ENDGAME - sau jocul lor cu viata noastra
Raspunsuri - Pagina 10
speed spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Iertata-mi fie intrebarea, dar de cate ori ii vad, ma intreb: femeia aia de ce a decis sa mai faca inca un copil daca nu are cu ce sa-i hraneasca pe aia pe care ii are deja???
in marea majoritate a cazurilor din pacate nu e decizia femeii sa faca un copil...femeile sunt abuzate,violate,mutilate si nu pot face prea mare lucru...iar acces la contraceptie nu stiu cite au...
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by speedquote:
Originally posted by Victoria
Iertata-mi fie intrebarea, dar de cate ori ii vad, ma intreb: femeia aia de ce a decis sa mai faca inca un copil daca nu are cu ce sa-i hraneasca pe aia pe care ii are deja???
in marea majoritate a cazurilor din pacate nu e decizia femeii sa faca un copil...femeile sunt abuzate,violate,mutilate si nu pot face prea mare lucru...iar acces la contraceptie nu stiu cite au...
Da,problema principala o constituie ne-informarea.In ciuda numeroaselor organizatii de binefacere care activeaza acolo,foarte putine se gandesc la educarea maselor legat de contraceptie.Cele mai multe se axeaza pe hrana si ingrijirea copiilor,iar mamele sau femeile in general sunt lasate asa...sa mai faca copii.
Chiar daca s-au facut cunoscute contraceptivele,ele sunt inca privite cu neincredere di fara srriozitatea cuvenita.Si daca mai vine si vreun reprezentant al bisericii sa-i binecuvanteze,pot spune adio contraceptivelor,´´marca diavolului´´.
Victoria spune:
Stiu ca multe din acele femei sunt abuzate...Dar nu cred ca milioane din copiii din tarile sarace sunt nascuti toti in urma batailor si violurilor. E si o mare doza de inconstienta si, scuze, prostie...Il faci, ii dai drumul in lume si apoi Dumnezeu ( sau FAO, sau WHO, sau UNESCO) cu mila...Si cand moare de foame, dai vina pe americani ca au redus ajutoarele...
V
Edit: nu vreau sa fiu inteleasa gresit..dar nu sunt de acord cu aducerea pe lume a unui copil la intamplare, atunci cand poti decide asta, fara sa te ingrijoreze soarta lui dupa aceea. Am multe prietene cu copii foarte frumosi si educati, si pe toate le-am intrebat de ce nu mai fac ( al 2-lea, al 3-lea, dupa caz...).Toti imi raspund ca vor sa le asigure conditii bune celor pe care ii au, si vor mai face daca vor avea posibilitati.Nu se gandesc la ajutoare din partea oricui altcuiva.
speed spune:
victoria,eu sper ca tu nu compari prietenele tale cu copii frumosi si educati cu femeile alea nenorocite...femeile alea n-au pic de educatie (si nu e vina lor),traiesc mai rau ca animalele...eu nu m-as grabi sa le blamez...si ca sa vezi ca nu exista comparatie intre lumea ta si lumea lor iti dau un exemplu: in africa de sud (si poate si in alte parti) fetitelor mici li se scot dintii din fatza (dinti permanenti) ca sa se faciliteze raportul sexual oral si astfel sa se incerce sa se previna un raport sexual vaginal ce s-ar putea solda cu o sarcina la virste mici...compara tu asta cu metodele de contraceptie ale prietenelor tale si cu resursele de care dispun cele 2 categorii...
b.nica spune:
quote:
Originally posted by speed
victoria,eu sper ca tu nu compari prietenele tale cu copii frumosi si educati cu femeile alea nenorocite...femeile alea n-au pic de educatie (si nu e vina lor),traiesc mai rau ca animalele...eu nu m-as grabi sa le blamez...si ca sa vezi ca nu exista comparatie intre lumea ta si lumea lor iti dau un exemplu: in africa de sud (si poate si in alte parti) fetitelor mici li se scot dintii din fatza (dinti permanenti) ca sa se faciliteze raportul sexual oral si astfel sa se incerce sa se previna un raport sexual vaginal ce s-ar putea solda cu o sarcina la virste mici...compara tu asta cu metodele de contraceptie ale prietenelor tale si cu resursele de care dispun cele 2 categorii...
