De ce unii oameni zgarie masinile altora
Raspunsuri - Pagina 6
viviana spune:
Cred ca merge si marker permanent. Eu scriu cu el pe Cd-uri.
Acum 3 saptamani am "intalnit" niste oameni-hoti extraordinari. Si inca tin sa le multumesc. Ei mi-au furat detectorul de radar pe care il uitasem lipit sus pe parbriz. Au fost atat de draguti incat mi-au spart numai gemuletul mic din fata dreapta. Cat sa le incapa lor manutele firave. ah, si sa nu uit nu au vrut sa-mi zgararie si portiera.
Vedeti ca se poate? Vedeti ca poti fi si uman in inumanitatea?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Buburuza-shop spune:
Aaaa... eu cred ca erau niste persoane de bine, care au vrut sa te lecuiasca de mania vitezei si sa te scape de tentatia fentarii organului vigilent cu ajutorul dispozitivului buclucas. Si daca zici c-au lucrat ingrijit... To' respectu'
sirimie spune:
Eu tot nu inteleg de ce unii oameni zgarie masinile. E ca si cum ai spune ca iti faci singur dreptate, dar sa fim sinceri, NU poti sa faci orice ca sa iti faci dreptate! Trebuie sa mai si respecti niste reguli, si alea scrise dar si unele de bun simt.
Adica ala nu se da la o parte din drumul tau, te deranjeaza, dar tu esti fix la fel ca el daca ii zgirii masina - adica il deranjezi si tu.
Cit despre indivizii care o fac numai din placere sau pentru ca au gasit mult un motiv sa mai strice ceva in ziua aia, nu inteleg nici atit.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
danitin spune:
Pai cum n-ai inteles???? Tocmai au explicat o gramada de oameni prin ce sunt nevoiti sa treaca si cum li se mai intampla sa cedeze nervos ... Eu zic asa: daca ai parcat maina ok, fara sa blochezi nici riveranii, nici mamele cu carucior, si o gasesti zgariata, clar au fost niste tembeli teribilisti. Dar daca ai parcat blocand, fara jena, iesirea altora sau un trotuar intreg, nu te mira daca unora le cedeaza nervii ...
A propos, am sa incerc pontul cu rujul pe parbriz... pentru ca sunt disperata!!!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
capcaunul spune:
quote:
citat din mesajul lui Buburuza-shop
Da' cine n-are nici cui, nici acid de baterie, in schimb poseda un spray de graffiti? D'ala bun, cu uscare ultra-rapida si care nu se sterge cu nimic. Si care "prinde" pe orice, nu doar pe tabla...
pe cauciucuri, capace, masca, parbriz/geamuri/luneta,
Cel mai bine merge cu rahat de caine de pe strada, cu care se manjesc manerele tuturor portierelor. Pentru efect (intarziat) maxim se poate manji si masca radiatorului.
Avantaje multiple:
- material din belsug pe trotuare;
- masina nu sufera, deci nimeni nu va poate cere daune;
- se creaza zazanie intre proprietarii de masini si proprietarii de caini, pe principiul divide et impera;
grati.ela spune:
nu exista justificari pentru vandalism...dak la scoala imi ies din minti si zgarii pe fata un elev indisciplinat nu cred ca parintii imi vor intelege motivul (chiar dak i-as fi cerut de nenumarate ori sa se poarte civilizat).
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ramonika spune:
degeaba ziceti ca nu as face asa ceva niciodata bla bla...
n-ai pentru cine sa ai bun simt. unii oameni nu invata decat dupa ce li se intampla "o minune" din asta, si poate nici atunci nu s-au invatat minte pentru totdeauna.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Natasa spune:
Eu as vrea sa vad impaciutoarele de pe aici ce ar face daca ar trebui sa stea in fata unei porti blocate de un imbecil si sa nu poata pleca sa-si ia copilul de la gradinita sau sa duca pe cineva la spital sau pur si simplu sa ajunga la timp la serviciu. Politia nu face nimic, deci scoateti asta din calcul. Masini nu se ridica, autoritatile dorm si tu ar trebui sa stai in fata portii sa spui o rugaciune sa vina mai repede boul/vita de-a parcat. Am mai spus-o, o tara in care nu se respecta legile si regulile (de niciun fel) ajunge in haos, dar aici se pare ca nu-i pasa nimanui.
LoraG76 spune:
Or sa spuna ca exista transport in comun si taxi.. Si de ce stai la casa daca poti sa stai la bloc si sa n-ai probleme cu poarta???
Lora, mami de Iustina
b.nica spune:
Voi aici incercati sa demonstrati de ce ...Nu ne vom scimba prea curand..mentalitatile