Nou stil de viata (221)
Raspunsuri - Pagina 12
CRISCOSTY spune:
Salutare! Bag si eu un ochi repejor, vreu sa ma duc afara sa-i iau un cadou sotului...sambata aniversam 11 ani de la nunta. Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.
Anda bine ai revenit Am vazut pozele, ma bucur ca ati avut o vacanta reusita. Ai o fetita frumusica fos...mai asteptam si alte poze.
Claudia deocamdata astept un raspuns in legatura cu jobul. Nici nu am ce sa fac altceva pana nu incepe Dany gradi, nu am cu cine sa-l las. Acum mai toti sunt in concediu, dar m-a sunat cineva si a zis ca vb saptamana viitoare. Am mari sperante, sper sa fie bine. Ti-ai luat masina de calcat?
Larissa lasa ca nu este un capat de tara...cantareste-te doar o data pe saptamana
Nastad sanatate lui Dorulet
Cuscra ia scrie-ne tu mereu sa vedem cine dintre noi iti v-a scrie sa te opresti Spor la treaba
Delia, louisea
Gata, pleca afara ca nu mai are Dany rabdare.
Crys si Dany
tumpi spune:
Neata,
scriu putin pe fuga.
Incerc sa ies usor ,usor din starea mea,o fac cu pasi mici si sper sa reusesc.
Citesc in continuare pe aici,de aceea am zis sa scriu 2 vb.Anda, Marilena, bine ati venit.
Nastad, frumosi copii, sanatate lui Dorulet.
Delia,felicitari ca te tii de sport.E bine cand ai timp sa faci,as vrea si eu sa am putin timp sa ma pot duce la sala.Momentan sunt in cautare de o sala mai aproape de mine,ca la timpul pe care il am nu stiu cum sa ma impart.Numai ca ce am gasit au niste preturi de dai pe spate.Mi se pare totusi mult 50 e/ luna,mai ales ca nu stiu de cate ori ajung.Dar tb sa ma apuc de sala ca nu se mai poate.Greutatea imi afecteaza sanatatea si asta este naspa.Deja coloana si picioarele mele protesteaza.
Claudia, am vazut ca scriai de fierul de calcat.Initial si eu am fost tentata sa imi iau la fel cu rezervor mare,dar am ajuns la concluzia ca neavand spatiu special de calcat si cum eu calc de fel in fata tv-ului nu as avea unde sa pun fierul, iar pe masa de calcat ar fi incomod, plus ca este greu.Asa ca mi-am ales un altul care are si program pe jeans si ma inteleg super cu el.E adevarat ca am dat pe el cat pe unul ca cel aratat de tine.
Cris, sa-mi spui ce ii iei sotului, caut idei, mai ales ca si noi tot 11 ani facem saptamana viitoare.Se spune ca la 11 ani se aniverseaza nunta de otel.Ma gandeam sa-i iau o bara de otel
Va pupic pe toate si va urez o zi minunata.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
nastad spune:
CRISCOSTY si TUMPI, la multi ani!
Si noi sarbatorim, saptamana viitore, 6 ani de la nunta.
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Delidana spune:
Buna,
Am venit de la sala cu o foame de urs (imi amintesc de semnatura unei fete de pe forum: "mami, daca nu maninc acum, intru-n grebla foamei" - asa si eu ) si pentru ca am uitat sa pun la dezghetat niste carne sa am pentru cind ma intorc, mi-am facut repede o omleta din 2 oua pe care am mincat-o cu piine si salata de varza.
Programul de la sala:
- 1 ora exercitii la saltea cu mingea (pentru abdomen)
- 1 ora yoga (m-a intins si m-a presat profa de-am zis ca vrea sa ma faca nod )
- 30 minute bicicleta eliptica (-188 calorii)
- 1 ora mers + alergat pe banda (-404 calorii)
O sa fortez un pic nota cu sportul, incerc sa fac si seara. Ieri seara am facut acasa o ora de exercitii la saltea + cu gantere de cite 1.5 kg.
Vreau neaparat sa ajung la 66 kg pina pe 14 septembrie, nu se poate sa fie slanina mai tare ca mine, nu accept!
Doina, Tumpi, Crys, la citi mai multi ani frumosi impreuna cu sotii vostri!
Crys, bafta cu serviciul!
Lou, incearca sa faci mai multe exercitii de stretching inainte sa alergi. O fi si de la asta, cine stie...
Bafta cu proiectul.
Gusta, de luni esti pe lista, sper sa nu uit sa te trec.
Doina, sanatate multa lui Doru.
Larissa, crede-ma ca nu sint slaba deloc. O sa pun niste poze mai realiste in septembrie si atunci o sa ma vezi in toata splendoarea.
Carina, .
Tzuni, haide, curaj, nu te lasa si...mai scrie.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Hopes spune:
Intorsi si noi dintr-un concediu minunat.
Am fost ff incantati de Londra dar si mai tare de Paris (cu toate ca e mai multa mizerie acolo).
Cu mare dor de casa si de cel mic in special.
Saptamana viitoare o sa pun si eu poze, maine botezam un baietel si suntem in febra evenimentului.
In plus Eduard iar m-a luat ca-l doare burtica si ca e obosit. Cat am fost noi plecati maica-mea a zis ca nu a avut nimic, cum ne-am intors a luat=o de la capat. Nu stiu daca ati patit vreodata...nu stiu daca o face sa atraga atentia sau chiar are ceva. Oricum maine am programare la dr. si intre timp i-am dus la facut si niste analize.
Ptr. raport anunt 64 kg. N-am mancat aiurea si nici mult, si am mers de dimineata pana seara...Asta e :)
Va pup
Gabrielama spune:
Buna dimineata (ziua??) doamne dragi!
Am avut o sedinta la prima ora, asa ca abia acum reusesc sa intru.
Zuzi, nu ma doare deloc "dosul" dupa exercitiile pe care le-am facut aseara. E drept ca n-am facut prea multe... poate daca faci mai multe si in mod constant. Si nici febra musculara nu am. Aparatul a venit insotit si de un CD cu modele de exercitii si de o carticica de nutritie. Sper ca in seara asta sa vad CD-ul si sa urmez ce zic ei acolo.
Anda, bine ai venit din concediu! Ai inceput deja munca sau esti inca acasa pana luni? Frumoase poze, Carina e superba!
Criss, Tumpi, La Multi Ani pentru cei 11 ani si multi fericiti inainte!
Tzuni, pe unde esti?
Gusta, cati invitati aveti la petrecere? Si unde e petrecerea?
Delia,, cat sport ai facut azi?
Doamnelor, eu am decis ca asa nu se mai poate; nu reusesc sa slabesc deloc... anul trecut pe vremea asta am fost la un nutritionist si mi-a dat un regim cu care am reusit sa slabesc frumos; incet, dar frumos si sigur. Este un regim echilibrat, cu care nu faci foamea si care iti asigura 1200 calorii pe zi. Asa ca de azi l-am inceput din nou.
Revin.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Delidana spune:
Hopes, te astept la raport marti, poate se mai duce ceva pina atunci. Astept pozele.
Gabi, daca ai timp zi-ne si noua cite ceva din carticica de nutritie si posteaza si regimul tau.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
yubi spune:
Salutare !Scuze pt. ca am intarziat cu raportul - stagnare.Nu prea sunt in apele mele ,asa ca nu pot sa scriu mai des...dar va citesc .Un pt. toate fetele.
gusta spune:
Revenita de la cumparaturi si nu puteam sa nu intru sa va citesc.
Cuscra am sa imi fac timp sa scriu mult.Sa ne zici ce cadaou ai cumparat si cum ti-ai propus sa sarbatoresti.
Tumpi si tu la fel,dar sper ca nu ai sa cumperi bara de otel.
Delia ma poti trece de acuma in lista nu e o problema ,dar eu stiu ca de luni ma apuc serios de treaba.
Claudia eu mi-am cumparat un fier simplu de la philips,ca mi-ai amintit trebuie pus in functiune ca rufele dau pe dinafara.
Larisa poti sa ai o retinere de apa si atunci de asta arata cantarul nu bine.
Gabriela m-ai atins la invitati cred ca in jur de 80 persoane sper ca nu m-ai mult si o sa facem la o sala asta pentru vineri, dar sunt multi care s-au anuntat ca vin joi acasa dupa cununie .Asa ca eu am sa am o nunta care o sa dureze 3 zile.Sa ne scrii si noua meniul dietei.
Anda hai mai mult pe la noi.
Hopes bine ai revenit din vacanta.
Am uitat sa va zic copilul a primit 2 pestisori aurii si cred ca sunt terorizati saraci de cat pupa acvariu.
Marilena si Mara Augusta
Gabrielama spune:
Cunoasteti vreo metoda de mobilizare?? Ca am treaba ca la balamuc, dar umblu impuscata in aripa si nu resusesc sa ma adun si sa fac treaba ca lumea deloc...
Uf.
Meniul indicat de doamna la care am fost anul trecut (se numeste Lygia Alexandrescu) este urmatorul:
D: (ora 8) Mic dejun format din 1 felie paine secara, combinatie de 2 din: un ou fiert tare/ 50 grame cas/ 2-3 felii sunca de pui sau curcan; rosie, castravete, ardei gras (fara a se indica exact cantitatea); 1 cafea cu lapte cu 1 lingurita de zahar
G: (ora 11): 250 de grame de fructe (mar, para, pepene, prune, caise, piersici, nectarine, struguri) sau 1 banana
P: (ora 13) 1 iaurt mare + 1 cutie de branza de vaci (branzica de casa, branza cu smantana)
G: (0ra 16): fructe ca mai sus
C: (intre 7-8) o salata din rosie, castravete, ardei gras, 6-8 masline, salata verde, ceapa, 100 grame pui, 1 lingura de ulei + 1 felie de paine de secara
Acest regim se tine 2 saptamani, dupa care se fac mici modificari.
Eu am inversat cina cu pranzul, si nu mananc sub forma de salata ca atare, ci niste carne de pui cu salata de legume.
Anul trecut am tinut can 2 saptamani jumatate, nu 100% (am mai calcat stramb) si slabisem 2 kg.
Incerc...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!