De ce unii oameni zgarie masinile altora

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Eu am gasit-o zgariata in parcarea unui hipemarket. De unde presupun ca nu pentru ca incurca, ci pentru ca era luata de 3 zile!!!!! si stralucea.

Mami de Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hmmm de cate ori mi-a venit si mie sa zgariu pe masini NU PARCA PE TROTUAR!! acum nu mai mergem cu caruciorul si m-am mai calmat....tin sa va spun ca am colectie cu poze ale masinilor parcate sau abandonate pe trotuare de nu poti trece de ele DELOC si tre sa iesi in strada cu copil sa poti ajunge de cealalta parte(nu se poate face nimic in cazul masinilor abandonate???)....stau langa o strada f traficata de la trolee, autobuze, masini(e si kauflandul langa noi)si vesnic tre sa am nervi de otel cand tre sa merg pe jos pe aceea strada din cauza unor neghiobi care nu se gandesc ca trotuarul ala e pt pietoni...poate sa-si puna masina si la kaufland in parcare si sa merga max 500m pe jos ca sunt locuri....

sunt care fac asta si din invidie....ma gandesc la asociatul sotului care si-a gasit masina(un pajero nou de nici 2 luni) zgariat 4x4=16 ....desi eu nu sunt ferm convinsa ca a fost invidia....ca parcase in centru pe o straduta mica(ditamai tancu de masina) si parca vad ca nu a putut cineva sa treaca de ea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
citat din mesajul lui sirimie
De ce nu mergeti cu bicicleta? O puteti parca fara sa deranjati pe nimeni, se strecoara pe orice straduta, este eco-friendly, n-o zgarie nimeni!

de frica sa nu dea vreun teribil cu masina peste mine

acum 2 zile era sa fie lovit un tip pe trecerea de pietoni de o masina al carei sofer vorbea la mobil si de la inaltimea unui 4*4 e greu sa vezi pietonii...

16+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu n-as avea curaj sa merg cu bicicleta prin Bucuresti .

Defapt, e periculos si sa fii pieton mai nou ! Alaltaieri, traversam strada pe trecerea de pietoni, si apare brusc una, cred ca avea minim 100/h (in zona cu restrictie de 30/h ), eu in mijlocul zebrei, deci eram angajata in traversare, iar ea opreste la cativa centimetri de mine si urla: "Vacoo!" si mai injura nu stiu ce... Eu eram terminata, tremuram toata de nervi, am si eu carnet, am citit si eu cartea de legislatie, stiam si eu ca atunci cand pietonul se angajeaza in traversare, tu trebuie sa-l lasi sa treaca, nu sa opresti bot in bot cu el si sa-l si injuri. Mi-a parut rau ca nu i-am luat numarul, dar oare ce fel de reclamatie puteam sa-i fac in cazul asta? Adica puteam sa ii fac vreuna? De lovit nu m-a lovit... dar a avut grija sa ma injure . Ca sa nu zic ca am mai patit-o si la semafor, pe verde si pe alte treceri de pietoni, dar asta a fost cea mai cea !

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
citat din mesajul lui capcaunul

De ce nu mergeti cu bicicleta? O puteti parca fara sa deranjati pe nimeni, se strecoara pe orice straduta, este eco-friendly, n-o zgarie nimeni!

Mai ai putin si spui ca eu sint de vina ca mi-a zgiriat un individ masina, ca de ce l-am deranjat. Cum spuneam inainte, de ce au unii impresia ca pe strada e tarlaua "lor", au dat bani sau altceva pe ea?

Ca sa risipesc eventualele suscebilitati, eu NU am parcat masina pe trotuar. Mi-a zgiriat-o un xxx in SEMA parc unde e serviciul meu. Nici vorba de garaje/proprietati/trotuare pe aici.

Dar si sa fi fost pe trotuar, nu poti pune bilet pe masina "Aici e garajul meu", sau sa chemi politia (dupa mai multe incercari poate vine) sa ridice masina pusa in fata garajului tau?

De ce are cineva impresia ca daca a zgiriat masina isi va rezolva problema? Eu cred ca din contra, se alege si el cu masina zgiriata, nu a rezolvat absolut nimic.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si eu am fost injurata si claxonata pentru ca vezi doamne am avut tupeul sa trec pe la trecerea de pietoni. din fericire doar foarte rar. si eu ca sofer nu-i sufar (pentru ca imi e frica sa nu ii vad prea tarziu si sa nu cumva sa lovesc pe cineva) pe cei care trec aiurea, apar brusc in fata masinii te miri de unde - dar trecerea de pietoni e a pietonilor, pe acolo au dreptul sa treaca - o fi greu sa fii un pic atent si sa incetinesti in apropierea locurilor marcate?

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Ca sa-ti raspund strict la intrebare .

Ca atat ii duce pe unii mintea. Mai mult nu pot au o frustare , o problema ceva si ..pac fuga la zgariat de masini. iar altii pustanii o fac fiindca li se pare lor "haios" in masura educatiei primite.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).

Jucati www.regatele.com (ma treceti sponsor) . E superb jocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
citat din mesajul lui sirimie
Dar si sa fi fost pe trotuar, nu poti pune bilet pe masina "Aici e garajul meu", sau sa chemi politia (dupa mai multe incercari poate vine) sa ridice masina pusa in fata garajului tau?

De ce are cineva impresia ca daca a zgiriat masina isi va rezolva problema? Eu cred ca din contra, se alege si el cu masina zgiriata, nu a rezolvat absolut nimic.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Simona, cred ca esti suparata. Este o paguba, chiar daca neinsemnata.
Din pacate, politia nu vine. Niciodata. Si nu ridica ei masina, trebuie sa vina o firma specializata...sa pun bilet? Daca eu scriu pe poarta ca-i garaj, se vede, ma gandesc ca e inutil sa mai scriu si un bilet, pentru ca tu stii ca e garaj, dar nu te intereseaza, scopul tau e mai important decat al meu.
Si da, problema se rezolva. Nici unul din "clientii" obisnuiti, nu mai parcheaza in poarta. Merg si ei 100m, poate mai mult, pe jos. Nu patesc nimic, pentru ca, oricum, nu incap toti clientii bancii in cadrul usii, asa cum isi doresc.
Vreau sa ii asigur pe toti cei care vorbesc de frustrati, oameni fara minte, etc, ca ar gandi putin altfel in situatia mea sau a fetelor care au povestit ce patesc zilnic pe strada. Nu, trotuarul nu e al meu, dar nici a altora. Prin urmare mi se pare firesc sa nu-l deranjez pe altul, inainte de a-l trage la raspundere.

Stiu ca sunt zgariate masini din distractie, invidie, eu am expus motivul meu.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
citat din mesajul lui arleena

hmmm de cate ori mi-a venit si mie sa zgariu pe masini NU PARCA PE TROTUAR!!

Exact, si mie la fel!!!

Cel putin pe str. Izvor, unde din 2 benzi se face una singura, si trebuie sa o iei pe strada cu ochii sucititi in spate sa nu te calce vreo masina... Ori de cate ori am trecut pe acolo, imi venea sa le trag cate o cheie!!!
Cu rujul cam greu, cere timp, iar strada e intens populata...

Acum, cu traversarile pe trecerea de pietoni, nu scrie in Codul Rutier ca pietonii trebuie sa se asigure inainte? Ca mor cand ii vad pe cate unii ca se infig in trecere, de parca ar putea opri masinile cu degetul mic. Si iar nu ii inteleg pe soferii care trec cu suta si vorbind la tel pe treceri, cand ar trebui de fapt sa incetineasca??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Daca faptul ca ma deranjeaza ca eu merg in plin centrul orasului - foarte circulat, de altfel - pe strada, mai ales cu un copil de 4 ani de mana, pentru ca masinile sa stea in siguranta parcate pe trotuar si pentru ca altfel nu ii misca nimic pe proprietarii respectivelor masini decat ca le e zgariata masina si recunosc ca o fac - adica da, le zgarii - se cheama frustrare, atunci da, sunt frustrata ca eu merg pe strada si ei ocupa trotuarul. Cat despre faptul ca atata minte am, nu stiu daca e cineva in masura sa puna in balanta cata minte am eu si cata altii.

In parcare mi-am gasit si eu masina zgariata si am aflat si motivul - lasase cineva sa plece liber carutul de la kaufland care s-a oprit fix in masina... se mai intampla, asta e...ce sa-i fac respectivului? Ca exista si oameni care o fac din distractie??? E adevarat si asta, exista oriunde in lume, asta tine de educatie...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput