De ce unii oameni zgarie masinile altora

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

b.nica mooooooaaaaaaaa Sa mai zica cineva ca sar FETELE pe tine macar acu ar avea dreptate.

Am si eu o intrebare: unde dreq traiti, fratilor??? in jungla???

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu ai ce mentalitati sa schimbi atita timp cit tu ca cetatean sanatos la cap esti total neaparat de autoritati si invadat de toti mitocanii. La noi pe strada e unul d'asta care si-a vopsit trotuarul nu nr masinii lui si daca indraznesti sa parchezi pe marginea drumului si el nu poate sa urce, sa vezi atunci crize. Iti blocheaza masina, urla cind binevoieste sa coboare si mai are si replici care arata frustrarea si prostia, de genul "de 10 ani sint in Bucuresti, nu vii tu acum sa-mi spui ce sa fac". In fata unora de genul asta ce faci? Ce faci in fata stapinilor de ciini care nu-si aduna mizeriile, ce faci cu aia de parcheaza pe locurile pentru persoane bolnave, ce faci cu cei care arunca gunoaie pe jos (din masina sau ca pieton), cu cei carora li se pare ca pot sa faca din strada loc de nunti si paranghelii (si politia vine si spune ca nu are ce sa le faca!!!)? Daca nu-ti cedeaza nervii suporti si mergi cu greu mai departe. Daca iti cedeaza si faci ceva, devii ca ei. Si asta pentru ca politia, primaria si alte institutii sint facute doar sa mai imbogateasca niste gusati si niste hoti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Pai mie imi vine sa sparg geamuri,sa tai cauciucuri,sa.... nu stiu ce sa le mai fac acelor masini care imi blocheaza poarta;nu o fac dar imi pare rau pt. ca atunci cand le reproseaza sotul meu, se alege cu un potop de injuraturi.
Natasa are dreptate daca ar fi sanctiuni mai drastice,adica daca s-ar stii de frica ca sa te comporti civilizat poate nu ne-am toata ziua cand ne lovim de nesimtiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

natasa, la toti cei de care vorbesti tu le-as da niste amenzi de sa vada stele verzi

si a zis cineva ca pe bogati nu-i doare o amenda de 10 mil, inseamna ca nu-i doare nici sa-si vopseasca masina. da poate i-ar durea sa le ia carnetul vreo 3 luni pentru parcare pe loc interzis. sa fie nevoiti sa-si tina masinile in garaj.

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Pai da, dar cine sa dea amenzile? ca legile exista, dar nu se oboseste nimei sa le aplice. Iar ca celor cu bani nu le-ar pasa de amezi usturatoare, n-as fi chiar asa sigura. Stiu oameni bogati extrem de zgirciti, care n-ar suporta zimbind amenzi zilnice. Numai ca statul nu vrea bani din asa ceva, e ocupat cu altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

daca ar fi firma mea sa zic asa, le-as da la politisti o cota procentuala din amenzile pe care le dau

presimt ca ar zbarnai pe strazi

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ba de masina ii cam doare, ca arata naspa zgariata si da, o pot vopsi, dar o masina vopsita nu mai are aceeasi valoare...
B.nica, nu ne vom schimba atata vreme cat nu se schimba autoritatile, cat legea e facuta pentru cei mici si neinsemnati ori cand aplicarea ei lipseste cu desavarsire...autoritatile ne imping pur si simplu la acte de vandalism, cum ne acuza cineva...din disperare, iti faci dreptate singur..ca daca in momentul cand cineva iti da o palma tu ii intorci si celalalt obraz poti sa te inchizi undeva si sa traiesti singur si frustrat...eu asta numesc frustrare, sa nu reactionezi...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui viviana

Cred ca merge si marker permanent. Eu scriu cu el pe Cd-uri.

Acum 3 saptamani am "intalnit" niste oameni-hoti extraordinari. Si inca tin sa le multumesc. Ei mi-au furat detectorul de radar pe care il uitasem lipit sus pe parbriz. Au fost atat de draguti incat mi-au spart numai gemuletul mic din fata dreapta. Cat sa le incapa lor manutele firave. ah, si sa nu uit nu au vrut sa-mi zgararie si portiera.
Vedeti ca se poate? Vedeti ca poti fi si uman in inumanitatea?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui Buburuza-shop

Aaaa... eu cred ca erau niste persoane de bine, care au vrut sa te lecuiasca de mania vitezei si sa te scape de tentatia fentarii organului vigilent cu ajutorul dispozitivului buclucas. Si daca zici c-au lucrat ingrijit... To' respectu'

Cu drag de copii,
Buburuza

Si ca sa nu fiu doar off-topic as vrea sa raspund si intrebarii puse de sirimie...
eu nu am zgariat niciodata si nici nu am gasit masina zagariata desi am stau in bucuresti de vreo 15 ani...

insa:

acum cateva zile cand ma grabeam spre casa de la serviciu - disperata de dorul puilor mei... am costatat ca nu aveam cum pleca cu masina deoarece paralel cu ea se "ivise" o alta masina...
Sa ne intelegem... eu aveam urcata masina total pe trotoarul trasformat in parcare 9 si nu de mine ci de alte zeci de masini...!)- ca doar eram prin centru bucurestiului... iar celalalt isi lasase masina pe carosabil.
Nu aveam nicio cale de a iesi ...
Am calcxonat. am asteptat, am claxonat din nou, am incercat sa-i declansez o eventuala alarma atingand "duios" pneurile masinii cu piciorul ... DEGEABA !!!

Marturisesc ... dupa 3 ore de stat in plin soare pe o caldura de 40 de grade, dupa zeci de telefoane date la toate directiile din politia romana - rutiera, comunitara adp-uri, prieteni, pile etc...
am "vizualizat" la un moment cum cheia masinii mele se infige in tabla masinii aluia....

Deci,... eu am gasit un motiv pentru a zgaria...
Nu am facut-o pentru ca nu-mi sta in fire sa fac "prostii"...
Ma gandeam apoi ce actiune in judecata as putea sa-i fac aluia ca sa ma recompenseze cumva pentru timpul petrecut in soare... departe de puii mei....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

.

Mergi la inceput