Shoppaholicele Redouto-masochiste (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Dari eu nu cred ca se refera la pantofii sport de firma cunoscuta...sau, cel putin, asa sper. Pt sot si pt mine am comandat aceleasi masuri pe care le port uzual...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Uitati-va daca aveti pe pantofii sport Nike/Puma de-acasa vreo eticheta cu marimi. Chiar daca e Nike/Puma sau alta marca cunoscuta, marimile pe tari pot diferi (FR, UK, SUA etc). De ex, eu am sutien Jolidon (care e acelasi Jolidon de peste tot) dar la masura de FR scrie 100B, desi in RO il iau 85B.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Eu am luat de pe LR adidas Umbro pt. sot, el poarta 44 si i-am luat 45 si ii vin perfect.Deci la mine s-a aplicat regula asta.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danais spune:

Eu tocmai ce am primit in coletul de ieri adidasi Levi's pentru sot. Am comandat 42, cat poarta el normal si ii vin perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Buna, mai are cineva comenzi din 5 iulie nesosite? Eu am primit ieri un aviz si credeam ca e pentru comanda din 5 dar nici vorba, e pt o comanda din 10. Nush ce sa zic, ma gandesc ca in comanda asta din 10 aveam si un produs din colectia noua si poate au prioritate astea. Mai sper totusi sa vina si comanda din 5, nu de alta dar era luata pe un bon d'achat rezultat al unei comenzi nesosite. Sper sa nu fiu nevoita sa ma mailuiesc iar cu redoutii.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Fetele, multumesc mult pentru raspunsuri
ma gandesc acum ca depinde poate si de modelul de pantof sport...
nush ce sa fac, cred ca merg pe 38 cat port in mod normal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danais spune:

Croco, daca te linisteste cu ceva, eu am comanda din 2 nesosita, dar a venit cea din 7 ieri. Si am observat ca mai sunt fete in situatia asta. Mi se pare ca au lasat mai la urma pachetele din zilele foarte aglomerate, sa vada ce mai e si ce nu mai e in realitate pe stoc. Altfel nu imi explic.
Mie mi-au luat banii pentru comanda din 2 abia pe 11 si sincer nu cred ca mi-ar fi trimis coletul inainte sa isi ia banii. Asa ca asteptam. Sper sa vina coletul macar la inceputul saptamanii viitoare, ca altfel incep sa ii bombardez cu mail-uri.

Daniela si domnisoara Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

am fost si eu la posta sa ridic ceva si ,ca niciodata,ma intreaba cucoana daca nu cumva astept si un colet extern m-a uimit de-a dreptul,mai ales ca era cu zambetul pe buze deci gata am scapat......am avut o gashca de lenjerii,ceva tricouri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

pentru comenzile mele din 4.07 si-au luat banii in 11, dar ma gandesc ca 11 fiind vinerea

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
_
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mey, anka, fulga ta o fi la menopauza sau sufera de spm de-i asa schimbatoare In alta ordine de idei: stau cu okii beliti pe cer sa vad eclipsa

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput