Nou stil de viata (221)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Delidana ...mci de suport.

Zuzilici...eu zic sa nu ti faci probleme ... poti folosi banda dar sa cresti dificultatea/timpul treptat.
Am vazut de discovery si tipe mai ' mari' ca noi care faceau la sala exercitii bine merci.
Sugestia mea: fa ti un test de efort si apoi incepi cu banda ...intai ca un mers normal 30 minute /zi si apoi maresti ritmu'.
S e zice ca miscarea aerobica slabeste cel mai tare si cel mai frumos...
Eu tb sa incep cu eliptica dar continuu nu pot face mai mult de 3 minute..erh...dar insistam, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Meniul de azi:
Mic dejun: cafea + 2 nectarine
Pranz: 3 covrigi ( imi era pofta tare de paine+ 4 nectarine
cina: pana in ora 18 nectarine apoi apa plata.
O sa pap si putin salata de vinete. Dar fara paine si sigur pana in ora 16.
Pentru ca mi s-a terminat crema anticelulita mi-am luat alta. Lineance se cheama si mi se pare f buna. M-am facut rosie ca racul dupa aplicare. Mi-am facut si mica miscare de dimineata.
louisea nu fac exercitii deosebite de picioare. Ridica picioarele din poztia culcat la 90 grade in toate directiile. Din astea. Eu depun mereu pe picioare si fundulet. Abdomenul e deja plat, dar fac oricum 50 de abdominale pe zi. A si mai fac pentru posterior ridicari de bazin. Cam 50 pe zi. Bine treaba asta tine de vreo 6 zile. Sper sa nu abdic dupa concediu ca de obicei asa patesc.

Spor la slabit tuturor.

P.S. Biscuitii cu cioco n-au zburat inca pe geam. A papat sotul ieri 2 si ale 1. Stau in frigi si eu rezist eroic na!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
N-am apucat sa citesc mare lucru din urma, dar am vazut ceva lume noua: bun venit la toate!
Zuzi: cu intarziere mare: La multi ani!!!!! Sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Eu am de recuperat muuuuulte mailuri si apoi sper sa apuc sa citesc din urma si sa pun ceva poze. Concediul a fost minunat si relaxant (apuc eu sa povestesc si de el).
Va pupicesc pe toate in grup si revin eu cat de curand azi,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Anda, bine ai revenit! asteptam poze! si ceva dulce acolo, stii tu... orice, numai sa ne potolesti la toate pofta asta nebuna pe ceva dulce!
Doina, tare dulci sunt! se inteleg bine?
Gabi, am uitat sa-ti spun...sa stapanesti sanatoasa aparatul!
Noe, te astept la mine cand vii la prieteni!

Multumesc de impresii pt calcator, ma duc maine sa mi-l iau, ca n-am incotro, striga rufele dupa mine!

Crys, ce e cu jobul pana la urma? ma bucur ca iti place culoarea!
trebuie si eu sa ajung zilele astea la coafor ca mi-a crescut si nu mai imi place cum arat!

ma duc sa-l trezesc pe Marc si iesim afara putin!
a, uitai...in ro a aparut nu demult capsula de slabit, si cand am fost acuma acasa ne suna mama-mea pe mine si pe sora-mea sa ii cautam in farmacie neaparat si sa nu venim acasa fara ea...i-am luat, am intrebat-o pe aia la farmacie daca intr-adevar sunt bune, ea a confirmat ca doar vroia sa vanda...in fine, mi-a zis mama zilele trecute ca a slabit 5 kile cu ele, dar parca scria in prospect ca trebuie 6 luni sa iei! sunt pe baza de plante ...eu sper sa nu le puna dublu la loc!
Delia, Carmen nu vine inca, parca zicea ca stau 10 zile, mai are putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Tzuni sigur ca ne gandim la voi pe 4 septembrie! Doamne da sa se termine odata cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Citat:
citat din mesajul lui hcclara
Doina, tare dulci sunt! se inteleg bine?

Multumesc mult!
Au inceput sa se inteleaga mai bine , asta pana nu incepe Doru bataia ca apoi greu ii desparti

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gabi am inteles cu frizura.. Si eu sunt tot asa tunsa Si vopsita suvite culori deschise spre blond
Eu stau intr-un oras in apropiere de Århus care cica-i capitala peninsulei :) Cand ati fost in Dk? Si mie-mi place Chp. Mergem cam in fiecare iarna intr-un week-end prin decembrie cand e impodobit.... si-n Tivoli desigur

Delia.. Nu stiu ce sa zic.. Eu fac cand apuc da mai rar asa tarziu..
Ieri seara ma uitasem la un program si un doctor zicea ca n-are importanta cand alergi si ca poti sa alergi si dupa ce ai mancat daca vrei si te simti ok

Daniela te inteleg.. Asa e cu mancarea in deplasari. Nu ai control cum ai acasa
Sa ne ti la curent cu evolutia :)

Zuzi da ai incercat sa vezi cum e sa alergi pe banda si daca-ti place? Sunt multe care o cumpara dar o tin pe post de cuier. Nu crezi ca la sala ti-ar fi mai motivant sau in aer liber?

Mai vin mai tarziu..

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara, frumoaselor!

Louisea, unde putem sa-ti admiram frizura? M-ai facut curioasa....

Nastad, minunata familie ai! Si ce-au mai crescut copiiiiiii

Delia, dormi?

Zuzilici, esti la munca?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

http://community.webshots.com/album/565546075tqBRxJ
Cateva poze din concediu.
Revin mai tarziu

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, doamne frumoase!

So, eram datoare cu feedback despre Leg Magic. Am facut 50 de exercitii si:
1. rasuflu din greu
2. simt "intens" coapsa interna

La prima vedere si prima folosire functioneaza.

Louisea, am fost la Copenhaga acum mult ani; singura. Am stat la hotelul acela mirific din centrul orasului (D'Angletere) si am trait o poveste tare frumoasa acolo... Dincolo de asta, mi-a placut orasul tare-tare mult!

Nastad, frumoasa familie! Iar copiii sunt super-super frumosi! Si ce bine ca ai doi...

Revin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput