*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (100) ***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx

quote:
Originally posted by cristicross

Cine imi da si mie link-ul cu sortarea reducerilor ca nu-l mai gasesc. L-a dat cineva .Pls...

cris

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

si eu am primit mailul.ma speriasem ca imi zice ca n-au produsele si imi trimite vreun voucher sau ceva de genul.nu am mai primit niciodata dar stiam de la voi.nu ar fi problema,dar am vreo 5 camasi pt sot pt care am scotocit destul....si nu le vrea decat pe alea dar alarma falsa.oare or mai reduce maine cate ceva?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Si eu, si mi-a cam stat inima-n loc cand l-am vazut, ma si gandeam c-or sa-mi spuna ca nu mai au nu stiu ce produse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu ma gandeam ca se ia de mine ca am folosit coduri ce nu-mi apartin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by ANKA-iasi

si eu am primit mailul.ma speriasem ca imi zice ca n-au produsele si imi trimite vreun voucher sau ceva de genul.nu am mai primit niciodata dar stiam de la voi.nu ar fi problema,dar am vreo 5 camasi pt sot pt care am scotocit destul....si nu le vrea decat pe alea dar alarma falsa.oare or mai reduce maine cate ceva?!?!

doamna cu camasile de barbati da-mi si mie niste link-uri te rog, daca se poate, ca i-ar trebui si sotului meu si (recunosc... ) n-am avut rabdare sa sap si dupa de-astea pt el... am sapat din greu pt restul membrilor familiei

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by rall

Eu ma gandeam ca se ia de mine ca am folosit coduri ce nu-mi apartin

mie mi-a venit pe un cont nefolosit de 2 luni... si tot m-am gandit ca e ceva bai daca imi scrie una personal...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Redoutistele spune:

am facut capitol nou!!!

capitolul 101

Mergi la inceput