Shoppaholicele Redouto-masochiste (115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Sunt foarte suparata. Am luat rezultatele la amprenta anala si amandoi copiii mei au oxiuri.

Lasa, clau, ca trec. Astia nu-s aia care se trateaza cel mai bine cu usturoi si lapte? Am impresia ca acum tre sa speli f bine toata lenhjeria si sa va faceti si voi analizele.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

buna. astazi a ajuns comanda din 08 iulie 2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasacarmen

buna. astazi a ajuns comanda din 08 iulie 2008.

nastasacarmen

Ceva impresii?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Ce-mi place sa vorbesc singura...

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Eu astept sa vad ce ati primit voi.....

Eu momentan nu am cu ce ma lauda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

salutare!!!!!nici eu nu ma laud...astept si eu sa dea drumul la coduri ca l-as vrea pe spiderman pt david,deh il duc la cresa la anu` si deja imi plimba un rucsac -ala din setul de genti rosii-prin casa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Azi a fost cineva de la birou la posta si mi-a spus ca la OP.6 - Pitesti
era un colet extern, venit de vineri

Mergi la inceput

Anca, cred ca-i mai bun rucsacul rosu decat ala cu Spiderman pentru ca ala rosu e destul de micut, pe cand cel cu S.pare pentru scolari.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

si mie mi s-a parut maricel,de fapt e prea mic sa comenteze ca e rosu si nu e de baieti in alta ordine de idei,nu prea mai am comenzi in plan ca se cam goleste cardul....off-topic -are cineva idee cam in cat timp se elibereaza un certificat de inmatriculare(trebuia sa il schim de mult..........)si acum ma preseaza timpul,si ITP si asigurare,si nu pot face nimic pana nu schimb fituica asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Sunt foarte suparata. Am luat rezultatele la amprenta anala si amandoi copiii mei au oxiuri.

Hai mai Clau...
Oxiuri au toti copii la un moment dat in viata lor.
Vezi ca exista la Plafar Parazitol, este pe baza de aloe, usturoi si cimbru, e produs de "Laboratoarele Medica" sie ste foarte bun.
Daca reusesti sa le bagi copiilor in meniu si usturoi scapa repede, la fi-miu a functionat.
Schimbata lenjeria intima de mai multe ori pe zi fiarta (spalata la 95 de grade e OK) si calcata dupa, ca sa se distruga eventualele oua.
Prosoapele si lenjeria de pat zilnic si supuse aceluiasi tratament, daca folosesc deja WC deinfectat colacul dupa fiecare folosire cu Domestos.
Spalat pe maini la greu... si ati scapat.
Stai linistita, am vazut un documentar pe Discovery, in tarile unde au fost eradicati parazitii intestinali a crescut frecventa alergiilor.

Mergi la inceput