Shoppaholicele Redouto-masochiste (103)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

quote:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi

Hmm...am citit l'avis...nu-nteleg pe deplin dar e clar ca tipa e nemultumita de ele...
ca si pret, au reducere 70% si ar costa 10 euro ceea ce nu mi se pare deloc mult... arata dragutz dar,oare sunt purtabile???
Cred ca o sa ma risc sa le iau :) va anunt daca e...

Piciorul este destul de "instabil", apoi, deoarece calcaiul este liber, cica actunci cand mergi face zgomot (ma rog, e ca la tongs, slapi). In plus, talpa este foarte subtire, asa ca in concluzie ii considera inconfortabili si chiar de nepurtat.
Ca fac zgomot, nu mi se pare o problema, parca daca ai tong cu talpa de piele nu se aude un mic zgomot. Dar poate ca talpa subtire e intr-adevar o problema...sau s-o gandi ca ii poarta doar o vara si gata . Oricum, la pretul asta...Daca le iei, sa ne zici cum sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Mie mi se pare ca unele produse s-au mai scumpit azi. Au fost reduse 80% si acum sunt 75%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

S-a cam epuizat totul... cel putin la copii unde cotrobai eu acum, nu prea mai gasesc nimic ieftin 102 sau 114.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Va rog frumoas ma ajuta si pe mine cineva cu adresa Sabinei sau a cuiva sa scriu si eu despre hainuta care nu-mi apare in suivi?
eu nu mai am de anul trecut nici o adresa salvata ,nimik si nu -mi merge nici acum Aide-ul sa le scriu.Nu pot s-a las moarta ,mai ales ca nu-s banii mei la mijloc.
Va rog mult!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

cred ca imbatranesc cu degetul pe tasta F5...
dupa ce am incarcat bine-bine cosul, am pus si cod ala cu lenjeria cu lalele (desi apare house+trousse+ nu stiu ce mai era acolo, dar oi vedea eu, macar sa nu fie fara cod ), iaca nu merge validat din cauza articolelor perso...asta pentru ca am tot modificat pe la lenjerii...asa ca dau sa le mai pun o data in cos, si-acum DESOLE....
e vreo smecherie si cu desole-ul asta, ca sa scap? am inchis/deschis calc-ul si tot degeaba...

ps.pupici pt coduri, clau!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Le-am trimis ieri mail cu ce vreau sa comand si sa platesc cu cecul si azi imi raspunde o tuta ca trebuie sa dau comanda prin posta...Pai pana ajuge scrisoarea mea in Franta se epuizeaza si mama lucrurilor comandate!

Edit: mi-e dor de Sabine!!!!!!!!!!!!! Pricepea ea mai greu dar macar ne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

mai asteapta cineva colet din 26???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi

mai asteapta cineva colet din 26???

Je Da' ma duc azi la posta peste alea ca am un kef de scandal... Stiti, voi, treaba cu factura

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

quote:
citat din mesajul lui gabitzica

Mie mi se pare ca unele produse s-au mai scumpit azi. Au fost reduse 80% si acum sunt 75%.

gabi, asa e, am observat si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

si eu trag o fuga acu....

Mergi la inceput