*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (100) ***
Raspunsuri - Pagina 20
ursuleata spune:
http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx
quote:
Originally posted by cristicross
Cine imi da si mie link-ul cu sortarea reducerilor ca nu-l mai gasesc. L-a dat cineva .Pls...
cris
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
ANKA-iasi spune:
si eu am primit mailul.ma speriasem ca imi zice ca n-au produsele si imi trimite vreun voucher sau ceva de genul.nu am mai primit niciodata dar stiam de la voi.nu ar fi problema,dar am vreo 5 camasi pt sot pt care am scotocit destul....si nu le vrea decat pe alea dar alarma falsa.oare or mai reduce maine cate ceva?!?!
diotima spune:
Si eu, si mi-a cam stat inima-n loc cand l-am vazut, ma si gandeam c-or sa-mi spuna ca nu mai au nu stiu ce produse...
lizzy spune:
quote:
Originally posted by ANKA-iasi
si eu am primit mailul.ma speriasem ca imi zice ca n-au produsele si imi trimite vreun voucher sau ceva de genul.nu am mai primit niciodata dar stiam de la voi.nu ar fi problema,dar am vreo 5 camasi pt sot pt care am scotocit destul....si nu le vrea decat pe alea dar alarma falsa.oare or mai reduce maine cate ceva?!?!
doamna cu camasile de barbati da-mi si mie niste link-uri te rog, daca se poate, ca i-ar trebui si sotului meu si (recunosc... ) n-am avut rabdare sa sap si dupa de-astea pt el... am sapat din greu pt restul membrilor familiei
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
quote:
Originally posted by rall
Eu ma gandeam ca se ia de mine ca am folosit coduri ce nu-mi apartin
mie mi-a venit pe un cont nefolosit de 2 luni... si tot m-am gandit ca e ceva bai daca imi scrie una personal...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc