Unde gasesc o familie defavorizata care sa merite?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

printesa roz,

off topic ,in ce oras locuiesti in germania?

http://fr.youtube.com/watch?v=wQAthxUjkpY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Dau din ras in plans dar mai mult in ras;daca nu as cunoaste persoanele are ma acuza de "sclavagism" as da in plans mai mult.
Una peste alta este clar ca o idee a sotului meu pe are am pus-o aici in speranta ca o sa gasesc pe cineva care a mai facut asa ceva, s-a transformat intr-un dialog unde sunt combatante, care, maine daca ar fi alegeri, cert ar aduce comunismul in aceasta tara cu formula "Jos exploatatorii!".
Nu conteaza,eu poate o sa-mi vand pamantul, sau poate nu, si "defavorizatii"vor lua drumul Spaniei.Sa-i exploateze ei!
Bun o sa ziceti ca acolo primesc bani,da dar si noi suntem tara europeana si in curand o sa ne platim si noi muncitorii agricoli ca acolo, numai ca poate vor iesi mai in castig aici,pt. ca ACOLO PLATESC PT. CHIRIE si stau departe de familie.
De aceea eu cred ca ar trebui sa-si expina parerile mai ales cei care poate se gasesc in situatia mea si nu cei care au(numai ei stiu ce!)ceva impotriva mea in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

quote:
citat din mesajul lui ionica

printesa roz,

off topic ,in ce oras locuiesti in germania?

http://fr.youtube.com/watch?v=wQAthxUjkpY

Off-Topic: Ionica, locuim in Karlsruhe Kreis (Linkenheim), tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

S-au scris si multe lucruri pertinente. De ce nu raspunzi la ele? Presupun ca razboaiele le porti oricum si pe la alte topice. Atat timp cat totul e imbalmajit de tine nu se intelege decat ca vrei sa fii boiereasa si cand mergi la casa de vacanta sa fie rosia coapta pe vrej, poamele in pom si praful sters.

La saracia din Romania probabil o sa gasesti pe cineva sa stea in conditiile tale. Da si tu anunt in Libertatea ca o sa ai oferte garla. E genul de ziar citit de targetul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
citat din mesajul lui b.nica

Dau din ras in plans dar mai mult in ras;daca nu as cunoaste persoanele are ma acuza de "sclavagism" as da in plans mai mult.
Una peste alta este clar ca o idee a sotului meu pe are am pus-o aici in speranta ca o sa gasesc pe cineva care a mai facut asa ceva, s-a transformat intr-un dialog unde sunt combatante, care, maine daca ar fi alegeri, cert ar aduce comunismul in aceasta tara cu formula "Jos exploatatorii!".
Nu conteaza,eu poate o sa-mi vand pamantul, sau poate nu, si "defavorizatii"vor lua drumul Spaniei.Sa-i exploateze ei!
Bun o sa ziceti ca acolo primesc bani,da dar si noi suntem tara europeana si in curand o sa ne platim si noi muncitorii agricoli ca acolo, numai ca poate vor iesi mai in castig aici,pt. ca ACOLO PLATESC PT. CHIRIE si stau departe de familie.
De aceea eu cred ca ar trebui sa-si expina parerile mai ales cei care poate se gasesc in situatia mea si nu cei care au(numai ei stiu ce!)ceva impotriva mea in general.

Ba nu B.nica.Explotatorii erau comunistii.Se muncea pe mancare.Cu ratia.
Hai si pe cate o dacie...dar in situatii exceptionale,vrednice,la o adica.
Si ca sa vezi chestie si comunistii dadeau case dar trebuia sa fii vrednic si sa muncesti.Io-te dom´le ce coincidenta!
Dar de CAP iti aduci aminte? Intreb asa doar,in treacat...
Daca propuneai pe fata o afacere clara,se chema capitalism.Adica cam ce vor vocile astea ´´contra´´ sa sublinieze.

In fine..ia uite ce am bolduit din mesajul tau!
Bravo,asta e solutia si ai gasit-o singura! Bravo bravo de trei ori.
Plata muncilor agricole,plata in BANI si nu altceva.Incet incet ne dam pe brazda...

EDIT ca tot uit:
situatia descrisa de Ionica este cu totul alta.Nu se compara nici pe departe cu ce-si doreste B.nica.

Mergi la inceput

Clover ma faci sa cred ca ma urmaresti pe forum si chestia cu boieroaica te face solidara cu "Jos exploatatorii!".
Atata timp cat bunica mea a fost dusa la beci in '62 ca sa-si dea pamantul la CAP,pamant obtinut hectar cu hectar cu multa truda de la dus pe bunicul in pamant,cand rude din partea tatalui si-au pierdut viata pt. ca erau considerati boieri,aflati ca ma flatati daca ma considerati "boieroaica"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Hai mai sa fim seriosi!Deschide fata un subiect si despicati firul in 4,o intoarceti pe toate partile,o faceti in toate felurile...E normal???De fapt asa se ajunge cu fiecare subiect mai nou...Si pana la urma a primit raspunsul la intrebare???NU.Unde poate gasi o familie???.Eu cred ca ar fi trebuit sa raspundem la ce a intrebat nu sa incepem sa cercetam ce avere are,ce urmareste,daca ii va plati...asta se vor intelege ei,ce va intereseaza pe voi???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu prea retin id-uri decat daca ma calca cineva acut pe nervi sau scrie foarte mult si devine viaipi.

Pai unde-i gaseste? Evident cu nu pe net. Trebuie sa vorbeasca cu lumea la tara ca din vorba in vorba se afla si sa dea anunturi in ziarele citite in mediile respective, nu in Saptamana Financira.

Ce vroia ea era sa intrebe daca cineva de aici nu cunoaste pe cineva intr-o asemenea situatie. Si de aici pentru ca si-a pus problema public pe net lumea s-a dat cu parerea ca nu e facere de bine, e afacere. Si daca cineva de aici ar cunoaste pe cineva normal ca ar vrea sa stie conditiile inainte sa vorbeasca cu familia respectiva.

b.nica, daca ai avea chef de discutii serioase ai discuta.

In discutii politice nu ma bag ca n-are sens si n-aveam nimic cu bunicii tai sau ascendenta ta ci doar cu pretentiile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
citat din mesajul lui Clover

Nu prea retin id-uri decat daca ma calca cineva acut pe nervi sau scrie foarte mult si devine viaipi.

Pai unde-i gaseste? Evident cu nu pe net. Trebuie sa vorbeasca cu lumea la tara ca din vorba in vorba se afla si sa dea anunturi in ziarele citite in mediile respective, nu in Saptamana Financira.

Ce vroia ea era sa intrebe daca cineva de aici nu cunoaste pe cineva intr-o asemenea situatie. Si de aici pentru ca si-a pus problema public pe net lumea s-a dat cu parerea ca nu e facere de bine, e afacere. Si daca cineva de aici ar cunoaste pe cineva normal ca ar vrea sa stie conditiile inainte sa vorbeasca cu familia respectiva.

b.nica, daca ai avea chef de discutii serioase ai discuta.

In discutii politice nu ma bag ca n-are sens si n-aveam nimic cu bunicii tai sau ascendenta ta ci doar cu pretentiile tale.

Ei,Clover, pai e clar ca b.nica nu are chef sa discute serios ´problema´´.Cu doar cateva cuvinte ar putea repara interventiile gresite,dand informatii clare si concise.
Dar nu...B.nica deschide un subiect intr-o ureche,cu titlu din start aiurea ´´nevoiasi care sa merite´´ apoi vorbeste in doi peri,sta,citeste postarile si eventual isi scuipan-n san.(la figurat)

Deci nu e serioasa treaba.E asa, apa de ploaie,o idee,o iluzie...o maslina..
Nu vezi ca la fiecare pagina b.nica se razgandeste?Mai adineauri zicea ceva de plata muncii agricole....total opus la cea ce pomenea ea la inceputul subiectului.
Poate peste o saptamana aflam ca s-a mutat acolo.

Mergi la inceput

Lady J,pe langa intepaturile care mi le adresezi la toate postarile mele in postul de aici daca ai fi in situatia mea cum ai proceda?
Adica daca ai avea o bucata de pamant, ai vrea sa o pastrezi ca sa nu ajunga parloaga si nu mai vorbesc de familia defavorizata,tu ce ai face ?Desigur ma astept la un raspuns civilizat si care sa nu se transforme ca de cele mai multe ori cand vezi nick-ul, meu in zeflemea.

Mergi la inceput