Shoppaholicele Redouto-masochiste (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Liviana, de cand e comanda si cand a venit?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Am si eu o intrebare:
Am prima comanda pe 26.07, mi-au luat banii din cont pe 4.08 si imi apare note d'avoir pe 5.08. Cand au trimis comanda de fapt? Ca sa stiu sa nu mai fac drumuri la posta, sa le stresez.

Mergi la inceput

Anne, nimeni nu-ti poate spune asta. Pot doar sa presupun ca in jurul datei de emitere a note d'avoir. La o comanda a mea de pe 1.07 am avut note d'avoir emisa pe 9.07, zi in care, am constatat ulterior, mi-a si fost trimisa comanda. Dar nu este nici o regula.

cristina d.

Mergi la inceput

C-am asa am banuit si eu.
Dar la comanda din 28.07 care mi-au luat bani din cont tot pe 4.08 nota d'avoir pe 8.08

Miki, multumesc

Mergi la inceput

OFFFFFFFFFF

Acum trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare

de pe 5.08 trebuie sa astept: 2-6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

OFFFFFFFFFF

Acum trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare

de pe 5.08 trebuie sa astept: 2-6 saptamani

Sunt in aceeasi situatie cu coletul din 5.07 si 8.07.2008 .Am primit acelasi raspuns 4-6 saptamani.Ce sa facem asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

mi-a venit vinerea trecuta comanda din 24.07. ma mir si eu cum de a venit asa repede la cat de intarziate sunt comenzile. mai astept coamnda data in 21...

in asta din 24 am avut tot felul de lucruri pt colege de serviciu, cam toate s-au pus deja. enervant este ca era colet spart in franta, lipit cu scotch brandat "la poste", au luat cutia de bijuterii, care de altfel figureaza bifata pe factura... la romani mi-au recantarit coletul, e diferenta de 200g fata de greutatea ce figureaza pe factura lr, apoi l-au pus intr-un sac de iuta, sigilat si expediat catre mine.
altceva nu lipseste, doar cutia de bijou-uri. mi-e ciuda, ca macar aia era pt mine

asa-i ca n-are rost sa le scriu despre asta?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Va tin pumnii

Si de cate ori vad ca mai spune cineva ca a mai primit cate un colet ma bucur.

Mergi la inceput

Diana, stiu ca te dezamagesc, dar... "la poste" scrie si pe banda de lipit si pe sacii de la biroul de schimb Bucuresti. Asa ca, tot la noi sunt hotii

cristina d.

Mergi la inceput

Tot stau si ma gandesc de ce fac asa de mult coletele din FR pana in RO.

Cam banui ce se intampla: In FR fac colete si le dau la casa de speditie, care la randul ei cauta transportatori care sa le care pe nimic si acele case de speditii, isi iau grosul. Cum in ultimul timp si transportatorii romani s-au desteptat nu prea mai gasesc fraieri.
Ar fi bine sa ma insel....

Si mai este o problema: - de la jumatatea lui iulie la tansportatori le este frica sa mai plece din Ro pentru ca nu au retururi si le este frica ca raman pe acolo...Situatia se regleza in septembrie.

Mergi la inceput