De ce unii oameni zgarie masinile altora

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
citat din mesajul lui cristi_2003

quote:
citat din mesajul lui Rufus

Pai am sa-ti spun de ce am facut-o eu: pentru ca "pagubitii" isi parcheaza masina perpendicular pe trotuar, in poarta casei mele. Nu, nu e vorba de cei care au o problema sau care stau in masina sa astepte pe cineva. Vorbesc de cei care lasa masina o ora, doua, trei, chiar si o noapte. Nu numai o data. In acest timp, cinci masini care parcheaza in curte nu intra si, mai ales, nu ies, decat atunci cand cel din poarta pleaca de acolo. Cand vrea el. Invidie? Capra vecinului? Nuuuu...disperare. Zilnic, in fata portii mele parcheaza zeci de masini (vis a vis e o banca), toti stau "2 minute". Eu imi fac programul dupa ei. O data o tipa era foarte contrariata de ce o rog sa nu parcheze acolo (eram la poarta, intamplator) ca ea lucreaza mai incolo cateva case si a mai parcat-o si alta data...pai bine, dar eu cum ies? Raspuns: da' eu unde sa o parchez? Ca nu e loc...
Nu sunt mandru de ceea ce fac. Comentati cum vreti, dar e singura metoda sa conving. Au fost momente penibile, de-a cursul anilor, in care nu am putut intra cu masina plina, copii, bagaje sau nu am putut pleca in diverse situatii de urgenta.
A, Politia nu reactioneaza...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

da nu se mai poata dezumflaturl rotilor?

eu tot nu sunt de acord cu nimic care produce pagube materiale.

16+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Ba da, ar fi o solutie; problema e ca implica mai mult timp si risti sa fii vazut si dai in alte alea. De exemplu, pentru ca doar m-am certat cu un putzoi pe tema asta, ala a scos un pistol si m-a luat la tinta. A venit politia, s-a constatat ca era un angajat, pistolul era cu gaze. Pai, am trei copiii...de ce sa ma risc?
Da'ntreb si eu: de ce trebuie cineva sa faca o chestie intentionat, in cunostiinta de cauza (am placuta pe poarta cu "va rog nu parcati", gardul este din bare, se vad masini in curte) si dupa aia sa se revolte?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Rufus, tocmai am vrut sa dau acelasi raspuns. Sunt intru totul de acord cu tine. E scris sa nu parcheze, e clar ca e si interzis, e vizibil ca incurca, dar nu-i intereseaza. Atunci sa suporte, ca alta solutie nu vad. Daca tin la masinile lor, sa le parcheze regulamentar. De multe ori trebuie sa merg cu copilul pe strada pentru ca ei parcheaza pe trotuar, ocupandu-l in totalitate. Risc viata copilului, o risc si pe a mea, ca sa fie masina lor in siguranta. Ei bine, nu e, daca trec eu pe acolo o zgarii cu buna-stiinta. Precizez ca nu fac asta daca lasa loc de trecere si pietonilor, insa daca nu lasa, o fac. Aruncati cu rosii acum, ca e la moda. Si inca ceva: spuneti asa e romanul, invidios. Nu cred ca numai in Romania se zgarie masini, am mai fost si eu "afara", nu-s picata din luna. Chair credeti ca ma intereseaza ca e parcat un BMW pe trotuar sau o Dacie veche?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
citat din mesajul lui LoraG76

Rufus, tocmai am vrut sa dau acelasi raspuns. Sunt intru totul de acord cu tine. E scris sa nu parcheze, e clar ca e si interzis, e vizibil ca incurca, dar nu-i intereseaza. Atunci sa suporte, ca alta solutie nu vad. Daca tin la masinile lor, sa le parcheze regulamentar. De multe ori trebuie sa merg cu copilul pe strada pentru ca ei parcheaza pe trotuar, ocupandu-l in totalitate. Risc viata copilului, o risc si pe a mea, ca sa fie masina lor in siguranta. Ei bine, nu e, daca trec eu pe acolo o zgarii cu buna-stiinta. Precizez ca nu fac asta daca lasa loc de trecere si pietonilor, insa daca nu lasa, o fac. Aruncati cu rosii acum, ca e la moda. Si inca ceva: spuneti asa e romanul, invidios. Nu cred ca numai in Romania se zgarie masini, am mai fost si eu "afara", nu-s picata din luna. Chair credeti ca ma intereseaza ca e parcat un BMW pe trotuar sau o Dacie veche?

Lora, mami de Iustina

ma si pe mine ma enerveaza ca la un semafor pe la care trec zilnic ne inghesuim pe o banda si pierd de cateva ori verdele din cauza masinilor parcate sub semnul de parcarea interzisa

da sa-i dea la ala care parcheaza acolo amenda de 10 milioane sa vad daca mai parcheaza vreodata neregulamentar.

16+ cu Traian Carol

edit - da mie de ce mi-au rupt oglinzile? ca nu eram pe trotuar, era loc de parcare semnalizat ca atare, erau inca vreo 5 lbere. pt ca o gasca de pustani de liceu au iesit de la discoteca de aproape beti si s-au simtit masculi rupand oglinzi de la masinile de acolo. la astia sa nu le rupi mainile? si nu cred ca era invidie - am o masina mica, ieftina si deloc ostentativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Daca are bani, iti spun eu ca nu-l intereseaza amenda. Din pacate...
cristi_2003, tu esti exceptia care intareste regula, vorba aia... Da' mie cand aveam o amarata de masina de ce mi-au lipit copiii surprize din alea de la guma pe portiera???

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

sa dezlipesc surprize nu ma costa - la asta cred ca as rade.

16+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

motiv? pai acum 2 zile mergeam cu caruciorul (unul mic, sport) cu d. am traversat pe la o trecere de pietoni (cu greeeeeu, nu s-a gandit nimeni sa opreasca desi eram sub un semn de trecere de pietoni), apoi am ocolit 2 masini ca sa am pe unde ma urca pe trotuar, pentru ca fix e trecere mai era parcata o masina jumate pe trotura jumate pe trecere). ei, si dupa ce am mers mai bine de 100 de metri, era un bou cu masina parcata pana in gard. moment in care a trebuit sa ma intorc, sa gasesc loc sa cobor cu caruciorul in tsrada si sa sui inapoi pe trotuar dupa masina parcata in gard. stiti unde am reusit sa cobor? tot unde urcasem prima oara, la mai bine de 100m in urma, pt ca printre celelalte masini parcate nu am avut loc. pur si simplu. nu stiu daca am explicat f clar dar faceti un exercitiu de imaginatie ca merita. eram cu caruciorul si cu sacosele de la piata.

nu, nu i-am zgariat-o, desi eu zic ca motivul e cel putin ecxeptional. imi pare tare rau ca am retinut masina, din pacate nu si nr, e un drum pe care il fac des iar bunul meu simt are niste limite

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Nu am facut acest lucru niciodata desi am fost ispitita sa o fac(si inca cum!).
Mi-am zis ca biata masina nu este vinovata ca cel care o conduce este un dobitoc nesimtit!Am sunat la Politia Rutiera si mi-am declinat necazul.
Au venit "dragutii" de soferi gafaind!Au astia de la Rutiera toate datele!

Mergi la inceput

Aysha 2hai cu petitia online,ca semnam cu ochii inchisi,vin cu poze cum semnalizez schimbarea directiei pe carosabil cu caruciorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
citat din mesajul lui sirimie
Am o nelamurire (si o mare revolta)
Ce motive au unii "oameni" sa zgirie masinile altora?

Motive politice!
Desi mai fun ar fi sa-ti vezi dimineata masina vopsita in portocaliu.

Revenind la firul serios al discutiei, cata vreme legea nu este respectata de o multime de soferi, iar autoritatile se agita in dorul lelii, avand la randu-le o multime de soferi (inclusiv motociclisti ) la fel de nesimtiti, cuiul o sa fie la loc de frunte printre metodele de protest. La fel cum terorismul este legitimat atunci cand este privit ca o lupta pentru independenta. Ca in orice razboi de guerila apar si victime colaterale. Eu sunt insa optimist si cred ca societatea se intremeaza, incet dar sigur. Odata cu asta vor iesi din peisaj si zgarieturile masinilor parcate aiurea.

De ce nu mergeti cu bicicleta? O puteti parca fara sa deranjati pe nimeni, se strecoara pe orice straduta, este eco-friendly, n-o zgarie nimeni!

Mergi la inceput

Capcaunule,eu nu cred ca o sa enervez pe cineva cat sa-mi zgarie masina pt. ca eu nu parkez in bataia de joc a cetateanului,dar insist,nu zgariatul este solutia,mi se pare barbara si degradanta aceasta modalitate de a te razbuna.
Ca sa ma credeti,hai sa va ofer o alternativa pe care am auzit-o la o cola de la niste cunoscuti:pictatii parbrizul cu un ruj!Moare ala ca se ia f. greu!

Mergi la inceput