Ce parfumuri va plac (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carrye, bine ai venit, ne-ai lipsit

Ieri am testat Opium-Summer si mi-a placut, spre deosebire de cel clasic care nu imi place. Am mai mirosit Calvin Klein - Euphoria si nu imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Mie imi da dureri de cap Euphoria.Ati mirosit noul parfum de la Escada, Incredible Me? N-am ajuns inca sa-l miros dar dupa descriere pare de toamna, am vazut ca intreba tumpi. Desi s-ar putea sa nu-ti placa, era ceva vanilie prin descrierea aia. Cica inspirat din prajitura tiramisu .Mai bine le testezi pe tine ca nu se stie niciodata ce nota va predomina pe pielea ta, indiferent de descriere. Mie mi s-a intamplat pe hartie sa-mi placa si pe mine sa fie oribil(si invers).Eu am avut Brit(de la Burberry) pentru toamna/iarna dar acum nu-mi mai place.Recent mi-a placut Delices de cartier desi initial mi s-a parut prea dulce dupa vreo jumate de ora chiar mi-a placut cum mirosea.Cred ca il mai testez inca odata ca vine frigul si eu nu mai am nici un parfum.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Am primit aseara un Boss Femme si inca nu l-am desfacut; ma uit la el cu jind si nu stiu ce ascunde ambalajul. Ma gandesc sa-l pastrez sa-l ofer mamei mele cadou de ziua ei,luna viitoare.
L-ati avut? V-a placut?
Astept impresii pertinente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Mai e mult pana la ziua mamei tale? . Dupa ce il faci cadou il "imprumuti". N-am avut parfumul dar l-am testat pe mana, aduce cumva cu lancome miracle. Nu stiu daca a mai avut cineva impresia asta. Oricum dupa vreo ora abia il mai simteam dar asta poate fi din cauza ph-ului meu.Acum am vazut ca e luna viitoare.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Eu am avut o mostra Boss Femme. Este floral, mie mi se pare ca miroare a primavara, a lacramioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Multumesc de raspunsuri fetele.
Elia, am sa testez si Incredible Me, eu am avut Sentiment de la Escada si mi-a placut f mult.
Cat de Euphoria nici mie nu-mi place.Asa cum nu-mi place nici Omnia de la Bvlgari, in schimb Omnia Crystalline, pt mine e super.Tot de la Bvulgari imi mai place Rose Essentielle,dar il consider mai mult de vara.
Asa mai de anotimp rece am Truth de la CK.
Citeam in urma de Ultraviolete de la Pacco Rabane.L-am avut si eu, l-am luat odata ca persoana care imi aducea parfurmuri in tara la momentul ala nu avea nimic din ce cerusem si pe moment mi s-a parut interesant,dar apoi nu mi-a mai placut.
Un alt parfum pe care il ador este Dali de la Salvator Dali.
Probabil ca pe marti am sa dau iama in parfumerii sa vad ce gasesc interesant.PAna atunci mai astept sugestii

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Cum este Truth de la CK? Nu l-am mirosit.
Eu de la CK am avut One si mai imi plac Escape si Contradiction. Eternity nu imi place la fel de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

De cateva zile am desfacut un "Gucci - Envy Me". E super fain, o gradina intreaga de trandafiri n-ar mirosi asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mihaela, Truth desi are si note de vanilie in el imi place, e un pic mai tare,de aceea eu il prefer pt anotimul friguros,e prea greoi pt vara, asta este parerea mea.Eu l-am mirosit acum cativa ani la cineva iarna, mi-a placut f mult.Cand l-am cumarat era vara si imi venea sa-l arunc, efectiv nu mi-a placut cum dadea pe pielea mea atunci.
Eternity l-am folosit si eu o perioada,da nu ma inebuneste asa tare.
Dalina, mirosee bine Envy Me, la-am luat si eu opt cineva si mi-aplacut mai mult decat ENVY.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notte04 spune:

Mie imi place vanilia in parfumuri.Chiar mi-am luat un body spray vanilla musk de la boots, dar mirosul se tine foarte aproape de piele.
Am de gand sa imi iau parfum solid American cream de la lush. sper ca miroase la fel ca balsamul

Imi mai plac little Kiss si ITISLOVE de la Salvador Dali, Au The Rouge(Bulgari), Baby Touch (Burberry) si Allure Sensuelle.
Inca nu mi le-am luat, ma gandesc sa le comand dupa strawberrynet

Mergi la inceput