Nou stil de viata (221)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

http://community.webshots.com/album/565546075tqBRxJ
Cateva poze din concediu.
Revin mai tarziu

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Anda bine-ai revenit din concediu. Cred c-ati avut ceva fun. Dar cam putine poze....

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Doina sa stii ca ti-am admirat si eu prichindeii azi dar n-am avut timp sa prea scriu. Oana e deja domnisoara si Doru ce-a mai crescut...

Gabriela multumesc pentru feedback. Auzi dar ei in reclama se lauda ca tre sa te doara si pe exterior si abdomen si "dos" . Chiar n-ai mai simtit pe nicaieri durere? Astept sa vad cum te ridici maine dimineatza din pat.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Anda, ce d-soara mare si frumoasa aveti! seamana cu voi amandoi! mai ai concediu?

ma duc si eu la culcus, noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Marilena, parca a mai zis una din fete, mai zic si eu...esti cam scumpa la vedere de cand te-ai intors, ce faci, in afara de despachetat, spalat, calcat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Am apucat sa vad si eu pozele; Doina, chiar ca au crescut mult copii de cind nu i-am mai vzut in poze!

Carina, cu riscul de a-mi atrage citeva rosii in freza pe principiul ca nu e treaba mea, eu tot iti spun: esti foarte slaba, nu slabuta sau subtirica ci slaba rau! Si asta o spun fara urma de rautate, ca si cum i-as spune-o surorii mele sau celei mai bune prietene.

Lou, am incercat si eu sa alerg nu la mult timp dupa masa dar imi venea mincarea inapoi pe git.

Va pup, am plecat la sala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Poftiti la cafea si ceai.
Claudia: mai stau si azi si maine in concediu. Lucrez de acasa oricum, dar am de facut ceva pregatiri ca maine vine sora mea in vizita.
Delia: nu ma supar. E parerea ta si apreciez ca mi-ai spus-o.
Zuzi: o sa mai pun poze, dar aseara atat am apucat.
Am avut o vacanta plina si am avut ocazia sa vedem Tunisia si altfel decat din hotel. Am inchiriat o masina 2 zile si apucat sa vedem Tunisul si Sidi Bu Said (orasul reprezentativ pentru istoria si arhitectura tunisiana). Apoi am fost in Kelibia, cel mai apropiat oras de Italia - aici am vazut pentru prima oara in viata mea o plaja cu nisip alb. In Kelibia am avut noroc de vreme senina si am vazut Pantelleria, insula dintre Tunisia si Sicilia.
O zi minunata va doresc la toate si revin mai tarziu,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata!

Azi de dimineata cantarul arata 60.5 kg. Adica + 500 gr. A innebunit lupul sau cum? Nu stiu ce se intampla....ca n-am mancat prea mult . O fi atarand crema aniticelulita greu.
Ma duc la gimnastica ( la podea) fara prea mare chef dupa cantareala.
Am vazut si eu poze cu doi copii superbi si mari! Ai lui nastad!
Am vazut si poze cu delidiana. Draguta mea pari f slaba acolo.
Am vazut-o si pe zuzilici cu fetita ei minunata si sotul zambaret in toate pozele. Om mai fericit in vacanta, n-am mai vazut zau! Al meu in vacanta e in poze morocanos ca il trezesc cu noaptea in cap sa mergem la plaja.
Pozele lui Tzuni le-am vazut mai demult. Meri e o scumpa iar Tzuni o superba....serios acum! Arati f bine draguta.
tlaura, Zomo arata f bine in poza si de asta am intrebat cine e? Tare rau sotul tau sa iti puna in album poze cu un barbat asa chipes! Tare rau!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Anda merci de ceai.. Inca n-am vazut pozele da am sa ma uit

Gabi la mai multe exercitii pe aparat atunci :)

Tzuni nu cred c-am poze cu frizura ca nu mi-am facut. Am niste poze dar nu´chiar asa aproape sa se vada, da-ti trimit linkul pe PM ca eu is secretomana

Delia spor la .
Ieri alergai dupa-masa si am vazut ca nu ma mai doare in dreapta.. Interesant ca nu cred ca am alergat diferit. Da atunci cand ma durea era cand alergam dimineata. Sa fi avand vre-o legatura? Vad azi..
Insa chiar dupa masa nici eu n-as alerga.. Cam neplacut..

Larissa scria cineva bine mai ín spate ca e din cauza ca masa musculara cantareste mai mult :) Hai ca 500 g nu e nimic pe cate avantaje are sportul :)

Vin mai tarziu.. Restul saptamanii mi-am lat liber de la servici sa-mi pot scrie la proiec.. si pe DC de pare

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Multumim ca v-ati uitat la poze!
Am avut, iar , o perioada grea. Doruletz a tot facut otita, am mers cu el la ORL si i-a scos din ureche o bucata de carne crescuta aiurea , sub care facea puroi. Speram ca problemele noastre sa fi luat sfarsit .
Nu vroiam sa va incarc cu asta dar vroiam sa ma justific un pic pentru lipsa mea de pe forum.
Am reuit sa scap de dulciuri si paine si vreau sa ma bag la o dieta disociata.
toata gasca

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Fetele nu sunt scumpa la vedere dar nici eu singura nu stiu cu ce sa ma apauc si cu ce sa termin.

Claudia nunta e pe 25septembrie si pe 26 avem petrecere.

Frumoase poze Doina si ale lui Anda sunt super.

Delia de luni sa ma treci in lista de rog ca sunt super hotarata sa ajung sub 60 pana la nunta.

Credeti-ma ca va citesc dar cand sa scriu imi amintesc diferite lucruri ca nu le am si asa plec fara sa va zic nimic,plus ca am o stare de oboseala iesita din comun.Dar daca vad ca ma certati sa vedeti ce am sa va scriu eu si o sa imi spuneti sa m-ai i-au o pauza.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput