Nou stil de viatza (216)
Raspunsuri - Pagina 14
tumpi spune:
Salutare trupa
Azi am fost libera dimineata,m-am trezit si eu la 9 si m-am apucat de treaba.Am copt niste vinete, am strans putin prin casa, am frecat covorul, am spalat covorasul de il am pe hol, am fost putin la cumparaturi si acum am zis sa intru sa va salut.
Carmen, sper ca puiutul este ok dupa operatie,asteptam vesti.-ici
Delia, nu stiu cum rezisti la caldura de acolo,eu la 30 de gr cat sunt acum afara simteam ca ma topesc, abia asteptam sa intru in casa.
Crys, LA MULTI ANI! pt sotul tau, sa fiti fericiti.
Anda, concediu?Cei ala, cu ce se mananca?
Claudia, da stiu ca ai numai peripetii.Apropo ca voiam sa te intreb, ce aspirator ti-ai luat.Eu am un DIRT DEVIL, da nu-mi place cum aspira,plus ca as vrea unul vertical sa-mi ocupe mai putin spatiu.De tentat m-ar tenta un Vorwerk,da din pacate nu-mi permit acum sa dau 500e pe unul.
Marilena,nimeni nu cred ca zice ca esti dusa cu pluta,e normal sa fie aca, tu iti doresti ceva si ai vrea sa fiti amandoi pe aceeasi lungime de unda.Las ca pleci in tara si iti lipeszesti putin gandurile si vei sti ce ai de facut pe mai departe.
Fug acum sa fac niste ardei umpluti ca sa aibe al meu cand vine de la munca , ca eu peste 2 ore plec si nici mancarea nu am terminat-o.
O zi frumoasa va urez.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Delidana spune:
Tumpi, spor la facut mincare. Si mie imi plac ardeii umpluti, cu iaurt sau smintina.
Madelaine, sa-ti fie de bine.
Gusta, am inteles cum sta treaba. Sper sa ajungeti la o cale comuna.
Auzisem eu mai demult de un "exfoliator natural", si anume faina de porumb. Am incercat-o si eu azi, inainte sa ma epilez. Pot sa spun ca e foarte bun, lasa o piele fina si e mai puternic decit ce foloseam eu pina acum, mai ales daca insisti. E clar ca de acum inainte nu mai dau banii pe tot felul de creme exfoliatoare, ci ramin la porumbul meu. Voi ati incercat asa ceva?
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Fa mai bine cu zatz de cafea, ca inlatura si celulita in timp...
Mephala, ma gandesc la voi....
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Delidana spune:
quote:
citat din mesajul lui Tzuni
Fa mai bine cu zatz de cafea, ca inlatura si celulita in timp...
Mephala, ma gandesc la voi....
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Si sa ma apuc acum de fiert cafea, aruncat lichidul si folosit zatul?
Mai bine ramin la porumbul meu ca e mai simplu. Cit despre celulita, se reduce si cu sport doar ca trebuie sa-mi misc fundu'. Da chiar, tu iti facusei abonament la sala, mai mergi?
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Intrebare de baraj.
Cred ca ma duc in pat ca nu-mi place sa vorbesc singura. Ieri am inceput o carte de Stephen King; e ca si cum as revedea un vechi prieten.
Zuzilici spune:
quote:
citat din mesajul lui violeta70
Buna fetelor!
Zuzi asa este, mi-a spus si doctora ca s-ar putea sa-mi dea pofta de mancare. Asta este, mai am o cutie si termin cu ele.
Pupici
Violeta la cat esti de stresata la servici e posibil sa vina si de-acolo pofta de mancare. Eu nu-ti doresc decat sa ai in curand doar simptomele unei .
Bafta cu coronitza dentara si s-auzim de-o promovare dupa sedinta de luni. [/blue]
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
citat din mesajul lui hcclara
Zuzi, multumesc frumos, mai spune-ne ceva de voi, cum sunteti?
Claudia
Claudia tu m-ai lasat masca cu patania pe care ati avut-o in oras. Sincer mie nu mi s-a intamplat niciodata, dar daca si surioara ta arata la fel de bien ca si tine... nici nu-i de mirare. Poate tipul chiar o placea. Sincer eu iti dau un sfat: Cea mai buna defensiva e atatcul. Asa ca daca va mai fi vreo data viitoare in cel mai aglomerat loc posibil intreaba-l ferm de ce te urmareste si daca te cunoaste de undeva.
Noi suntem ok, acasa sunt in verva mare ca am party sambata pentru sot si deja nu stiu de unde sa mai imprumut/cumpar ceva timp.
Weeknd placut iti dorec.
ZIETGEIST
Zuzilici spune:
quote:
citat din mesajul lui louisea
[font=Comic Sans MS]Eu am trecut sa va salut. Maine plecam in concediu pt cateva saptamani Ne auzim la intoarcere (ca nu-mi iau laptopul cu mine ;)
Draga Lou distractie placuta si sper sa reusesti sa te rupi de "realitate" asa cum am facut-o si eu in Cuba.
Unde plecati?
ZIETGEIST
Zuzilici spune:
quote:
citat din mesajul lui justasmallkiss
Un ,o si o pt fiecare.Va doresc un weekend placut.
Poze:http://community.webshots.com/user/Hanna_26
IoAnA
Te si noi si-ti uram weekend placut. Ce program aveti?
ZIETGEIST
Zuzilici spune:
quote:
citat din mesajul lui madelaine77
Neata natiune!
Ioana, multumim de cafeluta. Am vazut ca a scris cineva ca se bucura ca te citeste in fiecare zi. Sincera sa fiu si eu. Stiu ca intr-o perioada intrai foarte rar si tare mult imi lipseai.
l toata gasca
Ma bucur ca ma citesti. Ce program ai in weekend?
ZIETGEIST