Shoppaholicele Redouto-masochiste (113)
Raspunsuri - Pagina 4
Graviduta spune:
Eu le scrisesem alaltaieri celor de la LR sa-mi spuna ce s-a intamplat cu comanda mea din 02.07 si ieri mi-au raspuns ca a fost expediata pe 07.07. Aseara am gasit si avizul pt comanda.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Elena.2006 spune:
Eu am o comanda data in 17. 07, si cred ca mi-au expediat-o abia in 30 ca atunci apare un note d'avoir
Elena M.&Adrian Atit de mare
Elena.2006 spune:
Fetele care ati mai primit plicul cu note d'avoir cat dureaza pana ajunge?
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui Elena.2006
Fetele care ati mai primit plicul cu note d'avoir cat dureaza pana ajunge?
3-4 zile
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
felicia74 spune:
in cazul meu, note d'avoir a ajuns fix la o saptamana.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cristinacsa spune:
Am primit si eu comanda din 4 iulie, evident fara aviz...
Note d'avoir pt comanda din 1 iulie nu am primit inca.Acum astept din 20, cred ca mai am mult de asteptat...
Roxana Claudia spune:
Am finalizat si eu ultima comanda pt reducerile astea...
Am si eu eu o mare rugaminte la voi: daca am comandat la ei, din neatentie, 2 tricouri XXL, mai pot sa fac ramboursement? Sau raman cu ele asa? Mai e inca o buba, daca fac ramboursement nu am factura pt ca nu am gasit in colet nicio factura...
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
ChrisDun spune:
Salve !
Am primit ieri comanda din 04 iulie, dar inca nu mi-a ajuns comanda din 02 iulie
Comanda care mi-a ajuns ieri a fost sparta in 2 colete de catre LR, si culmea e ca ambele mi-au ajuns ieri (unul colet, cu eticheta "par avion", iar celalalt punga). Pentru ambele am avut ieri avize.
Am avut www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9424040&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">bluza de in, f misto, si-o luase sor-mea inainte de solduri, mi-a placut si mi-am luat-o si mie.
Am avut si www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6039766&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=13&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">doua fuste albe, lungi, de marimi diferite (una 38, una 40). Una din ele, cand am scos-o din punga, era umeda si cu doua pete de mucegai, dar cealalta era ok. Ciudat.
Am mai avut tricoul dungat de 1 eur (pe bleumarin si vert d'eau), mai aveam unul dar mi-e foarte comod de purtat in casa (sau la mare ), www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4506839&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">maieul asta cu margelute, si inca doua maieute simple, pe care nu le mai caut.
In coletul-"punga" mi-a venit www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5543363&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> un coussin de sol, foarte misto, dar culoarea e cu totul alta decat in poza, cam ca sosul de visine (pentru cine e din Banat, stie cam cum arata sosul cu pricina ).
Astept cu nerabdare coletele din 02, 06, 09 si 11 iulie ...
Week-end placut si spor la colete !
Dari_Scumpi spune:
Fetele, care-i faza cu nr. la pantofii sport. Scrie in ghid ca trebe' comanandati un nr. mai mare decat purtam... Pai si la Nike, de ex? Eu, permanent cand imi cumpar - nu de pe LR - (Nike sau Puma) iau masura mea adica 38. Pai si daca vreau ceva de pe LR, tre' sa iau 39??? Pai, stiam ca Nike e Nike peste tot, adica la fel, fie in magazine sau LR, nu?