Speed nu cred ca se intampla asa ceva!
Unde sunt organizatiile internationale?
Daca asa este, Teoriile conspiratiilor le voi accepta fara rezerve,poate Xenocid sa se dea cu fundul de pamant!
speed spune:
b.nica,pina sa vina organizatiile internationale am putea incepe prin a ne revizui atitudinea proprie.nu pretind,doamne fereste,sa nu ne putem da cu parerea asupra situatiei din africa decit daca am fost voluntari acolo dar in schimb pretind sa nu catalogam persoane drept proaste si iresponsabile atita timp cit n-avem nici cea mai mica idee despre situatia in care se afla.si sper ca data viitoare cind vom mai vedea la tv (unde altundeva ) o tinara africana fara dintii din fatza sa nu o facem proasta si inconstienta fiindca a mincat prea multe dulciuri...
iar treaba cu mijloacele de contraceptie e un aspect minor,sunt atitea alte situatii care noua ni se par de neimaginat si de netrait dar pentru altii reprezinta viata de zi cu zi.
Victoria spune:
Speed, eu nu traiesc sub un clopot de sticla, cu prietene frumoase si copii superbi...Stiu ce se intampla acolo, nu am pus intrebari retorice.Am fost si in Africa, i-am vazut... Stiu ca o duc greu, i-am vazut incaltati in pet-uri de plastic turtite si legate cu sarma. Ce e drept, nu am vazut femei fara dinti in fatza, dar nu te contrazic fara sa ma documentez. Stiu si de alte metode barbare de a preintampina orice fel de placere sexuala pentru o femeie...Nu-mi place ca sunt tratati ca fiinte inferioare, caci nu sunt, sunt la fel de frumosi si inteligenti ca orice alt om. Vroiam sa spun , insa, ca mi se pare cel putin proasta decizia de al face al 7-lea sau 8-lea copil cand primii 6-7 mor deja de foame...
V
speed spune:
victoria,parerea mea e ca decizia nu le apartine lor in totalitate dar asta e parerea mea in urma experientelor mele...dar hai sa presupunem ca ar fi decizia lor si ar face copiii doar de dragul ajutoarelor nu stiu cui...pai hai atunci sa vedem ce decizii iau si alte femei...aici in Irlanda sistemul social de ajutorare e destul de dezvoltat (nu se rezuma la un pumn de orez sau la un vaccin antimalarie) iar mamele singure beneficiaza de el din plin.sunt nenumarate adolescente care fac un copil doar ca sa primeasca o casa pe numele lor si ajutor de la stat.asta in primul rind fiindca vor sa scape (la propriu) de casa parinteasca(nici nu am pretentia sa-mi pot inchipui ce se petrece in acea casa parinteasca).si apoi continua sa faca copii ca sa se poata intretine.adica eu si sotul meu muncim toata ziua ca sa ne platim ratele la casa si platim cu bani grei persoane straine ca sa aiba grija de copilul nostru cit noi suntem la lucru iar pentru altii ajunge sa faca un copil,sa nu munceasca si sa beneficieze de casa si masa de la stat (si implicit de la mine,care platesc taxe).au fost si mai mai sunt nenumarate discutii,dezbateri,certuri pe tema asta(aici in irlanda ma refer).cu toate astea,eu declar cu mina pe inima ca nu as dori sa fiu in pielea celor ce ajung sa recurga la a fi mame la 15-16 ani doar pentru a scapa de acasa si a primi ajutor de la stat si as plati dublu taxe cit platesc acum daca asta ar asigura ca macar copiii lor sa nu fie nevoiti sa recurga la asemenea masuri.
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Aqvarius,am deviat putin discutia, nu din lipsa de respect pt. tine,ci pt. ca era dus subiectul in derizoriu si orice subiect de acest fel va fi dus intotdeauna in derizoriu de persoane mai mult sau mai putin avizate.
Raspunsurile la intrebarile tale si cele pe care ni le punem noi toti, se gasesc in informatie si in procesarea ei.De aceea tot ce apare trebuie citit si analizat.
Exista multe intentii de dezinformare, dar si prejudecatile sunt daunatoare.
Nu m-am gandit la lipsa de respect, stiu comunitatea de ceva ani ( cred ca vreo 5) si am apreciat intotdeauna diversitatea de pareri.
Pur si simplu inca ma intreb ce si cum. Nu cred nici o teorie in defavoarea alteia, ma uit la toate informatiile pe care le gasesc, la cum combina alti oameni informatiile intr-un tablou mai mare si ma straduiesc sa demolez ce spun ei. Dar inainte de asta, verific informatiile. Cumva, posibilitatea ca o politica de depopulare sa existe, mi-a adus aminte de reactia mea de respingere referitor la informatiile legate de "disclosure project". Am aflat de Disclosureproject.com in 2002 ( avantajul accesului la broadband) si am ras vreo saptamana, am spus ca's prostii. Ceea ce mi-era prezent era doar atat .. americanii fac orice pentru bani. Si nu mi-am mai batut capul cu asta, aveam alte chestii mai importante in viata mea
Apoi au inceput sa devina publice diverse arhive ale serviciilor secrete si militare din diverse tari. A urmat faza cu declaratia Vaticanului, chestie care m-a lasat masca. Schimbarea atitudinii bisericii referitor la un subiect atat de controversat, denigrat, comentat etc este uluitoare in sine! Daca ai avea o problema care presupune schimbarea unui model de gandire al oamenilor, ceea ce faci este sa-ti asiguri sprijinul liderilor de opinie ( institutii sau persoane) si mergi in directia care te intereseaza.
Cand am vazut filmul endgame, despre DP stiam ceva mai multe si am avut timpul necesar sa vad ca unele aspecte considerate de mine ca fiind aberatii, s-au dovedit a fi reale. Am vazut cum documente care au fost declasificate au fost reclasificate dupa ce au starnit controverse mari si au aratat ca unii nu erau chiar asa nebuni.
Hmm .. ne intoarcem on topic. Zilele trecute am citit despre reforma in sistemul de sanatate propus de Clinton. Exista un aspect pe care nu-l inteleg: propui o reforma in sanatate ( de exemplu) si in loc sa pui totul transparent ( avantaje, dezavantaje, MECANISME, flux informational, previziuni efecte in termen lung, supunere dezbaterii publice etc ), ceea ce se planifica si se executa este o campanie de manipulare. Citeste aici: http://www.judicialwatch.org/files/2007/0108HRCHealthcareRockefeller_0.pdf Este o copie a corespondentei intre un nume foarte interesant cu alt nume foarte interesant. Subiectul: comunicare unei reforme in sanatate.
quote:
To Undermine Opponents, they must be:
- Shown as perpetrators and beneficiaries of the problem
- Exposed as divorced from the interests of average Americans
- Exposed as promoting delay to subvert reform
- Isolated from each other to prevent increased credibility through combination
..... LOSE by allowing them even one day without scrutiny
-------------
Expose opponents as "professional lobbyists" with values and interests
divorced from average Americans (document sallaries, perks,
ideological extremism, and provide all to the media).
Este greu de spus daca era o idee buna acea reforma sau nu, dar nu am inteles de unde pana unde planurile de manipulare si ce cauta respectivul J. Rockefeller in corespondenta cu H. Clinton, plus ca acel memo este de genul "faci asa si asa" DACA acea reforma era atat de buna, de ce a fost necesara manipularea, santajarea? Asta nu pricep! Sunt interese economice imense, de acord, dar sa impui o lege prin manipulare inseamna sa pleci de la premiza ca oamenii sunt tampiti, nu este necesar sa ai campanii de informare, totul este o lupta intre interese eonomice, oamenii nu conteaza. Pe de alta parte, nu pot sa nu remarc ca pe respectivul site sunt destul de multe documente ref Hillary Clinton; nu m-am uitat daca au fost publicate taman in campanie.
Fiecare crede si face ce vrea. Eu mi-am planificat cam 1 ora din 2 in 2 zile sa citesc diverse materiale pe subiectele legate de hrana populatiei si sanatate. VEdem ce iese la sfarsit, DACA este ceva sau este totul un hoax. Daca gasesc chestii interesante le pun aici. Deocamdata doar citesc, focus pe cifrele care arata productia de hrana vs necesarul populatiei, planuri de eradicare a foamei intrerupte cand si de ce, masurile protectioniste, introducerea unor medicamente / tratamente insuficient testate, limitarea accesului la tratamente alternative sau alte surse etc.
Momentan ma uit dupa HPV, am explicat intr-un mesaj anterior de ce si iata in plus ceva:
quote:
Guvernul ar putea demara din toamn#259; un program na#355;ional de vaccinare obligatorie împotriva cancerului de col uterin.
România ar putea lansa la începutul noului an #351;colar un program de vaccinare a tinerelor împotriva cancerului de col uterin, a declarat fostul secretar de Stat al SUA Madeleine Albright, joi, dup#259; întrevederea cu premierul T#259;riceanu #351;i cu pre#351;edintele B#259;sescu. Principala grup#259; de vârst#259; care ar urma s#259; beneficieze de acest program, dac#259; va fi pus în aplicare, este cea a fetelor de 10 ani, “pentru c#259; nu e nimic în programul de vaccinare în dreptul acestei vârste”, a declarat pentru cotidianul.ro Streinu Cercel, directorul Institutului de Boli Infec#355;ioase “Matei Bal#351;“ din Capital#259;.
Am incredere in sustinerea declara de d-na Albright ? Hmm … avand in vedere modul ei de a gandi, nu am deloc incredere:
quote:
" Am auzit ca jumatate de milion de copii au murit. Asta inseamna ca au murit mai multi copii decat la Hiroshima … merita sa platim acest pret ? a intrebat reporterul, Leslie Stahl. „Este o alegere grea”, a raspuns d-na. Albright curajoasa, “ dar eu cred, noi credem ca da, merita acest pret .” Dupa eroicul suport pentru genocidul Wet Willy’sasupra populatiei irachiene, Albright a fost numita Secretar de stat, postul de la Dachau nefiind disponibil. sursa: http://www.tni.org/detail_page.phtml?page=archives_landau_five&print_format=Y
Informatiile sunt cumva ciudate; pe de o parte organizatiile civice reclama ca la VAERS exista foarte multe cazuri de reactii adverse severe si decese dar m-am uitat pe rapoartele VAERS si este clar ca respectivele organizatii au considerat cazurile raportate ca fiind deja validate. Pe de alta parte, rapoartele legate de efectele secundare ale vaccinului ptr HPV sunt approx 20% din totalul rapoartelor primite de VAERS! Si asta este cumva neobisnuit, oricum te-ai uita la cifre! Sunt multe vaccinuri in piata americana.
Pe de alta parte nimeni nu spune ca producatorul NU are date pentru grupele de varsta sub 14 ani, pentru simplul fapt ca nu au fost introduse in studiile clinice! Dar se incearca vaccinarea de la 10 ani. Chiar nu pricep .. este un vaccin foarte scump, discutam de un cost de approx 500 USD / cele 3 etape. Basca ... In FUTURE II (studiul clinic), 93% dintre femei nu erau virgine. La cele cu neoplazie intraepiteliala cervicala de grad 2 si 3 sau adenocarcinom in situ, diferenta de risc pare a fi modesta: 219 din 6087 femei vaccinate (3.6%) au primit acest diagnostic in cei approx 3 de suraveghere, comparativ cu 266 din 6080 femei nevaccinate(4.4%). Diferenta de risc absoluta de 0.8% arata ca 129 femei ar trebui vaccinate pentru a preveni 1 ( UNUL) caz de neoplazie intraepiteliala cervicala de grad 2 sau 3 sau adenocarcinom in situ. http://content.nejm.org/cgi/content/full/356/19/1991
Ce "nu bate" in acest tablou de hpv ?? Si cat tupeu poti sa ai sa testezi un vaccin pe o grupa de populatie ce nu a fost inclusa in cercetare ?
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Speed nu cred ca se intampla asa ceva!
Unde sunt organizatiile internationale?
Sun acolo unde au fost dintotdeauna. Doar ca nu prea-si fac treaba. De ce ? Dumnezeu cu mila!
UIte exemplu de activitate OMS, FDA etc:
1. OMS sustine sus si tare ca este ok iradierea alimentelor desi multi oameni de stiinta au avertizat ca ingerarea de alimente iradiate produce modificari genetice ( DNA damage ) la nivel de sistem digestiv.
2. Culmea .. testul prin care se stabileste DACA un aliment a fost sau nu iradiat este un test care determina prezenta substantei 2-DCB ( 2-dodecilciclobutanona cu codificarea 2-ACB in romana). Despre 2-DCB SE STIE DEJA ca nu apare in mod natural nicaieri in nici un aliment!!!
3. In 1998 a fost desfasurat un studiu finantat de 2 cunoscute organizatii pro-iradiere hrana. Studiul a fost desfasurat la unul din cele mai prestigioase laboratoare din lume si anume Centru Federal pentru Cercetare si Nutritie din Karlsruhe, Germania. Culmea ironiei .. unul dintre co-fondatori este chiar Grupul Consultativ International pentru Iradierea Alimentelor (International Consultative Group on Food Irradiation) finantat de Natiunile Unite ( care, oricum, sustine iradierea alimentelor).
Studiu a fost tradus in engleza si pus la dispozitia FDA ( uite ca au extrase si pe site http://www.fda.gov/ohrms/DOCKETS/dailys/01/Jul01/071101/sup0001_02_packet_01.pdf ). Intalnirea la care acest studiu a fost pus pe masa FDA ( feb 2001) a fost o intalnire cu mare cantec. Urma sa se discute despre intrunirea comisiei pentru Codex Alimentarius, un standard referitor la alimente dupa care multe state isi stabilesc legislatia. Comisia Codex Alimentarius urma sa se intalneasca intre 12-16 martie la Haga si …… voiau sa elimine nivelul maxim de iradiere! La intalnire a fost cu scantei, avand in vedere ca FDA, OMS si altii nu vor sa ia in considerare nenumarate studii ( exista studii de prin 1950 incoace) care arata ca iradierea alimentelor si a ambalajelor este un risc IMENS pentru sanatatea oamenilor. In aceste studii se arata ca efectele asupra animalelor de laborator sunt: moarte prematura, forma rare si ciudate de cancer, hemoragii interne fatale, avorturi si alte probleme de reproducere, aberatii cromozomiale, leziuni hepatice, deficiente nutritionale si crestere in greutate.
Studiul nemtilor arata exact problema: expunerea alimentelor la radiatii duce la formarea unor substante chimice ciudate, numite "unique radiolytic products" ( produse de iradiere unice) si aceste substante pot cauza probleme de sanatate MAJORE. Foarte pe scurt, nemtii au constatat ca afirmatiile din alte studii erau reale: 2-DCB cauzeaza “significant DNA damage” ( „modificari de ADN majore)” la sobolanii care au consumat aceasta substanta chimica. Cercetatorii afirma ca rezultatele studiului reclama o atentie maxima si arata ca este impetuos necesar sa se studieze mai departe problema. Sunt mai multe studii in curs dar, pentru motive „necunoscute” nici o organizatie care promoveaza iradierea hranei ( OMS, ICGFI, FDA etc ) nu au comentat pubic rezultatele studiilor.
Acum caut informatii pe net despre zonele / centrele unde au fost facute vaccinari pentru small pox in Africa ( n-am reusit sa gasesc nimic, mai insist). Apoi vreau sa le suprapun peste zonele unde este maxima incidenta SIDA. Am vazut pe un forum in SUA un mesaj pus de cineva ( care sustine ca a lucrat ca medic in Africa) si persoana sustinea ca am avea mari surprize daca am suprapune aceste date / harti. Nu stiu daca acea persoana vorbea aiurea sau in cunostinta de cauza, dar daca este real ce spune .. e clar ce fac organizatiile. Am radare sa caut informatiile. Cand am ceva ( fie pozitiv fie negativ) dau de veste.