Ce parfumuri va plac (6)
Raspunsuri - Pagina 16
EliaElia spune:
Banuiesc ca la Madison, acolo au parfumuri Anick Goutal. Bine, au si Creed si alte scumpeturi.Camelia si Laura (06.02.2008)
ioanaiub spune:
eu mi-am luat Miss Dior Cherie, EDP, 50 ml la 60 euro ... e o afacere?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
irinaaa spune:
buna!
va citesc de mult timp, fiind si eu o mare iubitoare de parfumuri. acum mi s-a pus pata pe faimosul Angel, dar n-as da 5mil :( pt 100ml.
stiu ca danamiha l-a comandat de pe esentedelux si vroiam sa stiu daca este la fel de puternic si persistent ca cel luat din duty free/magazine.
apropo, si mie imi plac exact parfumurile dulci si mai grele asa. ador hypnotic poison, angel, cashmir, wish, hypnose, ange ou demon, samsara
mai ales acum ca a venit frigul de-a binelea, sunt mai mult decat bine venite :)
va pup
irinaaa spune:
a comandat cineva de pe site-ul parfumuri.tv
seamana izbitor cu esentedelux.ro ... hmm
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinaaa buna! va citesc de mult timp, fiind si eu o mare iubitoare de parfumuri. acum mi s-a pus pata pe faimosul Angel, dar n-as da 5mil :( pt 100ml. stiu ca danamiha l-a comandat de pe esentedelux si vroiam sa stiu daca este la fel de puternic si persistent ca cel luat din duty free/magazine. apropo, si mie imi plac exact parfumurile dulci si mai grele asa. ador hypnotic poison, angel, cashmir, wish, hypnose, ange ou demon, samsara mai ales acum ca a venit frigul de-a binelea, sunt mai mult decat bine venite :) va pup |
Da, Angel este la fel de puternic. Si dupa doua zile se simte. Poti sa-l comanzi cu toata increderea de pe esentedelux.
danamiha spune:
citat din mesajul lui irinaaa a comandat cineva de pe site-ul parfumuri.tv seamana izbitor cu esentedelux.ro ... hmm |
Nu am comandat. Cele doua site-uri seamana pentru ca au fost facute de aceeasi persoana, chiar i-am spus celui de la esentedelux ca cel care l-a facut a lucrat o singura data si a fost platit de doua ori
camelia_daniela spune:
Chiar ca seamana foarte tare ....
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
danamiha spune:
citat din mesajul lui iuliya ioanaiub, cum este miss dior cherie? Un parfum puternic de seara? |
Uite www.fragrantica.com/index.php?q=miss dior&view=Pretraga&x=5&y=5" target="_blank">aici