Ce parfumuri va plac (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Alinutza1979, LMA, sa fii sanatoasa si iubita!

super alegere, parfumul e sublim.
si eu ma plangeam de faptul ca pateaza hainele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Chiar, Alinutza, La multi ani!
Eu mi-am luat Organza de la Givenchy...si pe asta il ador...cica e pentru timpul mai rece...asta e! Cui nu-i place, sa nu stea pe langa mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Ieri mi-a sosit de la esentedelux Amarige-Givenchy pentru mama. Mie nu imi prea place, dar e unul din preferatele ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Ieri mi-a sosit de la esentedelux Amarige-Givenchy pentru mama. Mie nu imi prea place, dar e unul din preferatele ei.

Yaaaaap, si al mamei mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

clyo si andreea81 multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Am promis ca o sa revin cu impresii dupa ce primesc Ultraviolet-ul de la esentedelux.
L-au expediat f prompt si eu tot la fel de prompt am mers la un magazin de parfumuri "oficial" si am luat de acolo un cartonas parfumat tot cu Ultraviolet, bineinteles. Imediat am dat pe un alt cartonas cu parfumul trimis de cei de la esentedelx. Am asteptat cumintica (am lasat cele 2 cartonase in sertar la birou) si a doua zi am comparat.Ce sa vezi? Cartonasul de la parfumeria oficiala inca mirosea destul de bine, celalalt nu mai pastra nici o urma de parfum .
Concluzia e clara, nu?
Parfumul de la esentedelux nu a trecut testul persistentei,comparativ cu cel din magazin, desi trebuie sa recunosc ca in privinta mirosului nu am sesizat diferente..
Nu e vorba ca ce am primit de la esente nu dureaza , tine chiar ore bune.
Asadar, m-am lamurit exact in privinta originalitatii parfumurilor comercializate de cei de la esentedelux, asta nu inseamna insa ca nu voi mai comada de la ei, pt ca , per total, sunt convenabili. Parfumurile miros la fel ca cele originale doar ca nu tin la fel de mult, desi, repet, si ale lor sunt persistente.Argumentul final pt a ramane clienta lor il reprezinta pretul.
As fi curioasa sa stiu, dintre fetele care cumpara de la ei, nu ati mai facut nici una testul acesta prin comparatie cu un parfum luat din magazin? si daca da, cum a iesit?
Am uitat sa va zic ca si ambalajul este de o calitate f buna, sticla este finisata ok ,scrisul executat corect...ma rog, nu este un fake grosolan absolut deloc.
Deci, era prea frumos sa fie adevarat, dar nu pot nici sa ma declar dezamagita ca am aruncat banii pe fereastra.

Mergi la inceput

Si eu mi-s patita cu Ultravioletul, apa de toaleta...am luat si-si pierde rapid mirosul...poate ca din cauza ca nu e apa de parfum...hmmmm...sunt dezamagita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

andreea81, la mine e vorba chiar despre apa de parfum,( EDP -80 ml, tester) asa cum apare in oferta lor. Tu de unde ai luat, tot de la ei? Si ce inseamna "rapid" , cat tine de fapt?

Mergi la inceput

Draga Sali, eu mi-am achizitionat Ultravioletul de la un baiat care vine la noi la servici...vine cu o masina plina de parfumuri...din tot ce mi-a adus pana acum, numai U. face figuri...si cand zic k se duce rapid, la mine asta inseamna 3 ore, dupa care nici urma...la Poeme-ul de la Lacome, la Champs Elysees de la Guerlain, la Organza, la Classique-ul de la JPG totul a fost ok. O fi ceva cu Ph-ul pielii mele????? Na, acu' il tin in sertar...si intre noi fie vorba, cred ca femeii de servici ii cam place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

danamiha, parfumul Dior-Addict http://www.shopmania.ro/magazin~online-parfumuri~produs-christian-dior-addict-eau-de-parfum-spray-100-ml~p-2749373.html acesta l-ai testat? Eu, l-am testat la prietena mea si mi-a placut mult.

Mergi la inceput