SUPERDIETA ***27***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannab spune:

Multumesc April16 de raspuns din nou. Au trecut 2 zile si cantarul azi dimineata arata 1,2 kg mai putin :)

E drept ca am scapat cate o gura, doua de nepermise, dar vad ca functioneaza. O sa merg in continuare.

Cat e normal sa slabesti in primele 2 saptamani?

Vitaminele sunt permise?

Multumesc.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

bai fetelor,haida ca ma enervez!!!LA RAPORT!!!pai unde mi-ati disparut?..nu vedeti ca aprilus nu are ce sa scrie la raport?...dar nu va este un pic rusine?...aduceti macar o scutire,sa intelegem si noi de ce lipsiti...unde sunt fetizele noastreeeeeeeeeee...DOROTEASOOOOOOOOO,RALUUUUUUUUUUUU,CRISSSSSSSSSSSSSSSSS,OANAAAAAAAA...DAN_NYYYYYYYYYYYYYYYYYY....MERCEEEEEEEEE.....BICCCCC....ISUCAAAAAAAAAAAAAAAA....AMERICANCELE NOASTRE NE-AU PARASIT...ALY(graviduta noastra ) si ea...dar ea are motive bine intemeiate,AIDUZA si ea....chiar vreau pe aceasta cale sa-i spun daca ne citeste ca ma gindesc mereu la ea si ma rog sa se faca un miracol...trece prin niste momente tare grele...FII TARE AIDUZA NOASTRA SCUMPA,CUM NUMAI TU STII SA FII...TE PUPDULCE DULCE SI PE TINE SI PE MATZUCA TA DULCE...va rog gagicutelor sa va intoarceti ca vacantele au trecut demult,va spune una care deabia s-a intors....daca nu va intoarceti pe BARICADA,eu am sa continui sa mananc in continuare...mai am putin si fac 100 asa ca vedeti ce faceti...eu care vroiam sa fiu slabuta pe cind implinesc 40 de ani,mi se pare ca tot ca o balena am sa fiu....asa ca daca nu va intoarceti o sa ma aveti pe constiintza....LA APEL VA ROG!!!

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

V-AM LARGIT SI PAGINA...HAHAHHAHAHHA...

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATZAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare la fetite.
Eu stau rau de tot cu timpul, dar va zic doar ca va parasesc pina pe la inceputul lunii viitoare, atunci o sa va zic daca ma apus de dieta sau nu, astept sa vad ceva important si nu vreau sa daunz, ati inteles cred ca deja ce si cum.
Eu va pup pe toate launloc si va doresc spor la slabit.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

DOROTEASOOOOOOOO...HAI CA TE ASTEPT SI EU...poate pina atunci se mai aduna din fetize ...O ZI BUNA VA DORESC...am toyota la servici...sa fiti cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Helllo!

Breto, maaaaaaaaaaaaaaaaaama , ce ditai pagina avem!

Ia spune, cand te apuci de dieta?

Uite ca a dat rezultate cantarea, ca a venit Dorotesa noastra.

Doroteso, vezi ca mi-e dor de tine de nu mai pot, te astept cu vesti grozave , daca iese cum trebuie tre sa faci chef

Eu ma pregatesc deja de weekend, mergem la casutza de la tzara insa avem program administrativ , nu de relaxare. Mai precis culegem via.Bine, nu e atata vie cat sa ne ocupe adunatul ei tot weekendul, insa asta inseamna trezit de dimineata. Iar eu daca nu dorm pana cand vreau in weekend -adio relaxare!

Dannab, am vazut intrebarea legata de vitamine. Eu personal nu folosesc nici un supliment de vitamine, pentru ca in legume si fructe gasesti cate vrei in stare naturala. Acum depinde si de organism, eu am avut o experienta mai putin placuta cu Vitamax, de la care m-am ingrasat si asa ca acum le zic pas! la toate.

Pup toate fetele si sper sa se reintregeasca gaska cat mai curand!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

A, stati asa, ca n-ati scapat inca de mine.

Vad ca avem o functionalitate noua, pe bara mesajului apare o chestie noua, adauga la lista de prieteni.

Breto si Doroti, vedeti ca m-am apucat sa o testez si am apasat sa vad ce se intampla.

Asta-mi aduce aminte de copilarie, cand venea cate un baiat si intreba "Vrei sa fii prietena mea?" Ce vremuri dom'le!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

..da da da....si eu si eu!! ....pai aprilus draga noi suntem deja prietene(ori nu?)si eu am apasat ceva pe acolo...ti-am zis ca o astept pe doroteasa sa vina si ea,..pina atunci o sa bat suta sa vezi....v-am zis ca o sa ma aveti pe constiinta....ASTA E...SPOR LA CULES VIA...va pup de nu va vedeti pe toate... ...mai pe seara o sa mai bag o cintare poate mai apare vreo fetiza ..pupiceeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Si eu vreau sa fiu prietena cu voi...
Ce credeti ca numai voi aveti voce?
Ascultati aici
Eu sunt bine ,am fost pe la parinti,am mai fost in Ungaria....parca am mai slabit cu drumurile din saptamana asta (nu prea am avut ce manca de dieta si nu am mancat nimic decat iaurt ,fructe)

Mergi la inceput