Nou stil de viata (221)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

delidana, anul 2 de facultate da' cati ani ai draguta mea? eu am terminat anul 4 de fac de 6 ani!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Sa-ti fie de bine. Scrie undeva ca toata lumea trebuie sa termine facultatea pina la 25 de ani?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

nu mey! ma gandeam ca ai vreo 21 de ani si crapam de invidie!

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare dragutelor!
am facut ardei umpluti, mmmmmm ce bine miros, miroase toata casa, cred ca se simte pana jos!
Gabi, distractie placuta la nunta!
Zuzi, ca m-ai intrebat de calcator si am uitat azi dimineata sa-ti zic...pai nu stiu link in engleza, eu l-am postat numai sa vi-l arat si sa intreb daca are cineva! Deocamdata sunt tare incantata de el!
Alina,Diana, voi ce mai faceti? nu mai treceti pe aici?
Sabina pe unde o mai umbla?
rolo, nu revii inca???

eu ma mai invart pe aici, caut oferte pt ski la iarna, am vrea cateva zile poate de revelion daca vor si alti prieteni sa mearga!
Crys, multu de sampanie, o tin si eu pe mai tarziu dupa ce se culca copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

delidana, anul 2 de facultate da' cati ani ai draguta mea? eu am terminat anul 4 de fac de 6 ani!

S-o ajutam pe Alexia!

Sa-ti fie de bine. Scrie undeva ca toata lumea trebuie sa termine facultatea pina la 25 de ani?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Io tocmai va spuneam ca din octombrie incep sa studiez resurse umane si am 34 de ani.
Cu cit mai multe diplome,cu atit mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

VIOLETA<LA MULTI ANI !!!!!,sa fi fericita si iubita.
Gabi,petrecere faina la nunta.
Cred ca Tzuni se distreaza de minune la nunta lui Marutza.
Claudia,daca gasesti ceva oferta de vacanta la munte spune-mi si mie te rog,eventual imi dai adresa siteului.Vrem si noi la ski, vrem citeva ore de schi pentru Bianca,poate si pentru Cris.
Apropo,care agentie de turism din Germania ti se pare buna,prin care calatoriti voi de obicei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Poftiti la capitolul 222.
Va astept cu ceai/cafea/suc.

Mergi la inceput