Nou stil de viata (218)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
doar de 2 vorbe am timp:
Criss: felicitari
Tzuni: multa sanatate lui Meri
Carmen: sper sa iti treaca repede lipsa de chef ca imi e dor de tine
Ioana: concediu minunat iti doresc. Sa te distrezi, relaxezi si sa simti cat se poate de bine.
Marilena: te rog sa imi dai PM cu nr de tel unde te gasesc in Romania. Te rog mult.
Acus fug la datorie ca si asa is chiauna ca noaptea asta am lucrat pana la 3 si n-am auzit ceasul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetele!

cum ati remarcat (daca ati remarcat) ieri seara nu am mai intrat. Am fost la bazin, am inotat 24 de bazine. Am tremurat putin dar a fost ok.
Ma duc si azi si maine, probabil si luni si marti. Sper doar sa fie frumos, adica sa nu ploua.
Tzuni sanatate multa printesei tale.
Gusta spor la impachetat si drum bun maine. Cum plecati, cu avionul sau cu masina? Vacanta placuta in Romania si te asteptam cu povestiri.
Carmen lasa lenea la o parte! De gatit ce mai gatesti? Sau la fel ti-e lene?

Va las acum ca mai am treaba. Mai intru.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Multumesc, fetelor, pt urarille de sanatate!

Violeta, la ce bazin mergi?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Tzuni merg la Lia Manoliu.
Abonamentul este de 12 sedinte si costa 200 ron.

Este cam plictiseala la birou, sau sunt eu fara chef.

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza! Ce faceti? Ce planuri aveti de weekend?

Tzuni sanatate multa printesei si-mi pare rau c anumai ajungeti pe la mare. Poate data viitoare, nu?

Crys tot e bine daca o sa-ti placa ceea ce faci si scapi de stresul in care esti acum.

Dordia ne-ai pacalit cu pozele.

Anda ce program ai in weekend? Munca si iar munca?

Delidana sper sa-ti dau vesti bune cat mai curand. intre noi fie vorba ... te-ai c-am speriat cand m-ai vazut in Cuba, nu-i asa?

Ioana distractie placuta in concediu si poze cat mai multe.

Fetelor revin.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Am revenit, programul de lucru s-a terminat, toti angajatii au plecat. Incerc sa inchid sa plec si eu.

Zuzilici imi cer eu scuze pentru Dordia , dar este super prinsa cu cei mici. Probabil ca in week-end va rezolva cu pozele. Oricum ma voi tine eu de capul ei.

Va las si va doresc un week-end placut si plin de evenimente frumoase.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ma pregatesc de culcare dar am zis sa intru sa vad ce mai faceti. Mi-e un sooomn...de la maturat mi se trage.

Zuzi, adevarul gol-golut este ca da......insa tu pari sa te accepti asa cum esti asa ca ce pot sa zic? Sper sa nu te superi pe mine.

Dragelor, intr-un final glorios am reusit sa scriu povestea calatoriei mele si sa pun pozele -> AICI
Nu mi-a fost usor sa scriu, simt ca nu pot sa descriu cum trebuie toate intimplarile, emotiile, dar...am incercat.

Va pup pe toate.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Delidana
Zuzi, adevarul gol-golut este ca da......insa tu pari sa te accepti asa cum esti asa ca ce pot sa zic? Sper sa nu te superi pe mine.

Va pup pe toate.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Nu ma supar soro, de ce sa ma supar... Stiu si eu cum stau lucrurile si spre deosebire de altii pe mine mai mult ma supara minciuna decat adevarul.
Dar las' ca ii dau eu de cap si situatiei asteia.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va pup, fetelor! Adevarul (meu), draga Zuzilici, este ca tie iti sade bine asa, plinuta si vesela! Tare imi esti draga!

Meri e mai bine, tinem febra sub control si mucii in batiste...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Tzuni

Va pup, fetelor! Adevarul (meu), draga Zuzilici, este ca tie iti sade bine asa, plinuta si vesela! Tare imi esti draga!

Meri e mai bine, tinem febra sub control si mucii in batiste...

Tzuni tu ma placi pe mine pentru ce sunt nu pentru cum arat. nu-i asa? Si eu stiu asta foarte bine.
Dar daca pe cat sunt de zambareata si vesela as fi si slaba atunci as fi mai impacata cu mine insami cu siguranta.

Sanatate multa Mariei.

Cuba 2008

Mergi la inceput