortul si tot asa si imi fac si aici multe griji si stiu ca dupa ce se va termina o sa rad ca o vacuta ca mi-am facut griji pentru nimic.Gata am scris de emotiile mele .
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Salutare,
Gusta, ce ti-e si cu emotiile astea.
Tzuni, ai plecat la nunta? Te astept cu poze.
Ioana, tu esti la mentinere, de ce sa te scot de pe lista? Las' ca stai bine acolo. Scrie cind poti, sint convinsa ca n-ai sa ne uiti.
Doina, petrecere frumoasa si weekend placut!
Lou, sa-ti fie de bine.
Gabi, sa stii ca acum incepe sa se intrevada o alta forma a corpului, mai modelata, dar mai am mult de munca...
Multumesc tuturor pentru incurajari, ma ajuta si ma motiveaza foarte mult.
Tlaura, eu intotdeauna m-am simtit de parca as avea 2 jumatati, de la cite un corp fiecare: de la mijloc in sus nu ma pling, insa partea de jos parca e alt corp, cu vreo 2 masuri mai mare.
Sa stii ca daca rezisti 2 ore la sala azi, miine poti 2 ore si 10 minute, saptamina viitoare mai mult si tot asa, putin cite putin vezi ca in fiecare zi poti sa-ti mai impingi limitele un pic. Cu cit devii mai in forma cu atit poti face mai mult dar pentru asta trebuie sport regulat si foarte multa rabdare pentru ca rezultatele apar in timp. Prima oara cind am slabit, acum citiva ani, eu n-am vazut nici o schimbare la mine pina n-am slabit 7 kg. Ma uitam in oglinda si pur si simplu nu vedeam nimic diferit. Stringeam din dinti de ciuda si nervi, dar mergeam la sala in continuare si pina la urma am ajuns unde mi-am propus cu greutatea. De aceea nu ma las, stiu ca am reusit o data si pot si acum.
Programul de azi de la sala:
- 1 ora exercitii cu mingea pt abdomen
- 45 minute aerobic
- 30 minute eliptica (-191 calorii)
- 1 ora mers rapid pe banda de alergat (-433 calorii)
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
Salutare dragelor, ce faceti?
lou, multumesc, sa stii ca am spor, adica e super calcatorul asta, am calcat intr-o ora aproape tot muntele, mi-am mai lasat 4 camasi, asta asa ca sa nu ma plicti...si am mai bagat o tura la spalat! fac si eu ardei umpluti acum in weekend ca mi-ai facut pofta cu ai tai!
Anky,Marilena, ce bine e sa nu ii lase singuri sa plece, sper ca si aici sa fie la fel!
Tzuni, distractie placuta la nunta, sa ne pui poze!
Ioana, unde vrei sa pleci? ia stai aici ca stai bine!
Laura, io am inteles de ce-i trebuie lui Tumpi bara de otel, da imi fu rusine sa zic la ce m-am gandit!
Marilena, si zici ca esti emotionata? nu uita de trusoul pt noaptea nuntii!!!
va pupicesc si va doresc un weekend placut!
CRISCOSTY spune:
Salutare! Vai da cald mai este azi Am fost iar o tura in Real si pana la urma i-am luat cateva obiecte de birotica, sper sa-i placa. I-am dat la inramat si o poza cu noi trei sa o puna pe birou
Sa ma spovedesc acum...a vrut Dany pizza, nu am rezistat si am mancat si eu o bucatica Sport nu pot face ca mi-au venit rusii si zici ca-s lovita de tren, asa ca sper sa nu se depuna.
Claudia of, saracii parinti si sarmana fetita Eu sunt panicoasa si nici nu vreau sa ma gandesc cand va incepe Dany scoala.
Merg sa ma odihnesc un pic....pupici la toate fetele!
Crys si Dany
Tzuni spune:
Sunt in zona. Zac. Plec maine dimi. O sa fac poze. N-am chef de nunti.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
louisea spune:
Crys o bucatica nu se simte asa tare.. numa daca e mancata dupa o alta bucatica si inainte de o alta bucatica
Somnic usor
Clau ma bucur ca ti-am dat idee :) Spor in continuare la calcat. Trimit si eu niste camasi?
Ce faceti in week-end?
Delia merci
Mai faci sport si seara pana la urma? Ce papi azi?
Vazui de dim la tv la stiri ca regele Thailandei e cel mai bogat monarh din lume. Ii intrece chiar si pe aia din tarile arabe se pare :)
Gusta chiar asa secrete nu´s pozele Iti trimit linku pe PM :) Cine mai doreste? Cine mai pofteste?
Te inteleg cu perfectionismul.. Asa is si eu Dar o sa fie totul bine. Restul mancarii il comandati?
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci