ENDGAME - sau jocul lor cu viata noastra
Raspunsuri - Pagina 9
b.nica spune:
Aqvarius,am deviat putin discutia ,nu din lipsa de respect pt. tine,ci pt. ca era dus subiectul in derizoriu si orice subiect de acest fel va fi dus intotdeauna in derizoriu de persoane mai mult sau mai putin avizate.
Raspunsurile la intrebarile tale si cele pe care ni le punem noi toti, se gasesc in informatie si in procesarea ei.De aceea tot ce apare trebuie citit si analizat.
Exista multe intentii de dezinformare, dar si prejudecatile sunt daunatoare.
Eu sunt credincioasa si ma consider protejata de credinta mea care nu o data mi-a indicat ce cale sa apuc.Daca nu as avea credinta ca sunt protejata de Dumnezeu as fi f. speriata si dezorientata.
Andrada spune:
Aquariuspro eu am inteles din mesajul tau ca extraterestrii vor sa ne omoare pe rind cu rosii neorganice e corect asa?
Eu nu inteleg cum poate o firma sa faca bani pe noi daca sintem mai putini? Adica ne vind la piese de schimb, cui? daca sintem din ce in ce mai putini? Ca o lectie de economie primara spune ca "the more the merrier" Ca eu daca as fi firma de alimente as vrea sa fie mai multi oameni ca sa vind mai mult (dat fiind cantitatea de mincare pe om e cit de cit constanta). Cit despre firmele farmaceutice cum sa testeze vaccinul de malarie in Elvetia care n-a mai avut malarie din secolul opshpe? E normal ca il vor testa in Africa. Cum nu pot testa medicamente ptr colesterol marit in Madagascar ca aia mai greu pacatuiesc cu filet mignon,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
xenocid spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Aqvarius,am deviat putin discutia ,nu din lipsa de respect pt. tine,ci pt. ca era dus subiectul in derizoriu si orice subiect de acest fel va fi dus intotdeauna in derizoriu de persoane mai mult sau mai putin avizate.
Daca pânä aici discutia a fost dusa in derizoriu, acum ca am aflat legatura dintre pufuleti, supozitoare, constitutia UE, extraterestii (nu mai putin de 57 de specii), Papä si antigravitatie, tu unde crezi ca sintem B.nica pe o scara a ridicolului de la 1 la 100?
Roxana dupa ultimul tau post mie imi pare sincer, sincer räu de tine si de lumea in care tu crezi ca träiesti.
Câteodata bufnitele chiar sint ce par a fi!
Alin
b.nica spune:
Xenocid ti-ai luat temperatura?Sigur nu ai probleme?
Este prima oara cand citesc un mesaj uman de la tine!
Pe mine bufnitele m-au fascinat de cand ma stiu dar din pacate mi s-au aratat nu tocmai in momente potrivite!
Andrada eu sunt mare consumatoare de rosii;pana anul acesta am suferit de pofta dupa rosiile din gradina numite popular:"inima de bou".acum au aparut unele care par caricaturi ale acelora mentionate mai sus si cu gust apropiat dar nu aceleasi.
Acum inteleg comentariile prietenilor care locuiau in strainatate ca gustul legumelor de aici nu-l gasesc niciunde.
Am inceput o campanie de achizitionare a unor seminte traditionale care sa mi le cultiv de anul viitor.
Andrada spune:
quote:
Pe mine bufnitele m-au fascinat de cand ma stiu .........
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
aquariusrpro spune:
quote:
Acum inteleg comentariile prietenilor care locuiau in strainatate ca gustul legumelor de aici nu-l gasesc niciunde.
Am inceput o campanie de achizitionare a unor seminte traditionale care sa mi le cultiv de anul viitor.
Eu lucrez foarte mult cu turisti straini. Sunt fascinati de mancarea de la noi, de legume si fructe, de gustul lor. Am avut un grup de agronomi scandinavi acum un an si ceva. Traseul lor a fost ceva mai lung prin tara; ne-am oprit prin multe sate, in piete si ma tot puneu sa le traduc oamenilor: "sa nu renuntati la semintele romanesti, sa nu renuntati la ele, sunt legume / fructe adevarate. Gasiti-va familii pe care sa le aprovizionati cu legume si fructe. Ca un fel de retea". La Suceava ne-am oprit la un institut unde se stocheaza seminte traditionale; daca mai tin bine minte, de la acel institut se pot lua gratuit cantitati foarte mici de seminte diverse, apoi le inmultesti singura. DAca te intereseaza, sa-mi un PM si intreb o prietena ( pe care o ajut la o traducere ref un studiu de biodiversitate) unde este institutul si cum se intra in legatura cu ei.
sirimie spune:
Mai dar la comploturile pentru manipularea prin media nu s-a gindit nimeni? In care unii "lupta" pentru spalarea creierelor, pentru a-si atinge scopuri oculte nu neaparat de exterminare ci de putere/bogatie?
Eu personal sustin ca exista!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
b.nica spune:
Sirimie,media este impartita si aservita atat de stufos, ca nici nu mai poti sa-ti dai seama pe cine avantajeaza.
De ce crezi ca au aparut ca ciupercile dupa ploaie atatea tv-uri de stiri?
Victoria spune:
Am citit primele pagini, recunosc ca nu si ultimele... Sincer nu prea cred in teorii ale conspiratiei...Am lucrat pentru o multinationala care intr-adevar vroia sa produca cat mai mult, pentru cat mai multi..." Mancare abundenta pentru toti" era ideea, ca sa se elimine subnutritia.
Insa pe mine sincer ma ingrijoreaza suprapopularea planetei. Nu sunt de acord cu eliminarea&restrictionarea pe motive de saracie, rasa sau orice altceva, dar intr-un vis SF imi imaginez ca omenirea va gasi cumva o solutie sa isi mentina numarul asa incat sa nu se autodistruga, si odata cu ea, si Pamantul.Milioane de hectare au fost arse si defrisate pentru extinderea agriculturii, acum le mananca eroziunea si desertul. Si nu numai " la ei, acolo" ci si la noi, in sud, a inceput un proces de desertificare.
Eu sunt f. ecologista, asa ca sincer recunosc ca soarta Pamantului si a vietuitoarelor sale ma preocupa in aceeasi masura cu a speciei umane, pentru care am din ce in ce mai putin respect, vazand cum ne batem joc de tot si de toate...
V
Victoria spune:
Am mai citit penultima pagina...e drept ca au murit milioane de copii din tarile sarace, pt. ca ajutoarele FAO si ale altor organizatii s-au diminuat.Si pe mine ma socheaza imaginile cu copiii aia scheletici, pline de bube acoperite de muste.
Iertata-mi fie intrebarea, dar de cate ori ii vad, ma intreb: femeia aia de ce a decis sa mai faca inca un copil daca nu are cu ce sa-i hraneasca pe aia pe care ii are deja??? Nu poti sa faci un copil cu gandul ca ti-l hraneste FAO, UNICEF sau mai stiu eu cine...Mi se pare un act de cruzime sa concepi o fiintza care stii sigur ca va trai la limita subzistentei.
V