SUPERDIETA ***27***
Raspunsuri - Pagina 15
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisstinuta Katy,bine ai revenit si spor la slabit.Mergi pe varianta A sau B? Bic,stai linistita eu stagnez dupa o luna in faza 1....iar in ultima saptamana am scos si lactatele ( ma gandeam ca de aceea stagnez)deci papat legume,oua ,peste......asa ceva n-ai vazut.....am numarat ,am mancat 12 capatani de varza in doua saptamani...si nimic....duminica am baut o bere de necaz Breto,ce vroiai sa vorbesc singura fara tine... Hai mai povesteste cum te distrezi.... Gabita (24.06.04) si mamica lui |
....ma distrez de numai... ...voi fetitzele?...aprilus ai vazut ca te-ai speriat degeaba?...OPTIMISMUL pe primul loc in toate..... ..aveti grija de voi,va pupacesc de nu va vedeti
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
crisstinuta spune:
Sambata m-a apucat si pe mine disperarea si am inceput sa ma smiorcaiesc prin casa ca bine ca nu am mancat un fruct de o luna si n-am slabit absolut nimic....Sotul meu s-a uitat la mine de sus pana jos nici nu banuia ca sunt la dieta ( a vazut ca nu am mai copt paine integrala dar lui i-am cumparat neagra din comert,s-o fi gandit ca mi-e lene s-o mai fac)restul erau cam la fel prin frigider...
N-a comentat nimic dar s-a luat si s-a dus la piata si a cumparat 2kg de struguri minunati
si mi i-a pus in brate.Pe care i-am terminat pe toti in weekend....asa au fost de buni....nici daca venea cu un tort cu frisca....
Si ce credeti ....nu s-a miscat acul la cantar .Cred ca nu se misca nici daca venea cu tortul cu frisca si-l mancam...
Deci raman la 52kg si mai vad eu in ce directie o iau..
dannab spune:
Buna fetelor!
Sunt noua pe acest forum si vreau si eu sa slabesc si nu prea reusesc. Am incercat toate metodele posibile, dar fara nici un rezultat. Am citit aici ca aceasta superdieta ar avea rezultate. Am citit cam in ce consta regimul, numai ca nu prea inteleg ce ar trebui sa mananc. Puteti sa-mi dati exemplu ce ar trebui sa mananc pentru o saptamana? Mentionez ca nu prea am cum sa fac miscare...serviciul e de asa natura ca nu imi mai lasa timp si poentru mine. Am 1.57 inaltime si 74 kg :(
Va rog sa ma ajutati :)
katymana spune:
Buna fetele
dupa ce am vazut ca acul cantarului ramane tot la 73 de kg si a doua zi m-am hotarat si am luat taurul de coarne
nu am urmat dieta fir cu fir dar am slabit 3 kg.acu 70kg
.vreau sa incerc varianta A de dieta dar inca sunt in per de acomodare.mai scap cate o bucatica de peste...pui..dar nu mai mananc orice ca inainte,nici dupa ora 17 nu mai gust decat fructe si putine seminte..sa pacalesc foamea.
nu mai beau sucuri acidulate si se vede.va anunt cand incep dieta ca la carte.pup.
katy
Brigit spune:
Hellooo fete dragi!
Pfiiiiiiiiii-ce toamna! Am "sarit" direct din sandalutze cu bretelutze in pantofi inchisi si din fustele flu-flu in pantaloni grosi si-n plovere calduroase. Nu-mi vine sa cred ca acum nici 10 zile ne plangeam de caldura si acum facem tzurtzuri
Eu mananc constiincioasa de regim, dar nu stiu daca e chiar SD, pentru ca mai "scap" si prin legume si fructe nepermise. By the way, Crisstinutza, sa-ti fie de bine strugurii! , nu prea sunt ei permisi in SD, din cauza continutului de zahar. Fiind sezon si eu bag la greu, din cauza asta cred ca nici nu mai dau jos. In plus , la mine au si un efect de usoara balonare, pe care o resimt dupa ce ii mananc, asa ca desi am in continuare 55 de kile parca burtica arata altfel. Mai profit si eu pana prin octombrie si ii scot, deocamdata nu mi-am propus sa renunt la ei-prea sunt buni!
Dannab, bine ai venit pe desprecopii! Sa stii ca primele mesaje-10-15 nu mai stiu cate - sunt moderate si nu o sa vedem ce ne scrii in timp real. Deci, ca idee, daca te hotarasti sa tii Superdieta sa stii ca pe prima pagina a subiectului sunt link-uri catre retete de mancarici puse de fetele care au tinut dieta, citeste-le ca sa te inspiri. Mai ales in prima faza, in care in afara de fructe si legume nu e permis mai nimik e esential sa iti gatesti si sa nu mananci doar cruditati ca poti sa iti faci rau la stomac. Sper ca retele sa te inspire, daca ai nelamuriri -here we are!
Katymana, pai eu zic ca alea trei kg de au zburat sunt un start f bun. Mai intra si spune-ne ce papi, sa ne mai inspiram.
Intre timp postez si eu meniul pe ziua de azi:
MD: cereale (fulgi de porumb cu iaurt 0.1%
gustare: struguri
prinz: brinza degresata cu guliutza verde taiata felii si gogosar
Seara asta fac peste fript si cred ca il vom manca cu o salata de rosii.
Cam asta pt moment, in masura timpului disponibil mai revin.
Pup toate fetele ambitioase!
April
Emma are nevoie de ajutor !
dannab spune:
Multumesc april16. M-am decis sa tin si eu dieta planul B.
Mi se pare un pic cam drastic sa pap numai legume si fructe in primele 2 saptamani, mai ales ca nu prea am timp sa gatesc. Pentru energie e ok sa iau vitamine?
Daca se intampla sa mai calc stramb, dieta trebuie reluata?
Multumesc,
Dana
P.S. cum inserez un document?
bretonica spune:
...da aprilus,cint cu voi..ai reusit sa alegi una din melodiile mele preferate....A VENIT,A VENIT TOAMNAAAAAAAAAAAAA....ACOPERA-MI INIMA CU CEVAAAAAAAAAAAAA,CU UMBRA UNUI COPAC SAU MAI BINEEEEEEEE..SAU MAI BINE CU UMBRA TAAAAAAAAAAAA......astazi am aterizat la Roma...destul de rece si aici,dar in cluj azi ziceai ca-i iarna...acum sa ma hotarasc de cind incep dieta...numai sunt rotunda gagicuzelor...ci PATRATA!!!misto tare...bun venit dannab si din partea mea...spor la slabit!!..va pup gagicuzelor sunt rupta...noapte buna pe curind...pupice..la toate toate
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
hello!
pe unde umblati dragelor?
mi se pare mie sau miercurea era zi de raport? pfiii, nimeni n-a trecut pe aici, eu cred ca trageti chiulul la greeeeeeeeeeeeeu!
Mi-e tare dor de zilele in care era aici ditai gaska de fete si ne impartaseam care mai de care "incercarile" dietei!
Dannab, cu pate-ul vegetal nu stiu ce sa iti spun, ca nu consum din principiu ; Adica,habar n-am daca e sau nu permis la SD, eu ma cam feresc de toate chestiile "preparate" in care sunt o gramada de emulgatori si alte chestii necunoscute mie.
Breto, sa-nteleg ca ai ajuns acasa la tine? Cred ca esti obosita, sper sa iti revii repede si sa ne vizitezi mai des
Eu cu lista de pe prima pagina ce fac? Cred ca ar trebui sa pun un disclaimer de genul : aceste informatii sunt reale, insa nu mai sunt de actualitate.
Eu am o perioada REA in continuare, sper sa apara soarele pe strada mea in curand si sa va povestesc mai multe
va pup pe toate de nu va vedeti
April
Emma are nevoie de ajutor !