Nou stil de viatza (216)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
citat din mesajul lui Delidana

Salutare,

Zuzi, da, si-au amintit toti de mine, dragii de ei...dar tu ce memorie ai, sa-ti amintesti de "Fetita"...

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Periculoasa, nu? Draga mea succes in pregatirile pentru excursie si ai grija sa nu te deshidratezi cu caldurile alea.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Delidana
Auzisem eu mai demult de un "exfoliator natural", si anume faina de porumb. Am incercat-o si eu azi, inainte sa ma epilez. Pot sa spun ca e foarte bun, lasa o piele fina si e mai puternic decit ce foloseam eu pina acum, mai ales daca insisti. E clar ca de acum inainte nu mai dau banii pe tot felul de creme exfoliatoare, ci ramin la porumbul meu. Voi ati incercat asa ceva?

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Te referi cumva la malai?

ZIETGEIST

Mergi la inceput

'Neatza tuturor mai pe la pranz asa...

Marilena draga ce sa zic poate ca asa crede el ca-ti face tie o placere. Poate stie ca tu te gandesti la bani si ai sa spui intotdeauna un NU hotarat unei petreceri de genul acesta. De ce nu incerci sa ai un dialog mai constructiv cu el? Eu iti dau niste idei:
1. Spune-i ca n-aveti bani nici macar pentru inel dar sa mai aveti si petrecere... si oricum tu ai prefera inelul
sau
2. Organizeaza tu ceva frumos (un bufet suedez sau gratar si ceva bauturi) la tine in backyard (curte) cu ceva baloane si decoratii ....(stiu ca esti buna la asa ceva din pozele pe care le-ai postat de Craciun) si invitati doar cativa prieteni.
Hai vezi tu ce-i de facut doar stii ca noi moierile suntem "gatul" care face "capul" barbatului sa se intoarca stanga-dreapta sau sus-jos .
Te si-ti urez un weekend relaxant.

Crys la multi ani soului tau. Sper sa nu fi primit vreo veste proasta tocmai azi.

Delidana iar esti on date cu Stephen King? Sotul stie de "aventura" ta?

Mephala ne gandim si noi la tine si tinem pumnii stransi pentru Iustin.

Tzuni cu ce te mai lauzi? Tot nu te-au invadat rusii?

Anda sa-mi trimiti si mie ceva bunatati ca si eu am party pentru sot. Bafta multa si s-aveti fun la chef.
p.s. Ce i-ai luat cadou?

Revin.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

multumim pentru gandurile bune de azi, .

Iustin e bine, eu inca sunt in stare de semi-soc...ce sa fac, asa sunt io, mai emotiva.
L-am vazut cum s-a trezit la reanimare, cum horcaia, ametit fiind (lucruri normale de altfel, dar cand e vorba de copilul tau se schimba lucrurile). Am ajuns acasa in jur de 4, i-am facut o supica, a papat si a reluat joaca cu Teo, .
Maine dimineatza mergem la control, incepem si antibioticul (post operator e necesar) si speram sa fie totul bine.

Crys, sanatosi si fericiti sotului.

Louisea, concediu placut.

Delia, te citesc cu mare drag, .
Lectura placuta.

Marilena, daca ti-ai gasit linistea sufleteasca e bine.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Carmen, ma bucur ca e bine Iustin!
Zuzi, ce petrecere faceti? e ziua sotului maine?
pai mie mi-a fost frica de individul respectiv, si sora-mii si mai si, a zis ca nu mai vine la mine!!! incerc sa o scot saptamana viitoare inca o data in oras ca imi trebuie cateva cadouase!
tumpi, si al meu e aceesi marca, dar am aspirat cu el si am fost multumita, e bun daca ma tine 2 ani! eu le cam rup furtunul!
Delia, si zici ca va plimbati cu motocicleta? poze nu ne pui? sotul tau a invatat si thailandeza?
Marilena, cand pleci in ro? pai organizeaza tu un chef micutz,la tine in curte, ft bine a zis Zuzi... cu ceva de rontait, olandezu are doar masa de mixat, dansati putintel si gata!!! il convingi tu ca doar esti fata desteapta!!!

ma duc sa culc copii!
pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata la toata lumea!

Mik, sa fii fericita, sanatoasa si cit de slaba vrei tu!

Carmen, ma bucur ca totul e bine si ai scapat de emotii. Va pe amindoi.

Claudia, n-am poze acum cu motocicleta dar am cautat pe google si poti s-o vezi aici. Dupa o ora dus si una intors te cam doare fundul.
Sotul meu si cu mine vorbim ceva tailandeza, el mai mult ca mine.

Gusta, nu ne mai zici nimic?

Tzuni, muncesti weekendul asta?

Zuzi, da e periculos cu caldurile astea, eu mereu sint cu sticla de apa dupa mine.
Cateii tai ce mai fac, parca si tu aveai 2?

Weekend placut tuturor!

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ceai verde, cui doreste.

La multi ani Mik! Sanatate, bucurii multe si impliri!

Delia, neatza, fain motorul, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetelor.

Carmencum se simte azi prichindelul?Sanatate multa multa ii doresc.

Delia.Ce-ti mai fac catzelusii?

Zuziliciudulce fata vorbareatza.

Tzuni,au venit rusii?Te simti mai bine?

Tumpi,azi la fel de harnicutza sau ai program de relax?

Marilenacum iti e azi?

Madelaine,in ultimul timp am lucrat atat de mult de nu mai stiam ce e cu mine...lipsa de timp era motivul pt care intram atat de rar.Acum reusesc sa intru mai des pt ca sunt in medical...pt ca imi sunteti f dragi si pt ca in timp va "simt" ca niste adevarate "prietene virtuale".

Andanu m-am simtit prea bine ieri.Abia ce am inceput alta terapie si s-a imbolnavit "tanti"asa ca ieri a trecut ziua cu stat in pat si...strans din dinti.Si m-am mai si enervat pe unele colege-"prietene" care cand altii isi rup oasele pt ele sunt multumite iar cand nu mai poate "omu" isi aude vorbe ca unii lucreaza si altii n-au nimic si stau acasa.

Diana soferitza,pup dulce mamica si puiutzii frumosi.

Claudia,bine ca "doar" s-a tinut dupa voi,mie mi s-a intamplat sa mearga in spatele meu cu...furtunasul scos din pantaloni facandu-si....lucru manual.Ce spaima am tras si eu!!!

Violeta,pai nu mai e mult si poate reusesti si tu sa te odihnesti.Ai grija de tine

Louisea,concediu placut.

Mik, si iti doresc o viatza luuuuuuuunga si frumoasa,satatate,impliniri si bucurii alaturi de cei dragi tie.

Pup si celelalte fete si fug sa bag praji' la cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Carmen,eu iti dau la schimb unu' de pepene galben cu lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Mik la multi ani ,multa sanatate si sa ai parte numai de lucruri bune

Toata noaptea m-am foit,am o durere de burta de imi vine sa imi dau palme si sunt super umflata cu rusii pe cap si ma simt tare naspa.

Carmen ma bucur ca totul a decurs bine si ca puiul a reluat repede joaca.

Zuzi ce iti mai face soacra si asa de mult imi place ca esti activa.

Dordia bafta la condus.

Anda tin pumni sa aveti vreme frumoasa azi la petrecere.

Cuscra tacerea ta nu imi suna a bine.

Revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput