SUPERDIETA ***27***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

buna fetele,
va urmeresc de cateva zile si tot ezitam sa va contactez..ptr ca urmeaza sa plec in co o saptamana ...si eu vroiam in momentul in care va scriu sa incep si dieta.
sa va spun cateva lucruri despre mine : in urma cu cativa ani aveam 45 kg la 1,72cm.dupa cateva internari prin spitale si recomandari din partea medicilor sa nu fac aia sa pap aia....samd am ajuns la64 -65 inainte de operatiile facute in februarie anul asta.dupa op 60kg.buuunnn.apoi inceput tratam de menopauza indusa acu am 70kg.
daca mancam cat pofteam saream de suta lejer...
vreau sa ajung macar la greutatea de 58kg daca nu 55kg.si va intreb daca incep de luni dieta si apoi in per de co(01-07 sept) imi fac de cap e aiurea nu?mai bine incep dupa concediu. cu toate ca nu mai ami suport.
katy . pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Gata, am facut modificarile in tabel.

Aruncati un oki si trageti-ma de maneca daca vedeti neconcordante, sa pot modifica.

Ralu- concediu frumos si ai grija ce mananci "la mama acasa" !
Te asteptam cu impresii si cum ai zis tu cu Kile in minus.

Katy, am citit povestea ta. Acum legat de dieta in concediu, eu zic ca e greu; depinde si unde te duci si de multi alti factori (miscare, cum e mancarea la daca stati la hotel...etc...) Io-ti zic punctul meu de vedere: concediul ar trebui sa fie un moment al relaxarii , fara sa te privezi de niste placeri - fie ele si culinare, asta neinsemnand insa sa dai in extrema cealalta-cu mancat non-stop.Poti face o incercare de o saptamana sa vezi cum iti merge cu superdieta. Daca in concediu intrerupi, asta e-o iei da capo

Va pup si astept un semn de la fetele care nu ne-au mai vizitat zilele astea!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Katy,nu te apuca de dieta in conccediu.E frustrant....macar acum sa uiti de orice stres.Asta nu inseamna sa bagi in tine pana la loc comanda.Simte-te bine, nu exagera,nu manca multe dulciuri.
Chiar daca vii cu 1kg in plus ,intri oricum la dieta ,te sustinem.
Pana la anul nu te mai intalnesti cu conccediul.Iar cu dieta te poti stresa pana la Craciun.
Te stresezi degeaba sa dai acum 1kg jos apoi inevitabil in conccediu o sa mananci mai bine nu o sa apuci sa introduci alimentele treptatsi...s-ar putea organismul infometat sa puna la loc 3kg...
Asa ca ,vacanta placuta!

April,branza 0% era de la Prodlacta Brasov,in galetusa de 900gr.
Am mai vazut Exquisa 0,2% cutie de 500gr da-i scumpa si inca un fel la Kaufland,nu mai retin la cutii de 250gr.Cea de la Mili degresata cred ca are 5% dar o gasesti peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvi spune:

crisstinuta & april 16 multumesc pt cuvintele voastre :D sincer , aveam nevoie de un forum unde sa cunosc persoane cum sunteti voi si toti de pe forum , unde chiar ai ce invata despre viata unei fete , la orice varsta

da aveti dreptate poate ca daca m-as apuca de superdieta mi-as face un regim ordonat , azi am si patit o chestie cu prietenu , ne-am dus sa luam lapte ( stiu ca nu e voie cu lactate dar am zis ca mai cateva zile sa ma bucur de c imi place :D ) si i-am spus sa cumpere lapte cu grasime 3,5% si face " pai tu ce dieta vrei sa tii daca vrei cu grasime ?"

am inceput sa rad..avea dreptate ... oricum..ma asteapta porumbul si rosiile din frigider:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

buna dimineata!!...bai frate vad ca s-a intors lumea din vacante...bine a-ti venit papuselelor ...Anuska merci,merci.vad ca ai si tu ceva vechime in cimpu muncii ..multi inainte fericiti iti doresc..Aprilus nu e ca am disparut dar am avut multa treaba zilele astea,si mai am inca...de dieta am sa ma apuc numai dupa 15 sept(AM ZIS)..in rest...aveti grija de voi si sa nu mincati prea mult in week-end...CONCEDIU PLACUT RALU...mai am un pic si decolez si eu...doamne ca deabia astept!!pupice la fetizeeeee

AM DESCOPERIT AMERICA (SCRIU SI EU IN CULORI )eram pe linga...

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

VA PUP DE NU VA VEDETEEEEEEEEEEEEEEETI

Mergi la inceput

[ bum] [ disco]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Multam' Breto!
Noi planuiam sa plecam la implinirea a 10 ani de casatorie la Paris.... insa nu s-a putut brodi toate....
Asta e! Astept sa implinim 15 ani de la casatorie... Sa sper ca atunci ne ies planurile!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Te asteptam alaturi de noi Breto!Ni-e dor de concertele tale![IMG]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

A cazut acul sub 60 kg!!! E drept, doar cu juma' de kil, da' cine mai sta sa numere asa cu detalii acum?

alina, cred ca am dat coordonatele mele gresit. Am 165cm, nu 160. .

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput