Nou stil de viata (218)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetelor.

Delia,multumim pt subiect. Ai dreptate,Dodo are o mutrisoara tare comica.Vad ca te ti de sport,bravo tie...trimiti si la mine putina ambitie?

Anda,esti o bombonica dulce dulce.

Anky,pai mai ai un hop,atunci...sa ai spor in continuare.

Hopes,

Marilena,mai bine azi?

Zuzi,pai chiar ca n-ati platit mult pe concediu.Si eu ma bucur ca nu l-am dat pe Dodo dar si mai tare ma bucur ca nu imi mai face in casa,deja depasise orice limita a normalului.

Carmen, eu ma gandeam ca v-ati prelungit "miniconcediul" de asta nu dai pe aici si cand colo...tie iti da tracoale lenea.Cum se simte Ius?Totul ok?

Tzuni,distractie placuta si mult soare iti doresc, tie si cretzulinei.

Yubi,bine ai revenit.

In caz ca nu mai reusesc sa intru,va tzuc pe fiecare si va urez de pe acum un weekend placut,ramaneti sanatoase si sa ne "revedem" cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata, fetelor!

Din pacate nu mai mergem la mare! Meri a facut azi noapte febra, acum e cu mucii in barba....asa ca stam acasa. Ce sa-i faci? Se intampla.... Ne consolam la gandul ca nu s-a terminat vara.

Sunt zombie - azi noapte am "pazit-o" pe Meri...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carmen bine ca ai dat un semn de viata.Iar pentru lene nu stiu remediu.

Tzuni multa sanatate lui Meri si poate reusisti weekendul viitor.

Ioana concediul placut si cat mai multa distractie.

Yubi felicitari pentru aerobic.

Delia daca eu as merge 1 pe saptamana la sala ar fi bine,asa ca tu cu 5 ori stai super bine.

Gabriela sper ca nu ai mai avut parte de incidente.

Anda lasa ca trece nebuneala si dupa vine concediul.

Cuscra mergeti undeva in concediul?

Pe mine ma mai doare dar nu asa ingrozitor,azi fac bagaj si maine dimineata plecam.Eu sper sa intru diseara sa va zic pa si ca ne vedem dupa 3 saptamani. Nu promit ca as putea intra din ro ,dar nu stiu sigur.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Eu m-am cantarit azi dimineata si sunt happy, am 83 kg Delia te rog sa ma treci si pe mine cu greutatea asta la raportul de marti Marti sigur aveam mai putin ca zilele astea am mancat ca sparta De cand am inceput dieta si pana acum am slabit 8.4 kg, sunt alta, ma simt mai bine.
Zuzi Da, din septembrie incep noul job...din pacate cel la care trebuia sa fiu directoare de productie a cazut, dar am gasit altceva legat de cursul pe care il fac si sunt multumita. Am vazut pozele, sunteti tare frumosi, radiati de fericire.
Tzuni sanatate Mariei
Carmen ce fac baietii?
Cuscra imi pare rau ca tot rau te simti, dar poate acasa, in Romania te vei simti mai bine.
Revin...

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna dimineata,dupa o noapte plina de fulgere si tunete
Abia astept wk desi nu ne-am propus mare lucru, si mai ales ca vremea nu e cine stie ce.
Zuzulici, nici mie nu mi se pare ff scump.

Criscosty,ce dieta tii?

Deliaam revenit si eu, nu sunt ff activa in general. N-am o dispozitie excelenta. Ma pastrez ptr. luna august cand o sa fiu in concediu si o sa si botezam un baietel frumusel.
Gusta drum bun si distractie placuta

Ieri m-am tuns. N-am mai fost de mult la coafor si am cam ramas cascata cand auzit-o pe aia ca ma costa 83 ron un tuns si un semicoafat. Ca na, nu era sa ma lase cu parul ala ud. Daca reusesc pun o poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Multumesc de intrebari si de grija, sunt OK si n-am mai avut incidente! Nici n-a mai plouat, deci drumul a fost uscat. Iar "naveta" asta intre Bucuresti si Ploiesti nici nu este asa de grea... cred ca o sa repetam experienta si in august, caci Mara se simte tare bine la ai mei.

Tzuni, imi pare rau de Meri! Sanatate multa!

Ioana, ce catel scump-scump ai! Ce rasa e? Bichon? Despre copil ce sa zic, e minunata...

Criscosty, 8,5 kg! Uau! Super! Urmezi o dieta anume sau doar ai grija la ce mananci?

Gusta, spor la bagaje si drum bun spre Romania. Si, bineinteles, vacanta frumoasa! O sa ne lipsesti! Si sanatate multa!

Violeta, spor la inot! Mare lucru ca mergi constant!

Yubi, si tie spor la sport! Din experienta mea, dupa ce te obisnuiesti, devine un "drog" de care nu te poti lasa. Ceea ce este foarte bine!

Pup toate doamnele si va urez o zi buna!

Eu azi am doua misiuni grele - sa aleg baile (chiuvete, cazi, vas Wc) si sa gasesc model de gard... Tot drumul de la Ploiesti m-am holbat la gardurile de pe DN1, doar-doar vad ceva...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Era sa uit
Tzuni sanatate Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Gabi, Hopes cele 8,4 kg le-am dat jos in decurs de 5 luni. Nu am tinut o dieta anume, am avut grija ce mananc. Am mai calcat si stramb si de aceea sunt multumita.
Gabi spor la ales ce-ti trebuie ptr. casa.
Cuscra nu stiu daca mai plecam in concediu, sper sa reusim.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Pfuuu, sint terminata, ne-a omorit instructoarea la sala. Si de parca nu era de ajuns, m-am apucat de curatenie. Sport si iar sport.

Tzuni, sanatate Mariei, sper sa-i treaca repede.

Gabi, va mutati in casa noua?

Gusta, o sa-mi fie dor de tine.

Crys, felicitari pentru kg in minus, te astept marti la raport sa-mi improspatezi memoria.

Hopes, ce te necajeste?

Zuzi, astept sa-mi dai vestea cea buna, stii tu care.

Carina, esti prin zona?

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Delidana

Hopes, ce te necajeste?

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Nu draguta, n-am absolut nimic..pur si simplu o lene care ma apasa
As sta sa ma uit la filme ...dar desi mi-e lene ..nu am timp...2 ore legate sa stau

Mergi la inceput