Ce parfumuri va plac (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

andreea81, poate sa fie intr-adevar o chestie de ph.
Si poate se potriveste mai bine cu ph-ul femeii de serv. decat cu al tau...asa ca , daca tot e pofticioasa , fa-i si ei o bucurie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

andreea81, poate sa fie intr-adevar o chestie de ph.
Si poate se potriveste mai bine cu ph-ul femeii de serv. decat cu al tau...asa ca , daca tot e pofticioasa , fa-i si ei o bucurie...

Sincer, cred ca se "aprovizioneaza" din sertarul meu tocmai datorita faptului k am fost draguta cu ea pana acum, si i-am facut muuuuulte cadouri, doar-doar o da peste tot cu aspiratorul....ti-ai gasit!!!! Las' ca-l pasez io cuiva...mai stii, poate la ea o sa tina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sali, si eu am cumparat un parfum de pe esentedelux, aceeasi problema si la mine: nu prea persista...

acum am gasit alte site-uri (am scris despre ele pe la inceputul capitolului 6...parca) de unde dau comanda unui intermediar, nu ma repet, sa nu se considere reclama.

Preturile sunt muuuult mai accesibile decat cele practicate pe esentedelux. Si de parfumuri sunt multumita, am comandat pana acum 3 bucati.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

danamiha, parfumul Dior-Addict http://www.shopmania.ro/magazin~online-parfumuri~produs-christian-dior-addict-eau-de-parfum-spray-100-ml~p-2749373.html acesta l-ai testat? Eu, l-am testat la prietena mea si mi-a placut mult.

Da, acesta este. E dulceag, placut, finut, dar prefer Hypnotic Poison.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sali, mereu am fost asigurata de cei de la esentedelux ca parfumurile nu sunt falsuri, etc.
Eu sunt multumita de tot ce am comandat de la ei, chiar am studiat cele doua parfumuri, Allure luat de la ei si Allure Sensuelle pe care l-am cumparat din SUA de pe www.bigdiscount.com, nici o diferenta la sticla, capac, etc. Probabil ca nu ma pricep sa le deosebesc . Eu nu am incredere in parfumurile din magazinele din Ro, stiu din sursa sigura (directorul unui lant gen Sephora, Ina Center, Privilege, etc) ca 80% sunt falsuri, asa ca nu as cumpara un Allure Chanel cu 580 Ron de la ei.
In concluzie, sunt multumita de parfumurile de la esentedelux, bigdiscount, beatycounter, strawberrynet si voi comanda in continuare.

Mergi la inceput

Mephala30, ai putea sa-mi dai un PM cu cateva detalii despre noua sursa gasita de tine ? Ma intereseaza, cu atat mai mult cu cat sunt convenabili ca pret si calitate si mai ales, au fost testati de tine .
Danamiha, sincer iti admir entuziasmul si ma bucur ca ai gasit in cei de la esentedelux o sursa demna de incredere pentru tine si, pe cale de consecinta,care iti ofera satisfactia clientei multumite.
Asa cum am aratat, multumita sunt si eu daca raportez ce am primit la cati bani am dat. Este vorba de acea satisfactie pe care o ai cand ai luat o marfa bunicica la un super pret . Dar atat. De aici pana la a fi convinsa ca am luat marfa originala cu acel super pret de care vorbeam e cale lunga.
Ma incred inca in (bunul) meu simt olfactiv si imi rezerv in continuare dreptul de a avea o indoiala asupra originalitatii unui produs, oricare ar fi acela, atunci cand, la un test concret, produsul respectiv pica. Asta nu inseamna ca ii elimin pe cei de la esentedelux din lista furnizorilor mei dar nici ca as cumpara de la ei daca as putea sa-mi fac mendrele de fiecare data in Sephora.

Si pentru ca tot am adus vorba de Sephora, stiti daca livreaza in Ro si daca da, in ce conditii? Am aruncat un ochi pe saitul lor dar nu am timp acum sa citesc asa ca poate imi da cineva informatia la gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

salutare tuturor.
Dau de mult tarcoale subiectului.Si eu tot in cautare continua de parfumuri sunt.
As vrea sa-mi iau acum ceva de toamna si nu stiu ce.Poate imi sugerati ceva si sa ajung prin magazine sa miros.
Oricum vrau sa miros L de Lalita Lempika, suna interesant din ce am citit despre el, numai ca o nota nu ma incanta si anume vanilia.NU e tocmai ce-mi place mie.
In schimb sunt inebunita dupa Trussardi-Inside Woman si sper sa-l gasesc la pret rezonabil.Pe asta doar l-am incercat si mi-a placut cum persista,in schimb ca parfumuri de suflet care le-am avut in timp ar fi Chanel nr 5(care tocmai l-am termina), Carolina Herrera - Chic,Chopard - Wish.
Am sa incerc sa mai citesc din urma sa vad ce esente mai recomandati si voi,dar in principiu as vrea sa stiu de la voi, ca vad ca va pricepeti ce note de toamna recomandati.
Mercic si o zi buna va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Buna fetele!
Va pup pe toate, m-am intors din vacanta, m-a dezanagit foarte tare Italia, ma asteptam la civilizatie si am dat de aceeasi mizerie ca aici. In alta ordine de idei, am avut ghinionul sa zburam pe Ciampino, un fel de Baneasa de-al nostru. Din ce mi-am aruncat ochii, am vazut Cristal Noir-Versace la 50 euro 2 sticle a 30 ml si mi s-a parut o afacere buna avand in vedere ca noi cumparasem pentru mama iubitului acelasi parfum din singurul lor mall cu 30 euro bucata.
Nu mi-am mai luat nimic si nici nu am vazut vreun parfum care sa imi atraga atentia. Inca astept sa imi iau Allure, Angel si Wish ca nu mai am.
Sali, din pacate, Sephora nu livreaza in Romania, aveau un demachiant incredibil si mor de ciuda.
Tumpi, din tot ce ai scris acolo, pentru anotimpul rece iti recomand Wish, este un parfum minunat si persista incredibil de bine. Este si destul de accesibil ca si pret.
Lolita din pacate simt nevoia sa torn toata sticla, doar doar miroase si pe mine. Am zis ca m-am obisnuit eu cu mirosul, acum parca mai bine persista Infinment de la Chopard care nu mi se parea deloc ca persista, amandoua sunt EDP. Si este si foarte dulce, iti va placea doar daca iti plac astfel de parfumuri.

Mergi la inceput

CARRYE, welcome back! Ai facut eforturi mari sa nu iti iei nimic sau totul a decurs natural, fiindca ti-ai zis ca e mai bine sa iti iei parfumurile de aici de la sursa ta obisnuita?
La Wish de la Chopard ma gandesc si eu, mai ales ca la esentedelux are un pret tare bun.
Pacat ca Sephora nu livreaza in Ro, parea interesant.Chiar la ei pe sait am vazut noul parfum de la CK -Secret Obsession...ma gandesc ca poate fi o propunere si pentru tine, Tumpi.
Va pup si ...sa mirosim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Carrye nu pot sa cred ce scrii despre Lolita. Eu eram fascinata de acest parfum dar daca nu rezista nu mai e interesant.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput