Shoppaholicele Redouto-masochiste (103)
Raspunsuri - Pagina 13
Caprioara spune:
Buna ziua fetele,
Am revenit si eu la voi. Ma mai primiti ? De citit v-am tot citit, dar nu am mai scris .
Eu azi am implinit 40 de saptamani de sarcina si o astept pe bb Ilinca din clipa in clipa (va mai aduc o mica redutista in gasca ). Si cum nu fac mai nimic, doar stau cu burta in sus, cotrobai pe Laredoute .
Bai, da-i slaba miscarea, raaaau de tot! Or mai baga PRIX RONDES? Parca vad ca le baga fix cand nu-s eu pe faza din cauza de nascut si acomodat cu bb acasa.
Vad ca nici coduri faine nu prea mai sunt. Ala cu geanta izoterma mai e valabil? Si daca da, cine mi-l spune si mie, ca nu-l mai stiu.
Eu raportez ca am dat o comanda cu sorumea pe 25, care a venit ieri. Am folosit codul cu valizele rosii. Sarumana de cod, sunt misto, numa ca acu ne certam pe ele . Si vaz ca nici nu mai merge codul. Io am avut doar trei trente de cupil, ea a avut mai multe. Nimic ce nu s-a pus link pe aici deja, asa ca nu am ce mare lucru sa va spun.
Daca nu-s prin zona si baga astia reduceri ca lumea, va urez spor la bagat in cos.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40s fix
Cica azi e delivery day ?!?
Sa vedem daca asa o fi...
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
katthy spune:
quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi
si eu trag o fuga acu....
Eu tocmai am fost la posta (OP 4) si nu este nici un colet LR.
Si eu astept tot din 26
Dari_Scumpi spune:
Gata, nu m-am putut abtine si am dat comanda si cu sandalele cu pricina...acu' om vedea ce-i de capul lor...chiar de-or fi "ne-purtabile" macar nu-mi pare rau de 10 eur , decat sa stau p-orma cu gandul la ele, nu-i asa, fetelor?
claujro spune:
asa e, asa e...de-aia se cheama subiectul shopaholicele redouto- masochiste si tu esti membru
ANKA-iasi spune:
[quote]citat din mesajul lui katthy
Eu tocmai am fost la posta (OP 4) si nu este nici un colet LR.
Si eu astept tot din 26
daca mai stateam o clipa vedeam mesajul tau am fost si eu tot acolo,cu un pachetel la vedere era un singur colet extern pt o firma...deci...eram 100%sigura ca e acolo si nu m-au avizat.asta e...
lizzy spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
Le-am trimis ieri mail cu ce vreau sa comand si sa platesc cu cecul si azi imi raspunde o tuta ca trebuie sa dau comanda prin posta...Pai pana ajuge scrisoarea mea in Franta se epuizeaza si mama lucrurilor comandate!
Edit: mi-e dor de Sabine!!!!!!!!!!!!! Pricepea ea mai greu dar macar ne ajuta!
2 mail-uri am trimis pe 'aide' in ultima saptamana, pt comenzi diferite, la ambele mi-a raspuns sabine, la 1 zi dupa ce am scris eu. eu am scris in engleza, ea a raspuns frumos si clar tot engleza. dar expeditorul mail-ului apare adresa generala de serviciul clienti, deci nu adresa ei directa.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
claujro spune:
multumesc! eu am scris in franceza... s-ar putea ca ea sa raspunda la mailurile in engleza.
miki68 spune:
Am fost la op. Nu era inca coletul din 26. Am intrebat (frumos) unde e factura coletului ridicat luni. Mi s-a raspuns ca ei nu retin facturile. OK hai sa vedem actul ce a insotit coletul. Au fost amabile si l-au cautat. La mandatul ala al lor pe care ne scriem numele, calitatea, nr.serie CI si semnam era atasata partea de jos a facturii (aia in care apare trenul, vagonul etc.) care avea lipit stickerul ala cu nr. trimiterii si codul de bare (dezlipit de pe eticheta coletului, de undeva de la mijloc). Zic: si restul, unde-i? Pai, asa ne-a venit de la Bucuresti. Probabil au aruncat restul, ca asa-s astia de la Biroul de schimb. Zic: da' pe verso-ul chestiei asteia e formularul de retur a marfurilor care nu corespund. Eu acu ce fac? Raman pagubita? ca nu pot returna fara formular. Concluzia e ca le pare rau, dar sunt obligate sa retina tot ce e atasat mandatului. Asta a fost toata explicatia
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
Aaaa, uitam sa va zic: a primit sotul catalogul "in pas cu moda" de la Quelle. Beeeey, ce preturi au astia!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
felicia74 spune:
gata, am luat coletul. Fara scandal.
De lucrurile ptr Ili sunt incantata, dar ptr mine am dat-o in bara rau de tot. Trebuie sa le vand, ca fustele imi sunt mari (credeam ca port 40, dar se pare ca nu m-am ingrasat asa rau). Pacat de bani!
In loc de "sac shopping" mi-au trimis o fata de masa gri A.M. P.M. Imi place!
Linkuri mai tarziu ca ies in parc
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)