Unde gasesc o familie defavorizata care sa merite?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
citat din mesajul lui b.nica

Lady J,pe langa intepaturile care mi le adresezi la toate postarile mele in postul de aici daca ai fi in situatia mea cum ai proceda?
Adica daca ai avea o bucata de pamant, ai vrea sa o pastrezi ca sa nu ajunga parloaga si nu mai vorbesc de familia defavorizata,tu ce ai face ?Desigur ma astept la un raspuns civilizat si care sa nu se transforme ca de cele mai multe ori cand vezi nick-ul, meu in zeflemea.

nu ma cheama ladyJ dar pina si eu tin minte ca ti-a spus chiar de la inceput ca in situatia asta ar trebui sa angajezi pe cineva...chiar ti-a detaliat raspunsul.dar se pare ca pentru tine e degradant sa platesti pe cineva...))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Daca vorbim despre dorinta ta de a pastra locul curat si lasam la o parte facerea de bine, iti spun cum am procedat eu: am dat in folosinta terenul unei vecine care cultiva de toate si intretine pomii. De doua ori pe an o platesc sa faca o curatenie generala si ocazional cand vreau sa merg acolo platesc sa stearga praful, un aspirator si schimbat asternuturi. Inainte de a folosi ea gradina plateam ocazional pe cineva sa coseasca (nu de alta dar gaseam serpi).
Din productia de acolo nu iau decat fructe (mananc acolo, nu car acasa).

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
citat din mesajul lui J G

Daca vorbim despre dorinta ta de a pastra locul curat si lasam la o parte facerea de bine, iti spun cum am procedat eu: am dat in folosinta terenul unei vecine care cultiva de toate si intretine pomii. De doua ori pe an o platesc sa faca o curatenie generala si ocazional cand vreau sa merg acolo platesc sa stearga praful, un aspirator si schimbat asternuturi. Inainte de a folosi ea gradina plateam ocazional pe cineva sa coseasca (nu de alta dar gaseam serpi).
Din productia de acolo nu iau decat fructe (mananc acolo, nu car acasa).

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

De fapt recunoaste ca te roade invidia ca nu ti-a venit ideea cu familia vrednica de nevoiasi....
Apropo, vecina care a luate terenul in folosinta plateste si impozitul pe proprietatea TA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Poi ce familie defavorizatava vrea sa lociuasca acolo unde,ca sa faca ceva are nevoie de bani,ca de aia e defavorizata.Mai bine platesti pe cineva sa se mai ocupe de ea,la saptamana.

Ionica ,poi ptr atata lucru pe care il ceri,ma duc eu la casa ta de pe insulamai ales ca tu platesti tot

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Se vede ca nu stiti ce doresc sau nu vreti sa aratati ca stiti;nu doresc sa profit de pe urma nimanui;daca cineva se arata interesat ca din munca lui sa aibe ce manca el si familia lui fara sa fie indatorati de plati legate de taxe(aici ca sa rezolvam dilema,cei 10-20 RON/an am sa-i platesc eu)sau chiria pe locuinta si pamantul lucrat;desigur, daca realizeaza profit si eu nu beneficiez,credeti ca trebuie sa-l platesc tot eu taxele pe profit?
Daca ma puteti ajuta indicandu-mi o astfel de familie,modalitatea care sa ma ajute sa o gasesc, sau imi puteti oferi o alta varinta,va multumesc,daca nu, eu consider rea vointa orice postare care face speculatii pe acest subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:

Lady J,pe langa intepaturile care mi le adresezi la toate postarile mele in postul de aici daca ai fi in situatia mea cum ai proceda?
Adica daca ai avea o bucata de pamant, ai vrea sa o pastrezi ca sa nu ajunga parloaga si nu mai vorbesc de familia defavorizata,tu ce ai face ?Desigur ma astept la un raspuns civilizat si care sa nu se transforme ca de cele mai multe ori cand vezi nick-ul, meu in zeflemea.

B.nica eu ti-am raspuns civilizat de vreo 5 ori pana acum.Dar hai ca mai spun odata,in ciuda zemflemitatii mele,ok?

Uite ce as face eu:
-mi-as scoate din minte ideea initiala.
-as cauta o familie(sau cativa oameni,unul,doi) pe care sa-i ´´angajez´´sa aiba grija de tot ce am eu acolo,sa curete gradina de buruieni,sa pastreze casa curata,cam ce e de facut in gospodarie.
-le-as spune ca eu vreau legume din gradina mea.As cumpara tot ce trebuie,pentru ca oamenii sa-mi puna rasadurile si sa aiba grija de ele.
astfel as avea urmatoarele avantaje:
-casa si gradina ingrijite
-legume si fructe proaspete

Angajatii mei ar avea urmatoarele avantaje:
-ar fi recompensati finaciar pt munca depunsa(se discuta exact)
-le-as da voie sa-si ia fructe din pomii fructiferi
-le-as propune sa locuiasca acolo,(avantaje de ambele parti)

Cam asta as face eu pe scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

b.nica, punctul de start e in sat, printre vecini. Ei te pot ajuta cel mai bine, ei pot sa arunce si o privire cat nu sunteti voi acolo pana va hotarati cum va invartiti. Si dupa ce vorbesti cu vecinii vorbeste si cu preotul din sat, te mai pui la curent cu cine si ce. Si mai vezi dup-aia. Daca am zis de trei ori ca networkingul trebuie sa il incepi in alta parte decat pe internet oare citesti macar o data? Tu trebuie sa afli care e situatia la fata locului, nu ce credem noi niste intelectuale de la capatul alalalt al cablului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Cred ca v-ati aruncat cu presupunerile si nici n-ati mai dat pe la "tara" de multicel.
Ce doreste b.nica (mai putin partea cu platitul impozitului/taxelor) este foarte realizabil.
Eu stiu pe cineva care a cunoscut o familie care statea intr-un grajd parasit al unui CAP. O familie tanara, fara prea multa carte, doi copii la un camin, altul de 3 ani acasa dar care era subnutrit si vai de el, plin de paduchi shi alte minuni, iar ea era gravida iar.
I-a dus la el la ferma, le-a dat o casuta de doua camere mobilata si cu utilitati, si ei se ocupa de animale si cu paza.
Le duce mancare de la oras pt ca la ferma sunt destul de izolati.
Toata lumea e fericita, si-au luat copiii acasa, au mai facut inca unul dar apoi "Doamna" a dus-o la doctor si i-a montat sterilet....etc.

Eu zic b.nica sa mai cauti pe acolo prin sat ca imposibil sa nu gasesti pe cineva. Si pana la urma nu e exclus ca cei care vin sa stea in casa ta sa-si gaseasca macar unul dintre ei o slujba de paznic, ceva.....ca sa faca rost de bani. fara un venit in bani cam greu sa traiasca cineva ca doar nu poti manca numai gain, rate si fructe din livada. Le mai trebuie si o haina, incaltaminte, lemne de foc, trebuie sa plateasca lumina....etc

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:

Ori as angaja pe cineva sa aiba grija de tot,ori m.as muta acolo!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
citat din mesajul lui ina_nz

Cred ca v-ati aruncat cu presupunerile si nici n-ati mai dat pe la "tara" de multicel.
Ce doreste b.nica (mai putin partea cu platitul impozitului/taxelor) este foarte realizabil.
Eu stiu pe cineva care a cunoscut o familie care statea intr-un grajd parasit al unui CAP. O familie tanara, fara prea multa carte, doi copii la un camin, altul de 3 ani acasa dar care era subnutrit si vai de el, plin de paduchi shi alte minuni, iar ea era gravida iar.
I-a dus la el la ferma, le-a dat o casuta de doua camere mobilata si cu utilitati, si ei se ocupa de animale si cu paza.
Le duce mancare de la oras pt ca la ferma sunt destul de izolati.
Toata lumea e fericita, si-au luat copiii acasa, au mai facut inca unul dar apoi "Doamna" a dus-o la doctor si i-a montat sterilet....etc.

Eu zic b.nica sa mai cauti pe acolo prin sat ca imposibil sa nu gasesti pe cineva. Si pana la urma nu e exclus ca cei care vin sa stea in casa ta sa-si gaseasca macar unul dintre ei o slujba de paznic, ceva.....ca sa faca rost de bani. fara un venit in bani cam greu sa traiasca cineva ca doar nu poti manca numai gain, rate si fructe din livada. Le mai trebuie si o haina, incaltaminte, lemne de foc, trebuie sa plateasca lumina....etc

Ina

la un teren atat de mare,munca multa,etc....crezi ca mai e loc si de alt serviciu?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput